Tiden går så fort så fort!

Jaha då har vi godkänt städningen och fått en nyckel!
Har redan hunnit dit med ett billass med kartonger :)
Firade våran årsdag med pizza på köksgolvet. Kunde inte ha ett bättre firande :)
Nu har jag packat en till kartong och det är snart sovdags...
Har inte tid med detta egentligen med flytt och julklappsletande. Eleverna skrev sitt sita prov i kursen idag som ska rättas. Sedan ska jag försöka sätta betyg helst innan ledigheten... Har även en ny kurs som måste mer detaljplaneras... Lite drygt. Vill ju vara ledig och packa upp i huset! :)

Dags att packa lite smått sedan sovdags!

Kram! ♥

Panik!

På fredag kl 11.30 skriver vi! Husägaren ringde idag och frågade om vi ville flytta in tidigare. Ojoj vad stressad jag känner mig nu. Varför har vi inte börjat packa innan?? Men men nu är det bara att ligga i. Ska bli väldigt skoj iaf :)
Nej nu är det sovdags. Skulle varit ledigt i morgon men måste till jobbet en sväng. Ska ha ett prov med eleverna på onsdag så måste fixa klart provet... Sedan tvätta och packa. Självklart ska jag till hästen också. Ojoj mycket nu...

Sovdags nu!

Kram! ♥

Fin va?


Servisen


Blocketfynd!

Vi har gjort ett till blocketfynd! Tror jag iaf :) Vi har ringt och sagt att vi ska hämta en servis i morgon. Det är en
Finservis Hackefors -50/60-talet, 56 delar i nyskick. Mönster svart blomma och guldkant. Allt detta för 1000kr.
Kommer bli så bra :) Hade kanske egentligen velat haft en servis med silverkant men man kanske kan inte få allt. Hoppas att det går att blanda silver och guld...
Nu har jag börjat blogga lite i nya bloggen. Vet inte om jag ska ge ut länken riktigt än.. Tror jag spar lite till.

Kram♥

Dagarna flyger fram

Jaha då har jag inte skrivit på ett tag igen. Kommer knappt ihåg vad jag gjort sedan sist. Dagarna bara försvinner. Är något konstigt med detta fönster idag. Min dator börjar ge upp... I dag har jag jobbat, sedan hästen. Nu har vi duschat och dags för en kopp te. Helgen gick åt till att fixa inför flytten. Sorterade i föråden nere. Känns skönt att det är avklarat. Är ledig i morgon så ska passa på att åka till återvinningen då. Ska rida för Fia först. Vi var även en sväng till farfar och farmor och målade en omgång till på vårat nya matsalsbord och stolar. Måste nog måla en omgång till iaf bordskivan... Kommer bli så fint :) Ska börja sortera lite i lägenheten också. Som sagt dagarna flyger fram, inte lång tid kvar innan flyttlasset åker mot Östanå :) Tänkte starta en ny blogg då och lägga ner denna. Men några till inlägg blir det innan jag säger hej då :) Dags för te! Kramar

Onsdag

Hej hej!

Ja då var det onsdag kväll. Dagen har sprungit fram. Haft lektioner och sedan handlat. Har tvättat lite och de två sista maskinerna är igång nu. Så trött på dessa maskiner. När vi var ner nu så blev det fel på en. Står att det är något vattenfel... Suck. Har jag sagt att jag vill flytta nu?

Älsklingen har bakat bröd idag:) Helt efter eget huvud. Trodde att det skulle bli katastrof men det blev riktigt gott. Käkade det och värmde soppa. Jättegott faktiskt!

Kylan har kommit. Det positiva är att hästarna slipper gå i leriga hagar, det negativa är att mina bil fryser ihop... Suck. Har fått klättra in i den genom baksätet idag. Ska iof vara glad att en bakdörr går att öppna... Längtar efter garaget!

Som sagt, sakta går veckan mot helg. På fredag efter ridningen kanske det blir lite glöggfest med en kompis till Hendrik och hans tjej.

I morgon ska vi träffa banken sedan stallet. Den dagen kommer säkert också bara springa förbi.
Är något i Högbo i morgon kväll som jag läste i Annonsbladet men tror inte vi hinner. Får nog bli nästa torsdag om det finns mer tid då. Iof så håller det på till 20.00 så vem vet. Vi kanske hinner dit en sväng.

Nu ska jag titta klart på Bonde söker fru sedan blir det nog sängen. Måste komma ihåg tvätten också...

Kram! ♥

BLOSSA

Det ska vara BLOSSA om man ska dricka glögg. Testade en med chili choklad. Inte bra alls. Jättesöt! Men nu tycker jag att blossa också smakade mest socker... Undra vad som hänt med mina smaklökar?

Idag har jag haft en ledig dag. Började morgonen med att åka ut till Gisze. Efter det åkte jag hem sov en liten stund till och åkte med Vickan till Valbo. Shoppade massa saker :) Så roligt att göra av med pengar! Köpte bla ljuslycktor, en hög golvvas mm. Shoppade även lite på HM och IKEA.

Precis när jag kom hem ringde mamma och sa att vi skulle komma till Kurras och hämta lite saker där som varit på vinden. Så nu står bla mitt stora Barbiehus i köket... Tur att vi var iväg med bordet. Uscha vad det börjar bli rörigt här nu. Framför allt i köket. Står massa kassar runt väggarna där som ska till huset. Vill flytta nu!

Var till huset med möbler i söndags. Blev en hel del. Kändes så skönt att få dit lite saker istället för att sprida runt dem hos olika släktingar. Kändes så bra att komma dit. Märkte dock att det är en randig tapet i hallen. Tror jag kanske måste ta fram målarpenslarna och använda dem på väggen också :) Funderar på en väldigt ljus grå i hallen...

Såg en jättehäftig sak när jag var på en loppis. En gammal mangel. Så det är synd att man inte har en överdrivet stor tvättstuga... Kommer iaf få en mangel när vi flyttar in :) Kanske ska börja mangla lakanen då :)

Annars har jag gjort ett fynd på blocket igen :) Köpte en gammal trampsymaskin från 1938. Så fint. Fick med kvitto, pressarfötter mm. Även symaskinen var jättefin. Kommer att bli så fint när det blir målat vitt. Får göra en kompromiss med älsklingen att bara måla bordet först och spara "benen".  Får se hur det kommer att se ut.

Nu är det dags att stänga ner och sova. Jobb i morgon.

Kram kram!

RSS 2.0