Varm AB

Uscha vad jag är varm! Tokvarmt här inne. Blir inte bättre när man har datorn i knät... Fruktansvärt rastlös är jag också. Stackars älsklingen som får ut för det...

Igår var det hopptävling i stallet. Var där hela dagen. Sedan hem fixa till sig för att åka till Sofia. Den årliga crusingfesten. Trevligt att sitta på hennes balkong och dricka vin. Älsklingen kom och hämtade mig på natten.

Idag har vi firat våra mammor på morsdag. Mycket fika har det blivit. Smarrigt värre :) Katrin skötte om Gisze idag. Hörde att han skött sig :) Saknar han faktiskt när man inte åker dit på en dag men samtidigt skönt att få lite ledigt.

I morgon ska jag till mamma och baka eftersom ee stänger av vattnet mellan 8-18 hemma i lägenheten. Lite drygt.  Ska baka bullar till mina elever. Har kursavslutning i veckan. Sedan måste jag rätta klart inlämningsuppgiften också. På kvällen är det stallet och dressyrspecial. Hoppas att han känns bra eftersom det är Fiaträning på tisdag.

Nu ska jag fortsätta dryga på min stackars sambo :)

Kram! xscx♥

Husvisningen...

Huset är jättemysigt men när man läste igenom besiktningen så får vi nog tänka till lite. Många anmärkningar....
Vi får sova på saken hur vi ska gå vidare.

Var in till Valbo en snabbis efteråt. Blev inte mycket handla. Köpte lite vin för morgondagen bara. Provade lite kläder men inget som riktigt passada. Så kan det gå när man äter godis hela dagarna...Just nu har jag ätit så det nästan sprutar ut ur öronen. Illa illa... Taskig självdisiplin.

Börjar bli lite trött nu. Ska vara i stallet klockan 7 och rida i morgon innan tävlingen börjar. Ska hjälpa till i sekeratiatet hela dagen sedan. Efter det ska vi hem till Sofia. Första parkett över crusingen :) Men först en heldag i stallet. Synd att man inte ska vara ute på banan så man kunde fått lite färg på sig. Kanske kan sola lite på söndag i stället.

Nu ska jag mysa lite med min underbara sambo sedan läggsags!

Kram! ♥

Husvisning i eftermiddag!

I morse var jag i stallet tidigt. Passade på att tvätta lite schabrak. Hade inte ett enda dressyrschabrak rent, inte ens något vitt, då är det riktigt illa. Eftersom schabraken låg i tvättmaskinen och Gisze inte har fått någon ny hopp/allround sadel red jag barbacka. Först en liten stund i ridhuset. Ojoj vilken kass balans jag har! Provade att trava lite men för Gizses skull skrittade vi ut i stället. Har inte ridit ut barbacka sedan jag hade Rex och Semlan, så det var ju några år sedan :) Gick faktiskt bra, men han backade ner i ett dike. Vet inte vad han fick för rus. När jag hoppade av trodde jag höftena gått urled. Inte van att bresa så mycket heller ;)

När jag kom hem vek jag lite tvätt, badade och nu har jap precis käkat mat. Har beställt klipptid. Fick ingen förän på torsdag. Jag som vill klippa mig nu! Tydligen var det fler som ville det :)

Nu ska jag försöka rätta lite inlämningar som jag har med mig hem. Tänkte lämna tillbaka dem nästa vecka. Sedan har jag bara en sak till att rätta för den här teminen. Tycker det här läsåret har gått så himla fort. Ska bli roligt att få vara kvar ett läsår till. Vi har börjat planera lite inför starten med de nya ettorna. Superskoj att få göra om allting och förhoppningsvis har man lärt sig massor av detta året så mycket kommer att ha förbättrats. Som sagt man kan ju alltig hoppas :)

Dags att röja lite snabbt sedan ta tag i rättning för senare i eftermiddag ska vi iväg på husvisning! Längtar faktiskt. Ska bli spännande att se det på riktigt. Sedan kommer det säkert vara jättemycket folk som också vill ha det. Men man ska ju aldrig sluta drömma...
Kanske lär man sig något efter varje husvisning så att man verkligen vet vad man letar efter när rätta huset dyker upp!

Kram! ♥

Har lärt mig fatta galopp nu :)


Idag har jag jobbat. Motion stod på schemat, så vi stavade 53min. Jätteskönt att komma ut innan lunch.

Red Gisze i ridhuset idag. Gick riktigt bra att galoppera idag :) Fattade verkligen galopp idag. Han var så duktig. Traven gick mindre bra, men man kan väl inte få allt på en gång :) Gisze har fått börja gått på bete idag så jag tänkte rida i morgon innan han får gå ut. Risk är annars att jag inte får in honom.

Just nu är jag på Kurras. Åkte hit efter stallet eftersom Hendrik inte kommer hem förän sent. Kändes som det var länge sedan jag var här också. Mamma har rensat ur hennes garderob. Värsta är att jag har ärvt lite saker :S Inte bra detta...

Kram! ♥

Min oljelampa funkar :)

Igår när jag åkte till stallet lös min oljelampa. Tur var väl det :) Bara svänga in på Statoil och köpa olja. Eftersom man är lite svag i nyporna fick jag ta hjälp av två karlar att öppna mina oljeflaskor som jag köpte. Ibland är det bra att vara tjej. Tror man får lite extra hjälp med sådants om hör till bilar. Sedan tror jag inte karlar tror att man kan. Fick kommentaren som ändå var lite halvsöt "Har du matat bebisen med olja..." Haha hur ska man tolka det?

Annars igår jobbade jag. Vi hade planeringsdag. Satt ute i solen och planerade. Riktigt skönt var det. Fick lagom snygg bränna också. Lagomt bränd där man visade lite rosa hud. Det blir det ändring på i sommar. Kommer att ta tre veckors semester. Gud så man längtar :) Efter jobbet åkte jag till stallet och red. Därefter handla på Willys, matlagning, duschning och läggdags.

Idag har jag jobbat. Sedan stallet. Red en stund sedan röck jag Giszes man och avslutningsvis fick han massage. Anna hade köpt någon massageapparat till häst. Han vilade till ock med höger bak när jag masserade ryggen på honom. Så han gav nog apparaten  bra betyg.
Efter stallet hämtade jag upp Vickan. Hon följde med hem till lägenheten och lagade lite mat. Stoppade potatis, morötter och kyckling i ugnen. Detta serverades med sås. Blev tre matlåder, så nu slipper älsklingen äta korv i morgon.

Nu har jag duschat. Dags att lägga sig och sova. Hjärtat är med en kompis och hämtar en båt och kommer hem någon gång i natt.
Nä, nu tittar jag i kors!

Dröm sött!
Kramar! ♥

Rena fina fönster!

Idag har det blivit lite promenader iaf :)
Medan Hendriks bror tvättade fönstren hos mamma gick jag och älsklingen ut med mopsarna. Gick bort till Uvnäs så de gick bada lite :) Tror de tyckte det var rätt skoj. De var väldigt trött iaf när vi kom hem igen. När han var klar hos mamma följde han med hem till oss och gjorde rent våra fönster. Tusen tusen tack! Undra om fönstren här har varit så fina som nu? :) Hunnit få upp sommargardinerna i köket också. Tror jag ska göra mig råda att köpa lite nya blommor den här månaden. Ska ringa frissan också.

Blev inte stuvade makaroner och stekt korv, utan korvstroganoff och ris. Jättegott! Sedan fikade vi på kladdkaka, dumlekakor och en banansockerkaka. Riktigt mätt nu vill jag lova. I morgon blir det nya tag. Kan inte käka onyttigt varje dag... Iof så finns det massa fika kvar :) Lika bra att slänga in det i frysen nu på en gång...

Dags att sova för i morgon ska jag jobba hela dagen, sedan direkt till stallet. Dressyrspecial i morgon!

Dröm sött!
Kram! ♥

Tack gode Gud för smink!

Så här mycket finnar har jag inte haft sedan tonåren! Ojoj längtar inte tillbaka till den tiden faktiskt.  Tänka sig att jag inte använde smink på den tiden heller. Har blivit nu det senaste året som jag börjat sminka mig stort sett varje dag med både foundation, rough mm. Förr var det bara maskara. Skulle absolut inte klara mig utan det nu heller. Ser så trött ut utan. Är så van att se en själv på ett vist vis.

Igår efter tävlingen och stalltjänsten fick jag migrän. Så typiskt. Skulle hem till Lena med tjejerna och grilla och dricka lite vin. Blev inget av med det alls. Sov två timmar sedan kändes det mycket bättre. Kikade lite på Robinson och käkade godis. Hendrik kom hem efter ett tag.

Idag har vi städat lite här hemma. Hans bror ska komma hit och tvätta fönstrena. Sådan tur har jag som fått en fönsterputsare i släkten :) Innan ska han hem till mamma och Janne och putsa deras inför visningen den sista maj.
Har bakat lite så vi kan fika efteråt. Han ska också få mat. Riktigt lyx eller inte alls, stuvade makaroner och stekt korv . Haha älsklingens idé :) Kanske inget som man direkt bjuder på men det kanske funkar. Får bli lyxigare mat en annan gång.

På förmiddagen följde Hendrik med till stallet. Tog ut Gisze och Boggie på en liten promenad i finvädret. Först skulle Hendrik gå med Gisze men han gick för fort tyckte han, så vi böt. Boggie är Giszes bästis, en liten shetlandsponny. Så SÖÖÖÖT! Efteråt fick de beta lite gräs. Tror de var riktigt nöjda med det. Roligt att äslklingen följer med ibland. Han ska få rida någon gång också, och lära sig att sadla och tränsa. Kan ju vara bra att kunna lixom :)

Nu kommer snart Hendriks bror. Börjar bli bra hungrig. Känns som det var länge sedan vi käkade nu... Dags att snygga till det sista hemma så man slipper skämmas :)
Tror hans mopsar också skulle följa med. Så gulliga! Undra vad missen kommer säga?

Kram! ♥

Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys kan jag lova. Vi ska göra pizza hemma. Supersmart grej. Färdig botten som man bara rullar ut :) Sedan har jag köpt godis. Vad är en myskväll utan godis? ;)

På förmiddagen var familjen in till Gävle. Missen fick en tid hos doktorn. Lyckades tillslut få en droppe urin från henne. Ojoj vad man är duktig. Stod och målade ögonen när missen kom och satte sig på lådan. Då skyndande jag under henne ett IKEA-burk lock. Lyckades fånga upp några droppar som klarade sig från kattsand. Sedan med hjälp av älsklingen fick vi bort sanden som var på sidorna och på med själva burken som skydd. Väterinären berättade att hon hade blod i urinen och att hon hade en infektion. Därför fick hon en spruta med kortison och penicilin. Hon ska också käka penicilintabletter i 10 dagar. Verkar redan som om sprutan hjälpt. Mockade kattlådan nyss och då var det två stora kissklumpar i den. Eftersom vi hade så lite urin med oss så kunde han inte titta om det var kristaller i urinen men han trodde det. Så nu ska hon äta ett annat foder, som ska motverkar kristallbildning. Det innehåller inte så mycket mineraler som billigare kattmat gör. Sedan ska hon inte ha foder framme hela dagen utan enbart när det är dags för henne att äta, typ två gånger per dag. Veterinären tyckte också att vi skulle gömma lite foder så att hon får "jaga" lite.

Klockan två red jag och Cornelia. Hon red en stund på Gisze. Jag tyckte iaf att han kändes fin. I morgon ska ha få komma ut och skritta. Han har fått gått hårt nu ett tag. Blir nog vila för honom på söndag.
Efter stallet kom mamma och Janne och hämtade upp oss i Olivja. Det var tydligen någon Roddträff i Högbo. När vi kikat på de få roddar som var där åkte vi förbi huset i Lövbacken. Ska bli spännande att kika på det invändigt också :)

I morgon har jag stalltjänst och sedan är det tävling hemma på klubben hela dagen. Blir alltså en heldag i stallet i morgon.

Nej nu ska vi göra iordning pizza så den är klar till Talang 2009! :)

Kram! ♥

Vi är på rätt väg...

Jag får vara nöjd med våran insats i Tierp. Fick ihop ca 57%. Lyckades bröja med att rida fel. Tydligen måste man börja programmet direkt utan att rida runt banan en sväng. Dålig start och -2p. Domaren sa att hon tog det som en felridning så det var ju tur, att jag inte blev utesluten eller något sådant. Han kändes mycket finare på framridningen än i programmet. Måste tävla mer. Slutar liksom rida när jag kommer in på banan, dumt nog. Men som sagt nu kom vi inte sist utan näst sist så det tar sig :) Tävlingen måste ha gått fort också för jag hade räknat med att starta klockan 2, men när vi kom ca 12.45 var redan ekipage 2 inne på banan och jag startade som nr 8. Tur att Cornelia var med. Hon och Anna fixade hästen medan jag gick och startanmälde mig. De sa att ritten såg okej ut, men vad ska de säga? Men jämför man den ritten med första tävlingen hemma var det tusen gånger bättre nu! :) Vi är på rätt väg känns det som iaf.
Tusen tack tjejer för idag :)

Nu ska jag byta om och springa till Vickan. Pratade med älsklingen att vi skulle springa idag men har har fortfarande inte kommit hem. Måste ju hålla i detta nu :)

Katten har inte varit på lådan sedan jag kom hem så antingen har det gått över eller är det en urinsten som satt för helt! Hoppas verkligen på det första. Tänkte åka till veterinären i morgon.

Som sagt dags att byta om till "springkläder". Fortfarande inte duschat efter tävlingen. Blir att göra det när jag kommer hem ikväll. Har jag tur kanske jag får sällskap och håret tvättat :)

Kram! ♥

Sjuk misse?

Orolig för katten. Hon har börjat kissa flera gånger i timmen, typ tre droppar åt gången... Blir det inte bättre snart måste vi åka till veterinären. Stackarn. Just nu ligger hon i korgen och sover iaf...

Vårruset gick mycket bättre än väntat faktiskt. Sprang från målet till mitten av backen på Kungsgatan eller vad den heter. Riktigt nöjd med det :) Efteråt så gick jag och sprang jag om vartannat. Summa sumarum sprang jag mycket mer än vad jag gick. Riktigt roligt var det. Kanske ska försöka hålla i det nu. Pratat om att springa ikväll igen. Får se hur det blir. Har fortfarande träningsvärk så innibomben! Haha märks att man aldrig sprungit förut....

Huset som vi var och kikade på innan var hur fint som helst! Ungefär precis som jag vill ha det. Tyvärr vill säkert andra ha det också så det kommer nog bli riktigt dyrt. Sedan det stora minuset var ju uppvärmingen, direktverkande el till ett hus på 200 kvadratmeter. Som Hendrik sa, Vi kommer nog att börja bråka när vi får första elräkningen, så det blir inget köp. Får drömma vidare :)

Igår hoppade Gisze en bana med Bea på över 90cm. De var så duktiga :) Roligt att se att han har utvecklat mycket.

Nu ska jag börja göra mig klar för att åka till stallet. Ska tävla idag. De ringde igår och sa att det var en strykning och jag fick ta den platsen. Ska rida b3 i Tierp. Blir i 2 tiden men jag tänkte hjälpa Sofia och Penny med stalltjästen innan. Fick byta att Sofia tog min idag så tar jag hennes på lördag. Börjar bli riktigt nervös faktiskt :S

Dags att fylla på mobilen med pengar, sedan käka frukost, byta om och fara till stallet!

Håll tummarna runt 2! :)
Kram! ♥

Husvisning sedan Vårruset

Vi ska på husvisning idag klockan halv 5. Ska dit och drömma lite... Sedan ska jag tillbaka till skolan och åka buss med dem till Gävle. Vårruset idag. Ni som följt  min blogg bör förstå att det inte blir mycket springa för min del. Tråkigt att det ska regna ute bara... Har varit och jobbat. Riktigt drygt att kliva upp men bara man gjort det så går det bra. Skulle inte vara helt fel att sova en liten stund nu...

Igår fick jag en urmysig frukost! Min underbara sambo som fixat när jag var till stallet och red :) Hyrde film på kvällen. Där emellan var vi till Kurras. Följde med mamma och kikade på ett Fiskarheden hus. Det är ett sådant märke som de ska bygga nere på Uvnäs. Blev inte alls förtjust i det huset. Sedan var det jättemycket slarvfel som hantverkarna hade gjort. Skoj att betala dyra pengar och sedan leva med massa slarvfel...

Nu ska jag packa ner regnkläderna i en påse och vänta på att älsklingen kommer och hämtar upp mej. Kanske ska käka någon macka innan också. Vet inte om jag hinner käka på skolan innan vi åker.

Kram! ♥

Vad roligt det är att rida nu :)

Gisze kändes så fin både igår och idag. Så roligt att rida då =) Nu skulle vi kunna tävla och kanske inte komma sist :) Blev bortlottad i Tierp på torsdag men ringde igår och sa att vi kunde rida B3 istället om någon i den klassen strök sig. Får hålla tummarna för det.

Nu sitter jag och väntar på att mormor och mamma ska komma och fika. Sedan ska vi åka en sväng till Valbo.
Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska kika på Marlena och hålla tummarna!

Måste berätta att jag fick ett underbart sms av älslingen i går natt som jag läste när jag vaknade. Är så kär så det finns inte. Längtar efter honom nu... Rätt härlig känsla och längta också :)

Kram! ♥

Familjemys!

I morse var det riktigt familjemys i sängen, jag, Hendrik och missen. Toppenstart på morgonen. Måste erkänna att jag tycker mer och mer om henne, iaf nu när hon sover på nätterna och myser på morgonen :) Riktigt trött misse är det. Ligger brevid mig nu och blundar. Haha nu slickar hon på sig utan att öppna ögonen :) Som jag sa, riktigt trött har hon blivit. Inte så konstigt kanske, hon blir väl som hon umgås.

Efter vi käkat frukost och Hendrik åkt iväg till Öregrund  (tror jag) på golftävling bakade jag muffins. Tog med mig några stycken och åkte till farmor och farfar när de blev klara. Passade på att stoppa lite tvätt i maskinen också innan. Finns fortfarande muffins och en bit kladdkaka kvar från pappa och Ingrid kom och fikade igår. Bra att ha hemma om mormor och morfar kommer förbi en sväng i morgon. Nu ska jag hämta upp tvätten ifrån tumlaren sedan byta om och åka till stallet. Ska rida dressyrspecial. Efter det tänkte jag åka hem till Vickan och kika eftersom hon har städat :) Kanske vi skulle knäppa lite kort och lägga ut på nätet eftersom den är till salu. Var inte igår man var hem till henne :) Måste röjja lite här hemme också om man får besök i morgon...

Nu är det dags att sätta lite fart.

Kram! ♥

Vad har jag nu gjort :S

Vickan sa att hon skulle skylla på mig om hon inte fick sin lägenhet såld :S Hon ska ta en hyres istället. Så någon som vill köpa en etta i centrala Sandviken får gärna höra av sig :) Bra pris vid snabb affär ;)

Har varit i stallet och ridit på morgonen. Gick sådär. Iband kändes det bra och sedan dåligt osv. Ska försöka röjja lite i lägenheten nu om pappa kommer i eftermiddag. Han ska ju få en liten present för att han skötte om missen när vi var i Rättvik.
Ska jobba efter lunch. Har ett målsamtal och sedan ska jag sitta provvakt.

Var riktigt segt att kliva upp i morse. Känner att jag lätt skulle kunna lägga mig en stund nu men det går inte för sig. Måste fixa till naglarna lite också hade jag tänkt. Har inte gjort det på en halv evighet. Känns inte bra med ogjorda naglar...

Kram! ♥

Ryggont

Uscha vad jag fick ont i ryggen. Hugger när jag rör på mig :(

Idag har jag jobbat och sedan åkte jag till stallet. Matte hoppade Gisze idag. Ojojoj vad de är duktiga. Så tråkigt att Matte ska åker till Skåne i morgon och blir borta några månader....

Nu håller jag på att stuvar makaroner. Älsklingen kom precis hem. Ska käka och titta på Grays Anatomy

Kram! ♥

Skrev på idag :)

Fiaträningen gick sådär... Gick inte som jag hoppats men kändes ändå bra att hon sa att vi var på rätt väg och att det såg bättre ut nu än för någon månad sedan. Alltid nått. Tur att Anna är så positiv iaf :)

På jobbet gick det väl också bra. Drogföreläsaren var sjuk så eleverna fick eget arbete. Innan jag slutade kallade rektorn in mig på hans kontor. Skrev på anställningsavtal för ett år på 80%!!!!! Känns super. Absolut nu när det är så mycket varsel bland lärare och på Sandvik. Känns också bra att han stöttar en att läsa matte i höst. Kan vara bra att bredda min lärarbehörighet. 

Efter jobbet kändes det jättekonstigt att inte åka till stallet. Hade ju varit där på morgonen. Älslingen kom också hem efter jobbet så vi åkte till Kurras för att hämta borrmaskinen. Fick både fika och mat där.

Nu har älsklingen satt upp hyllan över tv:n. Blev faktiskt riktigt bra. Nu ska vi bara skaffa något snyggt att ställa där... Kanske lite gröna växter? Vi får se vad det blir :) Har bytt vatten åt pojkarna också. Nästa gång blir det storrengöring med stora bokstäver vill jag lova. Uscha hur det ser ut. Hoppas de överlever en vecka till :S

Dags att hålla tummarna för Marlena!

Kram! ♥

Fiaträning

Idag är det Fiaträning! Ska bli skoj faktiskt. Kan behöva lite hjälp att komma vidare nu. Har ju anmält oss till tävling :S Rider klockan 10. Tar med mej ombyte till stallet så jag kan duscha där och sedan åka direkt till jobbet.
På eftermiddagen kommer drogföreläsaren igen. Var riktigt bra förra gången han kom. Det är rätt mycket jag har att göra på jobbet nu. Kanske måste jobba över lite? Tiden räcker inte till....

Haft en riktigt skön morgon... Precis käkat kaviarmacka och ett glas kall mjölk. Så gott med kall mjölk.
Nu måste jag kika igenom garderoben och se hur dagens i-landsproblem ser ut... Suck... Sedan har jag inget val heller att byta eftersom jag inte tar med mej hela garderoben till stallet. Kommer bli svårare än vanligt idag känner jag på mig :S

Kram! ♥

Mästerkock

Var så sugen på laxpasta, var redan det igår kväll, så nu har jag precis käkat det. Hade lax i frysen. Blev riktigt smaskigt. Ikväll efter stallet tänkte jag göra köttfärsbiffar. Köpte massa köttfärs igår. Bra att göra storkok så man har lite matlådor.

Hade riktigt lång sovmorgon idag. Klev upp 10.15. Riktigt skönt. Nu ska jag vika lite tvätt från igår och röja lite i köket.
Ska träffa älsklingen lite senare innan jag åker till stallet. Dags att börja träna om jag ska tävla snart. Drömde att jag vann C1an i natt :) I morgon kommer dressyrtränaren. Ska bli riktigt roligt att rida igen för henne. Sist tyckte jag att det gav mycket. Hoppas att det håller i sig som det känns nu.

Kram! ♥

Helguppdatering :)

Jaha vad har jag gjort i helgen då? Hmm får se vad jag skrev sist :)
Som sagt på fredag kväll red jag Gisze på dressyrspecialen. Gick bra. Efter det åkte jag till mamma och käkade tacos. Hur gott som helst att ha banan till tacos. Blivit smått beroende av det :)

Lördag morgon ringde klockan. Städning med bostadsföreningen klockan 9. Skurade balkongutsidorna, krattade mm. Gick faktiskt  bra. Tiden flög iväg. Sedan åkte jag en sväng till Valbo med mamma. Träffade Sofia inne på Köpis. Kunde inte låta bli att shoppa lite, dumt nog... Men nu känner jag mig nöjd med min garderob. Finns lite att välja på iaf. Så skönt också att jag och Hendrik tog tag i att rensa upp i dem också. Börjar bli lite ordning här hemma nu iaf. Mest saker överallt i köket för tillfället. På kvällen följde jag med till golfbanan. Ååååå vad roligt det var! Tror min golftalang har mognat :) Funderar på att ta lite sparpengar och bli medlem. Jättehärligt att komma ut när det är fint väder. Skoj också att ha något gemensamt man kan göra. Som sagt jag får fundera... Pengarna växer ju inte på träd...

Idag söndag har jag ridit Gisze och kikat lite på hopptävlingarna i Högbo. Efter det handlade jag hem lite saker för tjejerna skulle komma en sväng på kvällen och fika lite. Bakade chokladmuffins som jag stoppade ner bitar av dumlekolor i. God smak men det mesta fastnade i formen. Men det var hembakat iaf :) Tänkte göra dumlekakor först men hade glömt att köpa hem noblesse... Får bli en annan gång. Sov middag också. Somnade i armarna på Hendrik när han kikade på hockey. Så underbart så :) Känner mig faktiskt riktigt pigg nu. Rätt härlig känsla det med för jag har varit så trött på sistone. Eftersom vi rensade garderoberna i morse så blev det lite tvätt. Luktar instängt om kläder har legat länge i en garderob. Sedan slängdes det lite kläder också, eller rättare sagt skänktes till bättre behövande.

Nu blir det slöa i soffan innan det är dags att duscha och krypa till sängs. Ledig i morgon men det är inte älslingen. Sympati lägga sig tidigt :) Haha nu överdrev jag. Brukar vara jag som lägger mig tidigast fast jag är ledig :) Vissa behöver sin skönhetssömn ;)

Kram! ♥ 

Orkeslös

Har helt enkelt inte orkar bloggat på några dagar...

Idag är det iaf fredag. Känns skönt faktiskt. Ska jobba en liten stund idag. Har målsamtal med två elever. Efter det ska jag hem, byta om och fara till stallet, om jag inte tar med mej ridkläderna till skolan och åker direkt. Får se vad jag känner för innan jag åker. Tänkte käka lunch i skolan iaf. Så tråkigt att äta själv. Blir tacos hos mamma ikväll. Ser fram emot det. Ser även fram emot att rida idag. Igår kändes Gisze faktiskt fin efter ett tag. Dagen innan  tyckte några att han såg oren ut, alltså typ halt. Anna har beställt en tid på ATG-kliniken på torsdag. Håll tummarna att han bara är stel och rör sig på det viset.

På lördag är det städning med bostadsföreningen. Jippi, eller inte alls. Sedan kommer mormor och morfar till Sandviken så då blir det säkert god mat hos mamma på dagen :)

Annars igår har jag tvättat massa tvätt. Blev totalt 10 maskiner! Mycket var Hendriks kläder som han tagit hit. Sedan tar handdukar och sängkläder massa plats också. Skönt att några kartonger har försvunnit från golvet som innehöll kläder.  Bor bland massa prylar överallt för tillfället. Har en liten stig som man får gå på från vardagsrummet in till köket eftersom det också just nu hänger massa tvätt på alla platser där man kan hänga tvätt på i lägenheten. Men jag ser ljuset i tunneln :) Hoppas att hjärtat fixar skruvar så vi kan göra klart garderoben han tagit upp och fixat ihop. Annars spelar det egentligen ingen roll att vi bor med prylar överallt eftersom jag har världens underbaraste sambo!

Måste berömma katten idag också. Hon har varit lugn hela natten utan att väcka oss vid ca 4 tiden på morgonen! Så underbart. Sov till 9 idag. Riktigt skönt det med men just nu är jag super seg. Hoppas att en dusch löser det.

Nej nu ska jag ta tag i att bädda, vika lite tvätt, duscha och sedan är dags för dagens första i-landsproblem, vad ska jag ha på mig för kläder idag?

Kram! ♥

Vilken helg :)

Åååå så skönt det var att komma till Rättvik. Toppenväder var det, god mat, och husvagn. Kan det bli mycket bättre? Blev lite fynd som fick följa med hem från marknaden tex  det obligatorsika strumpinköpet. Det är ett måste. Känner mig inte lugn om jag inte köper strumpor. Kan inte koncntrera mig på att titta på annat, än just strumpor annars. Köpte två toppar, en röd och vit sjal, två tunikor, solglasögon och ett par crocs ballerinaskor. Nu är det inte kopia av crocs utan riktiga, köpta i en riktig butik. Supersköna.

Igår fick vi åka hem i skaplig tid för jag skulle till Ockelbo och tävla med Ikaros. Vi gjorde det nästan igen, alltså vinna i Ockelbo, men jag kom delad tvåa. Han var riktigt fin. Skoj att avsluta sin med en bra känsla. Hade inte tänkt tävla honom nu utan rikta in mig enbart på Gisze. Jag var bäst i laget för en gångs skull :) Sist i Österfärnebo var vi inte mycket till hjälp för laget... Vi slutade två bland alla lag men vann totalt. Det har varit tre omgångar och vi fick ihop flest antal poäng. Jätteroligt :) Så Grattis laget! :) Kommer vi bli med i tidningen också :)

På kvällen hämtade Sofia upp mig. Invigde hennes balkong för i år. Satt där och drack vin. Meningen att vi skulle dela på en med varför dela när man kan få en varsin :) Slutade iaf med att vi gick ut på krogen. Faktiskt skoj :)

Mindre skoj i morse när man var lagomt trött och allt fortfarande snurrade när katten körde igång... Sedan hade hon bajsat på dörrmattan. Men det hade ju kunnat vara värre... Undra vad det är i kattaten som kommer från Dollar? Hon är jättedålig i magen stackarn. Hendrik skulle handla annan mat idag när han åker hem. Han har sovit borta i natt. Tomt i morse att vakna själv :( Iof har missen varit lite mer myssjuk idag. Hon har ju varit ensam hemma medan vi var i Rättvik. Bara pappa som varit och gett henne mat och mockat kattlådan. Så nu ligger hon brevid mig i soffan. Lika så somnade hon på min höft i morse efter vi busat ett tag...

Nu ska jag åka med Vickan till stallet. Är nog själv inte körklar än...
Längtar efter min darling som jag inte träffat på ett dygn =( Ska bli mysigt att hälsa på Gisze idag också ;)

Kram!

RSS 2.0