H O C K E Y, hockey!

Idag ska  jag på min första hockey match. Ska bli spännande. Lillebror ska hämta upp mig 16.00 så ska vi möta Hendrik i Gävle. Tänkte fika lite innan matchen. Dagens i-lands problem. Vad ska jag ha på mej?

Jag kom precis hem från stallet. Suttit i seketariatet från strax före 8. Gick bra. Tiden går så fort i stallet. Hade varit skönt att vila middag lite nu... Tur att hjärtat bäddat sängen annars hade jag nog lagt mig :)

Dags att försöka göra sig snygg kanske?

Kram! ♥

Vårväder

Vilket härligt väder det är ute! Fåglarna kvittrade i morse. Har varit iväg och handlat. Självklart tog jag en burk dragon istället för oregano.... Trött jag blev när jag kom hem och såg det. Funderar på att gå och köpa en burk oregano i stället. Ringde till en kompis för att höra om hon var ledig men inget svar. Skulle varit skönt att gå en runda i Högbo. Får passa på att njuta nu när solen skiner. Hoppas det håller i sig över helgen!

Ikväll blir det bara mys framför Let´s Dance. Vi ska baka egen pizza. Köpt hem ett pizza kit. Ska bli spännande och se hur det blir :) I morgon bitti ska jag sitta i seketariatet på ponnyhopptävlingen därför får det bli tidigt kväller ikväll.

Ute på arbetsmarknaden!

Sökte tre olika jobb idag, ett i Ljusdal och två i Gävle. Förra veckan sökte jag till Media Mart. Frågan är ju vilken som inte gjort det :) Men men man måste ju söka det som finns.

Idag har jag ridit! Å vad roligt det var. Gisze är helt underbar på alla sätt och vis. Så mysigt att bara pyssla med honom. Sedan är jag riktigt nöjd med ridningen också. Red i hans nya sadel. Den är inte optimal för mitt ass men det funkar:)
Synd att man inte vet att man har jobb till hösten. Då hade jag lätt tagit honom på foder.... Skulle vara så skoj.

Efter stallet åkte jag till Kurras. Inte träffat mamma på hur länge som helst! Var gott att få lite köttfärssås och spagetti.

Nu kom jag precis hem från ett bostadsföreningsmöte och väntar på att Hjärtat ska komma hem från hockeyn. Blir hemma i morgon också. Ska läsa lite elevarbeten då tänkte jag.
Tittar på Sveriges värsta bilförare. Kan inte låta bli fast man blir alldeles trött. Hur svårt kan det vara?

Kram! ♥

Jobbsökardag!

Idag ska jag försöka söka lite jobb som jag hittat på arbetsförmedlingen.
Man kan ju bara hålla tummarna att jag får något till hösten. Skulle vara skönt om man viste det så man kan vara ledig i sommar... Vet jag inte det så blir det ytterligare en sommarjobbssommar

Om det där är svett, vad är jag då?


Svettas....

Undra om jag kommit i klimakteriet? Fy vad jag svettas!
Fort jag gör något blir jag klibbig. Var skönt att gå ut en snabbis med soporna. Stoppat in tvätt i tvättmaskinerna. Tänkte byta sängkläder. De är lagomt gosiga med massa baciller och SVETT! Fy vad jag är otäck. Visa upp alla sina bra sidor på en gång ;)

Vickan kom och hälsade på oss igår. Käkade stuvade makaroner och stekt falukorv med semla till efterrätt. Det var ju fettisdag! Nu tänker jag inte baka några fler semlor för i år.

Undra vad man ska göra för mat idag då.. Har en till falukorvsring i kylskåpet :) 2 för 25:- på Willys. Se om jag kan laga ihop något till Hjärtat när han kommer hit ikväll efter att han spelat tennis. Bara ler när jag tänker på han. Han är helt underbar!

Nu ska jag försöka röja lite i min garderob så Hendrik slipper bo i ryggsäck! Haha hur lät det där egentligen?

Kram! ♥

Sjuk Blondin


Födelsedagstårtan som Hendrik garnerat


Att han orkar?

Jag förstår inte att han orkar. Sådan press och alla blickar på sig. Han duger egentligen inte, men okej de ger sig inte. De håller ihop. Helt underbart! De måste vara otroligt kära att de tillsammans orkat tagit sig igenom dessa 7 år. Håller tummarna klockan 14.00. Tror svenska folket har accepterat honom från första början. Deras kärlek visar att kärleken överninner allt. Som sagt helt underbart!  Det som är bäst, om det nu blir ett bröllop är att det kommer att direktsändas i TV! Längtar

Jag ser ljuset...

Tack och lov tror jag att det vänder nu. Sov till strax före 11. Superskönt att kunna sova ut. Fortfarande hosta och täpt i näsan. Tur att det finns alvedon och nässpray! Nu har jag läst posten och duschat. Känner knappt igen mig i spegeln. Blev väldigt ljust. Inte van :) Ungefär som när jag blev brunett... Har duschat. Blev faktiskt trött av det. Funderar på att ta mig i kragen och byta vatten till mina pojkar. Stackarna blir lidande när matte går å blir sjuk. Iof såg de väldigt pigga ut i morse när det var dags för mat. De är så roliga. Tror nästan de känner igen en. Eller är det bara inbillning.

Fick H&M inredningstidning idag. Fanns mycket fint i den faktiskt men inte i den stil som jag vill ha. Såg att det var en auktion i Årsunda? nästa onsdag. De skulle ropa ut 25 kristallkronor.... En sådan vill jag ha någon gång...

Nä dags att ta tag i vattenbytet. Sedan käka lite frukt kanske?

Kram! ♥

Vitaminkick?

När kommer kicken? Jag känner iaf inget. Bara illamående... Ätit en apelsin och två kiwi iaf. Trodde att hosttabletterna (bisorvon?) skulle minska hostan men det är tvät om! Kroppen är helt slut... Uscha vad jag gnäller men fy vad jag är bortskämd (peppar peppar) att vara frisk för det mesta. Säkert fler år sedan som jag var så här dålig... Nu får det vända. Hoppas för guds skull att inte hjärtat blir dålig också. Du är så go att du står ut att sova här fast jag hostar hela tid. Tycker om dej så mycket!
Dags att ta sig i kragen att byta vatten åt killarna...
Ser förjäkligt ut i köket... Uscha vad jag är en dålig "hemmafru" :)


Sjuk blondin

Nu har jag blivit bra mycker mer blond:) Känns jättebra! 2,5h tog det. Trodde det skulle bli jättedyrt men det kostade bara 760kr. Glad blev jag :)
Efter frissan blev det shoppingtur på apoteket. Köpte två olika hostmediciner, en för slemhosta och en för rethosta. Här ska inte  hostas mera. Införskaffade massa alvedon och en till nässpray också. Sedan åkte jag till willys. Handlade massa frukt (vitaminer!) och nyponsoppa. Dricker varm sådan nu. Riktigt gott faktiskt. Får man blunda och fantisera att man är på exkursion :) Fortfarande ingen riktig matlust. Ska väl göra ordning något ätbart till Hjärtat kommer senare ikväll. Vissa måste ju jobba. Undra om jag är piggare i morgon så jag kan ta mig iväg till jobbet.... Det visar sig i morgon.
Tänkte krypa ner nu och vila en stund, eller skulle jag kikat på Dirty Dancing? Nä blir vila en stund...

Kram! ♥

Badar i svett...

Uscha vad äckligt det är när man vaknar upp indränkt i svett! Varit så två gånger nu på morgonkvisten. Hela jag var täckt av ett lager svett, täcket och madrassen är blöt. Till och med blöt i håret... Inte bra alls.... Eller så kanske man blir fortare frisk? Hendrik kom på att jag ska slinga håret klockan 1. Får pula i mig lite mer alvedon och ladda upp med nässpray och näsdukar. Blir ingen ridning i kväll iaf. Jag har iaf nästan gått ner två kilo iaf :) Har ingen vidare matlust... Borde kanske åka förbi Willys efter frissan och köpa lite frukt och nyponsoppa. Det borde ju gå ner? Varm nyponsoppa kanske är bra för halsen. Måste köpa en till flytande honung också. Har levt på te kan man säga. Är iof lite hundrigare nu än vad jag var igår. Samtidigt kommer det nog göra vansinnigt ont i halsen om jag sväljer något "vast". Får vänta in nyponsoppan :) Bakade iof muffins igår. Kanske blir lite te och en sådan nu. Haha -2kg kommer nog snart vara +2 :S Måste in på aboteket också. Köpa alvedon, en till nässpray, och nått för hostan. Har hostat så jag har träningsvärk i magen...

Kram! ♥

En stackars :(

Fy fan vad jag känner mig dålig.... Svettas och tokfryser om vartannat. Halsen är som ett stort rivsår och jag hostar så ibland känns det som jag ska kräkas... Stackars hjärtat som får stå ut med mina hostattacker och snörvlande. Just nu är du guld. Blir så bortskämd. Längtar efter dej nu fast jag är lagomt tråkig... Så skönt att bara ha dej i närheten.

I morse var det stalltjäst. Inge roligt alls vill jag lova...

Får se om det blir ridning i morgon eller om jag fortfarande kommer vara som ett slakt. Skulle behöva rätta klart elevernas arbete också... Morgondagen får utvisa.

Kram! ♥

Halsont....

Vad hände med min hals igår? Uscha vad den är tjock och "hostig". Asjobbigt. Får knapra halstabletter och dricka honingsvatten... Okej jag ger mig... Måste väl.... Snart ska jag börja baka tårta. Ska på kalas runt 1.
Uscha vad trött jag blev. Kanske ska ta två alvedon och försöka sova fram till nio.

Kvällen igår spenderades hos mamma. Den obligatoriska tacokvällen :) Kikade på Let´s Dance. Får skjuta på vår pekingsoppa. Bakade bagetter igår.. Får se om de går att äta idag. Är lite skeptisk faktiskt.

Kram! ♥

Full fart mot fredag kväll!

Då har fredagen börjat. Jag är uppe, käkar frukost och ska fara till stallet. Eventuellt börjar min frissa klocklan 9 så det skulle vara skönt om hon hann med att klippa mitt hår idag. Sedan har jag gjort ordning en handlingslista. Blir en hel del som ska handlas. Ska göra tårta i morgon :) Ska slänga in sängkläderna i tvättmasninen innan jag åker till stallet.

Var trevligt hos farmor och farfar igår. Hon såg så pigg ut. Hon berättade hur de träffades. Var inget internet där inte:) Jag hade med mig hemgjorda semlor.

Hjärtat fick en nyckel igår så han kan komma när och hur ofta han vill! Inga mardrömmar drömde jag heller ;)
Tycker om dej så mycket! Syns snart ;)

Kram! ♥

Svårt att komma igång....

Nu har jag tvättat 4 maskiner tvätt. Byter och tvättar sängkläderna i morgon. Ska till farmor och farfar i kväll. Lillebror följer med. Tänkte ta med mej en varsin semla att smaska på. Var länge sedan man var dit nu och det får man ju höra...
Känns bättre för samvetet när man varit dit.
Har börjat lite med examensarbetet nu men har ingen motivation... Vet inte riktigt vad jag ska börja....
Har bockat av lite på "att göra" listan iaf. Ringde frissan men hon skulle inte komma förän i morgon. Då hade hon drop in tid. Hoppas man kan boka upp henne iaf. Vill klippa och göra massa ljusa slingor. Skulle vara skoj att göra det innan helgen. Annars tror jag det fanns en tid på måndag.
 

090219

Kom att tänka på Beverly Hills när jag skrev överskriften, men de vad 90210... Serien alltså som gick när man kom hem från skolan. Har inte kikat på de nya avsnitten som kom ut i år...

Sitter och käkar frukost. Kaviar avokadomackor med te. Gott gott. Har slängt in två maskiner tvätt... Kommer bli några till innan dagen är slut. Har inte tvättat på jättelänge. Sängkläder och handdukar tar sådan plats också i tvättkorgen. De blir även många maskiner. Tänkte byta sängkläder idag. Eller om jag tar en ny tvätttid i morgonbitti och byter och tvättar dem då. Vi får se hur jag gör...

Ska försöka komma igång och plugga efter frukost också. Innan har jag några punkter jag måste göra, bla skicka in arbetet som blev klart igår och ringa efter klipptid.

Drömde mer mardrömmar i natt... Är det fullmåna ute eller något? Eller vad beror det på?

Kram! ♥

Go Girl!

Vilken toppenkväll det blev :)
Maten var super duper god. Precis lika smarrig i matlåda. Det nybakta brödet, vinet och sällskapet var pricken över i. Sedan blev det lite mysa i soffan innan läggdags. Så mysigt att vakna brevid någon. Drömde mardrömn natten innan :S
Käkade frukost tillsammans också innan det var dags att åka till jobbet. 

Det var minnes-stund för en av lärarna idag. En manlig kollega har gått bort. Det var jättevackert. Talen ska vi inte prata om. De var så mitt i prick. Vad duktiga de är som klarar av att läsa dem. Elever sjöng och spelade instrument. Var jättejobbigt så tårarna rann. Vad orättvist livet är. Tur att man inte vet när det är dags...

Efter jobbet åkte jag till stallet. Vickan ringde och frågade om jag hade med mig ridkläder. Hennes häst var halt så hovslagaren skulle komma så jag skulle ev. få hoppa själv. Kalla hjärtklappning när jag fick hoppa upp i sadeln. Som tur var gick det superbra! Vickan hade fått gjort skitgörat, att tvinga honom över första gångerna :) Men det var en rolig lektion. Vi hoppade på min nivå och då går det rätt bra. Hoppade en bana till och med :)

Nu är jag hos mamma. Vi har pluggat. Gjort klart ett arbete!!!!! Så snart är en kurs till avklarad som släpar. Har bara gamla examensarbetet som ska rättas och det nya examensarbetet kvar. Det ska jag börja på i morgon. Jag på på G! Go Girl! :) 

Kram! ♥

Bröd på jäsning

Nu har jag kommit in i bakartagen igen. Bröddegen är på jäsning. Väntar på Henke som ska göra mat :) Blir så bortskämd. Jag kan iof fixa riset ;) Skulle bli någon sorts korvgrya med dill kanske? Han skulle handla bla korv och dill. Ska bli spännande.

Sitter i köket, Hjärtan vid spisen och skär till korven och jag sitter vid bordet, bloggar och dricker vin. Kalla vardagslyx! :)
Dags att baka ut brödet snart. Riset har jag fixat ordning iaf. Det står och blir färdigt i riskokaren.

Kram! ♥

Not so bad :)

Vilket snällt sms jag fick nu. Tack det värmde! Kanske inte är sådan dålig lärare iaf då :)
Kommer jag att sova gott. Ny utmaning i morgon!

Två månader! :)

Nu har vi träffats i två månader! Så kort tid som ändå känns så lång. Du är så rätt. Spännande med en framtid :)

Ridningen gick bra. Ikaros var en pärla som vanligt. Lite tyngre i handen dock... Så roligt att rida honom. Sedan åkte jag hem tog en snabbdusch och käkade innan det var dags för genetik. Fort man glömmer om man inte håller på :S Undra om jag kommer bli en riktigt bra lärare som har svar på allt? Känns inte som så för tillfället...

I morgon är det jobb sedan vet jag inte riktigt vad som händer ;) Det får morgondagen utvisa!

Nu ska jag sova. Är supertrött. Se om man kan somna när man inte får någon godnattpuss...

Kram! ♥



Som ny?

Försökte fuska med att enbart vända på dynorna i soffan :) Den blev vitare men dynorna ska vara åt ett håll... Får försöka tvätta lite på torsdag kanske... Blev inte av idag dumt nog...
Fastnade farmför datorn :)

Dags att röja lite i köket sedan åka till stallet. Efter ridningen ska jag hjälpa en kille med genetik. Hoppas jag kan det :S

Kram! ♥

Hemnet

Man ska inte gå in på den sidan för man blir så sugen...
Finns ett hus med toppenläge i Forsbacka med egen strand.... Där skulle det inte vara helt fel att bo....
Cockocrazy :)

Gårdagen var också superbra.
Blev en fikaturné till Bergby/Hamrånge. Först hälsade vi på Hendriks kompis Emil. Jag hade sett framför mig ett halvskabbigt hus men där hade jag fel. Förlåt för mina fördomar. Välstädat var det också, förutom gamla döda julstjärnor och lite spindelväv :) Jag hade fått panik om någon ringde och sa att de var påväg och jag inte var hemma. Brukar ha lite kläder i högar :S Uscha måste sluta med det...
Sedan åkte vi till Hendriks mamma och hennes sambo. Vilket gulligt litet hus! Henkes brorsa kom också dit med hans två moppsar. Jag trodde att de skulle vara mycket minde än vad de var. Hela familjen var supertrevlig.Fick en kram av Hendriks mamma innan vi åkte. Det kändes jättebra! Allt med Hendrik känns jättebra :)
Dit måste vi snart åka igen. Även tårtan blev godkänd! Pust. Får se om jag bakar ihop någon till helgen när Lars fyller.

Idag börjar mitt mer sundare liv... Ska försöka sluta äta godis, iaf i veckorna... Måste slänga allt jag har. Kan inte låta bli annars. Tänkte göra färsbiffar idag och kokt poatis och morötter. Det är väl rätt nyttigt?
Ska försöka iaf...

Kram! ♥

Vad är det där?


Min nya hobby!


Fin va?! :)


Vackert...


Brasan


Till Dig Hjärtat!


"Alla Hjärtansdag Bröd" i ugnen...


Min underbara Valentine

Vilken super duper alla hjärtans dag jag hade igår. Kunde inte haft det bättre. Har hittat den underbaraste av dem alla!

Frukosten blev lyckad. "Bullarna" blev riktigt bra, frutom att min tanke att solroskärnorna man strödde på skulle bli som en hjärta. Hade klippt ut mönstret i smörpapper men kärnorna var för stora. Man skulle haft typ valmofrön eller något. Det får bli en annan gång. Gott blev det iaf. Detta ska jag göra om någon gång eftersom det var minst lika enkelt som om man köper färdiga bake off bröd som man stoppar in i ugnen på morgonen. De blev riktigt söta också:)  Får se om de är lika goda idag. Skulle tro att de är godast nybakade. Bilder kommer efter inlägget.

Efter frukost gjorde vi oss i ordning, tippade trav och åkte hem till mamma och Janne. Vi hade planerat att åka till Högbo, gå en promenad och sedan grilla korv. Dessa ändrades så vi tog med oss mamma och Janne till Uvnäs och grillade korv där. Det var så underbart vackert ute på sjön. Toppen väder! Vi var inte de enda ute på sjön om jag säger så. Det lät från skotrar överallt. När vi satt där och beundrade den vackra utsickten kunde jag inte låta bli! Jag bara måste kasta en snöboll i huvudet på Hendrik! Sedan hade jag startat krigen som jag tyvärr förlorade... Var iaf jätteskoj att kasta snö på varandra. Kände mig som en förälskad tonåring som inte vet hur man ska bete sig :)  Detta måste vi göra om någon gång Hjärtat. Måste få min revanch! ;)
Kastade en snöboll i örat på Janne också men där fick jag ingen reaktion. Kanske var tur det :S
När vi äntligen fått glöd försvann de på någon minut. Men gott blev det endå. Första korven blev svart och knappt varm innuti, den adra varm men dåligt med färg. Tur att man inte bryr sig ;) Till korven drack vi varm choklad. Jag hade tagit med en varsin "bulle" som jag bakade på morgonen och mamma hade med sig förrätt/efterrätt. Är det alla hjärtans dag så är det. Då ska man äta geléhjärtan! Undra hur många sådana jag har käkat egentligen i helgen...

Innan vi åkte tillbaka till lägenheten så handlade vi på Willys. Träffade på Cornelia och hennes mamma. Köpte med oss middagen hem som kom att bestå av kycklingfilé, morötter-palseternacka-potatis i ugn och tzatsiki. Blev supergott efter att Hendrik gjort någon marinad med honung som han hade på rotsakerna i ugnen. Smaskens. Du kan det där med matlagning du ;) Jag gjorde efterrätten. Vilken tid det tar att göra en tårta! Men vad roligt det var :) Jag har fått en ny hobby, att göra marsipanfigurer. I detta fall rosor. Jätteskoj var det. I tårtan som jag bakade i en hjärtform (såklart) hade jag i hallongrädde och ett lager med en citronkräm. Jag som inte läser hela recepten ordentligt missade att citronkrämen skulle stå kallt ett tag för att stelna efter man rört i grädden. Så det lagret blev riktigt rinnit att lägga på! Det blev jättemycket hallonfrädde över så i dag får vi nog äta pannkaka eller vad kan man annars ha hallongrädde till? Därefter skulle den färdigköpta mandelmassan kavlas ut så den skulle täcka tårtan. Hade köpt ett färdigt marsipan lock eller vad det nu kallas. Det var ju inte supersvårt att få till det och jag kan tänka mig att det är lättare om man har en rund tårta. Efter det gjorde jag rosorna. Provade först ett tips som jag läst på nätet men fastnade för det andra. Där man gör runda kulor som man sedan trycker ut mellan foliépapper med en sked och med dem sätter ihop dem till rosor. Riktigt nöjd med resultatet faktiskt :) Kanske man skulle utbilda sig till konditor i stället :) Smaken var det heller inget fel få. Blev typ hela tårtan kvar efter vi käkat en varsin bit så idag kanske vi måste ut på fikaturne! Får höra med Hjärtat hur vi lägger upp dagen.

Kikade på melodifestivalen. Vet inte vad jag ska säga om den... Längtar tills alla dessa omgångar är slut så det blir på "riktigt". Känner mig inte så intresserad egentligen om jag ska vara ärlig. Men det är ungefär som Let´s Dance. Skönt att vila ögonen på för det gör inget om man missar det. Man behöver inte fundera helt enkelt :) Därför gör det inget om man pussas lite emellanåt. Det har vi gjort mycket under dagen. Konstigt att man inte kan pussas för mycket, eller ska man säga att det är tur? Kan iiaf inte få nog av dej! Du är alldeles alldeles underbar på alla sätt och vis. Du förstår mig, du gör mig så glad. Kommer bli svårt att släppa hem dig igen ;)

Just ja, inte blev vi miljonär på travet heller. 3 av 7 rätt fick vi ihop :) Inte vann vi en krona på triss heller fast vi hade tillsammans 6 lotter. Det var lite dåligt... Men men, spelar man inget kan man inte vinna heller.

Nu ska jag lägga upp lite bilder!

Kram! ♥

Tack Hjärtat!


Så fin!


Hannibal Lector hjälmen har bytt utseende ;)


Köket....


Gott med geléhjärtan!


Happy Valentine´s Day!

Du är så söt hjärtat.
Otroligt mysigt att vakna brevid dej :)
Nu ligger hjärtat kvar och snusar i sängen. Jag blir för rastlös när jag iaf inte kan somna om.

Kvällen igår var super. Gott med tacos. Hendrik hade med sig en flaska vin och en stor bukett blommor! Tusen tack hjärtat! Får lägga ut bilder på buketten lite senare. Var både gerbera i den och en liten kalla. Favoriterna ;)
Han tyckte att jag gjort mysigt iaf. Stämningen var på topp! Blev en tidig kväll. Man blir så trött efter lite vin.

Nu ska jag fixa ordning en mysig frukost. Gjort bröd som står i kylen på jäsning över natten. Spännande att se hur de bli. Antingen en hitt eller katastrof. Tur att jag köpt hem limpa :) Bilder kommer!

Efter frukost ska vi åka till högbo och gå en sväng och sedan grilla lite korv, käka ostmacka och doppa dem i varm choklad. Toppen mysigt förslag hjärtat!

Kram! ♥

Avslappnad...

Skulle inte vilja byta ut mitt badkar! Så underbart att bada skumbad och koppla av en stund. Naglarna är fixade och benen insmorda. Nu är jag redo för massa mys! Ska tända lite ljus strax så det ser mysigt ut när Hendrik kommer. Längtar så... Bara få krypa upp i hans famn och slöa framför Let´s Dance. Blir nästan den obligatoriska fredagsmaten också, tacos! Kan kvällen bli så mycket bättre? Tror inte det :)

I morgon är det alla hjärtans dag!!!!!

Kram! ♥

Hemma spa

Håller på att tappa upp ett skumbad nu. Tänkte krypa ner i badet och lyssna på lite lugn musik. Ska bli jätteskönt. Skrubba kroppen ren från död hud. Så härligt att skämma bort sig själv. Fixa naglarna efterråt också. Så härlig känsla efterråt när man känner sig riktigt ren. Ska nog ta alvedon innan. Har ont i huvudet.

Vickan var hit en sväng. Gjorde makaroner, kyckling och sweetchilisås. Semla till efterrätt. Provade idag med mandelmassa och hallongrädde, men som jag sa igår så är vanliga semlor godast!

Sängkläderna är bytta och lägenheten städad och piffad. Bara badrummet kvar. Kanske skulle torka hallgolvet också. Blir så smutsigt när man kommer in med blöta skor...

Kram! ♥

Det är på H&M mina pengar är!

Oj nu fick man dåligt samvete... Fick hem brev från H&M med en bonuscheck samt summan hur mycket man har handlat där under ett år. Håll i er men jag har handlat där för 7602 :- Undra vad alla dessa kläder är?! Tycker jag inte har något alls i garderoben. Sedan är det hur mycket pengar jag har spenderat enbart på H&M. Undra vad den totala summan på kläder under ett år? Jag vill nog inte veta :S

Har varit iväg och handlat det sista inför i kväll och i morgon. Tror det kommer bli supermysigt! Utanför Willys träffade jag på mina gamla svärmorföräldrar. Heter det  så tro? De är så fruktansvärt trevliga. Var trevligt att prata en stund. Var så länge sedan man såg dem så det var skönt att höra att de mådde bra. Tänkte på dem inte allt för länge sedan.
Kontisgt det är egentligen. Sandviken som är så litet och sällan träffar man någon "kändis". Vart håller alla hus?

Dags för ett ryck innan Vickan kommer hit och käkar semla. Undra om man borde käkat lunch också?

Kram! ♥

Fredag den 13 :S

Ska man våga sig utanför dörren idag?
Borde köpa en till mjölk och en grädde... Så en liten tur med bilen blir det allt. Man får vara lite extra uppmärksam kanske?

Drack vanligt citronte från TWINING´S nu till frukost. Vad gott det är med vanligt "bas" te. Ungefär som "bas" kläder, man tröttnar aldrig på dem och det är bra att ha hemma :) Köpte även med mig Söderte och vanligt Earl Grey. Det ska jag dricka i morgon frukost. Har längtat efter det. Tänker på famor och farfar. Drack alltid det när man sov över där som liten. Earl Grey, ägg och rostade mackor. Vilka härliga minnen man har egentligen :) Det är lätt att accosiera tillbaka när man känner en lukt eller smak.

Nu ska jag göra ett ryck i köket innan det blir torkning av golv, rengörning av badrummet och byte av sängkläder!

Kram! ♥

Längtar tills i kväll....


Hopplöst...

det är att sova när man  får... Vaknade halv 8 och kunde inte somna om. Funderar på att kanske käka lite frukost och lägga mig igen.
Lyssnar på Absolute Love Songs 2009. Det är så skönt och avkopplande. Bara du som fattas ;) Eva Cassidy - Fields of gold är så vacker...


Kiss och bajs

Vad våra samtalsämnen kan skifta :)
Men trevligt har vi iaf. Tack tjejer!

Vi käkade korv med bröd innan vi mumsade i oss nybakta semlor. Hade sett recept på semlor med vaniljkräm i stället för mandelmassa och hallon i grädden. Blev sådär. Tror jag föredrar vanliga semlor faktiskt. Som Cornelia sa, man saknar mandelmassan :)

I dag var jag ju även till stallet och red Gisze. Är faktiskt riktigt nöjd! Han kändes fin och krökte på nacken utan att tjafsa :) Men få honom över där vattenmattan hade legat från gårdagens hoppträning var helt omöjligt! Blir så trött. Det är samma sand som den runt i kring fast den är tillplattad. Livfarligt enligt Gisze! Men som sagt superfin kändes han för övrigt :)

Nu ska jag nog krypa ner. Fredag i morgon! Blev inget pluggande idag men kanske blir en stund i morgon. Har dammsugit och handlat idag iaf. Ska byta sängkläder i morgon och torka golven. Måste fixa naglarna också. De börjar bli riktigt långa nu. Kanske ska lyxa med lite hemma spa?

Dröm sött!
Kram! ♥

Planering

Håller på att planerar frukost och något smarrigt bakverk till lördag.
Tror det kommer bli riktigt lyckat ;)

Dags att göra ett ryck?

Ska försöka städa lite innan det är dags för lite mat.
Sedan ska jag åka till stallet.
Rida lite lång och låg i ridhuset. Får se vad ryggen tycker om det.


Vågar jag?

Vågar man baka något som man aldrig gjort tidigare som lika gärna kan bli katastrof?
Skulle även vara en rolig utmaning :)

Svårt att sova..

Vad svårt jag haft att sova i natt. Det problemet brukar jag inte ha. Därför är man uppe med tuppen fast man har helg:)

Sitter och letar recept, gärna alla hjärtansdag inspirerat. Någon som har ett förslag på vad man kan baka då?

Nu ska jag äta lite frukost och ge fiskarna mat.

Kram! ♥

Bye bye :)

Nu är jag inte längre tillgänglig på nätet! Känns superskönt att ha avslutat detta.
Har ju hittat på världens underbaraste kille så helt värdelöst är det ju inte!
Det fanns faktikst ett guldkorn där ute i cyperspace! :) Men nu är han upptagen, sorry girls ;)
Längtar efter dej!

Kram! ♥

Sova tidigt kanske?

Inget bra på tv alls och ingen man kan mysa med. Blir nog en tidig kväll. Seg i huvudet. Tror det är lite efter migränen igår. Satte sig bara på ögonen som tur var.

Gick inte lika bra för Vickan att hoppa Gisze idag men de kom över trippeln till slut. Hon är duktig på att övertala:) När han sedan kommit igång blir det bättre. Jag var väldigt glad att jag inte satt på :) Trivs på backen!
Efter stallet åkte jag Vickan och Penny till McD. Fy vad gott det är med onyttig mat! Käkade Cicken El Maco och drack Cola till. Gottigottgott! Hade för mig att jag inte gillade kryddorna man fick med pomfritten men där hade jag fel! Super att dippa dom i ketchup som man blandat i två påsar svartpeppar. Ett hot tips ;)

Känner mig rastlös... Man vänjer sig snabbt med sällskap... Saknar dej!

Kram! ♥


Betalningspåminnelse

Nu har jag fåttl min första betalningspåminnelse. Gävle studentkår som vill ha lite pengar... 271kr i stället för 150kr blev det. Får betala den fort jag kommer hem.

Kom nyss innanför dörren efter friluftsdagen. Superhärligt väder har vi haft och jag frös inte ett dugg. Alltså hade jag klätt mig rätt. Borde jag också få godkänt i kursen friluftsliv :) Sedan badade 49 elever av 58 isvak. Jätteduktiga var dom! Så lätt att säga hur de skulle tänka när man själv inte badade.

Nu ska jag vila ryggen en liten stund innan jag far till stallet. Har snytit mig så mycket att jag är aldelles sårig under näsan :(

Kram! ♥

Migrän...

Efter Vickan var och hämtade sin burk med taco-kryddor fick jag migrän.... Så typiskt. Flimrade framför ögonen och hjärnan blir långsam, eller långsammare:) Som tur är har jag hittat världens underbaraste pojkvän som fixar och donar. Medan han fixade överraskningsmat låg jag i sängen och vilade. Huvudet blev mycket bättre efter lite mat. Maten var jättegod. Pasta med någon sås som innehöll citron, persilja?, grädde och ost :) Till det fick jag vitlöksbröd! Du har fantasi du Hjärtat ;) Efter maten blev det lite mys i soffan. Kikade på Erik och Mackan avsnitt på Youtube. Helt slut är de! Man kan inte låta bli att tokskratta :)

Lägesrapport på min hälsa, kravlig hypokondriker som jag är :)
Näsan är inte lika täpt utan nu går det att snyta ur allt snor! Uscha vad äckligt det lät :)
Halsen käns inte alls och ryggen något bättre än igår!
Håll tummen att den klarar kylan i dag. Ska vara hästskötare ikväll. Vickan ska hoppa Gisze.

Nu måste jag börja fixa ordning mig inför friluftsdagen. -12 när jag kikade tidigare. Hoppas det blir mildare. Täckbyxorna som jag har är lite tight! Vette tusan vad som hänt?!

Kram! ♥

Nyfiken i en strut...

öppnar han dörren tittar hon ut :)
Undra vad du har hittat på för överaskningsmiddag. Ska bli superspännande:)

Har ont i ryggen och näsan rinner...
Var in på Dollar och köpte en "pall" tills i morgon. Friluftsdag i Högbo. Fem-kamp, pulka/skidåkning och isvaksbad.

Nu är det dags att plocka lite innan Hjärtat kommer och gör mat. Blir så bortskämd... Får ge igen framöver :)

Kram! ♥

Smarrig tisdagsfrukost!


Tisdag

Nu börjar jag mitt inlägg med gnäll, men fy vad drygt det är när klockan ringer och man måste kliva upp. Det är inte bra attt vara så mycket ledig som jag är! Inte bra heller när lönebeskedet kommer... Måste fixa skolan så jag kan söka heltidsjobb.
dagens frukost består av te och hårdbröd med avokado och kaviar :) Då behöver man inte ens ha smör! Oj vad nyttig jag kände mig eller kanske inte alls. Varför jag kör så hårt med avokadu just nu är för att jag köpte på mig några stycken som börjar bli lite väl mogna!
Lite ändrade planer för eftermiddagen. Hade tänkt plugga tillsammans med mamma ikväll, men det dök upp ett roligare förslag. Får försöka ta det på torsdag istället mamma om du kan då. Idag ska jag försöka hinna läsa igenom och betygsätta inlämningarna om mental träning på jobbet. Är jätteskoj att läsa. Ingen är den andra lik. Superintressant att se vad eleverna tycker.

Kram! ♥

Tomt utan dej... Får kramas med kudden i natt


Vem har backat in i lägenhetsfasaden?

Det kan man undra... De kan inte skylla på mig iaf :)

Gick super att rida Ikaros idag. Så himla roligt! Älskar verkligen den hästen!

Snart är det dags för lite nässpray. Supertäpt.. Man känner sig så seg i huvudet då. Hoppas det är bättre i morgon.

Kram! ♥

Förslappad

Uscha vad snabbt tiden går när man försjunkit sig i soffan och läser bloggar. Man får säga vad man vill om blondinbella men hennes blogg är rätt underhållande att läsa :)
Undra om hennes värderingar kommer att ändras med åldern? Man får hoppas... Tror jag kommer ta några saker som hon kommenterade om sina "stubbiga" ben i arbetet jag typ skrivit klart idag.

Nu är det dags att rycka upp sig, klä på sig ridkläder, skotta fram bilen och fara till stallet. Måste ner i tvättstugan först och tumla det sista. 4 maskiner blev det idag.

Bytte vatten åt killarna också. De märks att de blir tamare och tamar :) Nu var de vid ytan fast jag hade handen i vattnet. Roligt va? Haha!

Kramar! ♥

Kaviaravokadomacka och en kopp te. Gott gottigott gott! (Frukost 9 feb)


Bjöd på hemmagjord semla :)


Snyggt, eller hur?! Vill också ha långt hår....


Cornelia med värmespolar, gullig eller hur?! ;)


Vilken natt!

Uscha vad drygt det är att ha ha ont i halsen! Gick inte att somna för det retades så man måste osta eller harkla sig hela tiden. Fick gå upp och ta en halstablett. Blev bättre så man kunde somna iaf. Sedan var det dags igen! Då hade näsan snorat igen. Så drygt när det är helt täpt i ena näsborren. Fick leta fram nässpray. Värdelns bästa uppfinning! Men orolig natt som sagt vaknade, somnade osv. Stackars Hjärtat som skulle upp och jobba :(

Vilket härligt väder det är ute nu. Nu skulle man varit ut och galopperat i snön! Men idag ska jag plugga. Först ska jag ner i tvättstugan och stoppa in lite tvätt, sedan röjja i köket och byta vatten åt killarna. Skulle gjort det i lördags men som sagt
tiden springer iväg! Såg att Tony hade bajs efter sig igår så de måste betyda att han äter iaf:) Skönt. Så nu slipper jag oroa mig.

Igår åkte jag och Henke till Valbo och träffadde hans kompis. Var jättetrevligt. Vi började med att smuttade på en smoothie:) sedan gick vi i lite affärer. Kunde inte låta bli att köpa en typisk Emelie skjortblusklänning eller vad man ska kalla det på H&M. Mammas kommentar när vi var dit och käkade efteråt är "En sådan har du ju!" Ungefär lika svag för sådana som för stickat :) Sedan var vi in på Brothers and Sisters. Där köpte jag en grå långärmad skjorta. Kommer nog bli snygg till svarta jeans eller kjol och min väst över. Såg massa saker som jag skulle vilja prova men nu får jag inte köpa några mer kläder denna månad. Eventuellt ett par skor... Ska ringa om klipptid också. Så less på min hårfärg nu. Dags att blondera in lite slingor eller om frissan har något bra tips!
Efter vi varit i Valbo bjöd vi in oss på mat hos mamma. Supergott, korv i ugn och potatismos. Vi hade köpt med oss glass och äppelpaj. Självklart måste man äta efterrätt ;)
Efter maten åkte vi hem, han lägga oss 5min raklång i sängen innan Vickan och Cornelia kom förbi. Dags att fika igen! :) Provade ha i värmespolarna i Cornelias hår. Se resultatet på bilderna jag lägger upp efter detta inlägg! Har även knäppt kort på min frukost :) Tur att du inte var hemma Hjärtat ;)
Vi kikade på tv och snackade massa skit mellan tuggorna. Precis som en vanlig tjejkväll. Du kommer vänja dig snart ;) Har varit underbart att få vara med dej alla dessa dagar! Och fler kommer det bli ;)

Nu är det dags att börja ta tag dagens bestyr!

Kram! ♥

Hjärtat = Hendrik!


Vinnarpussen!


Blågul rosett = Vinnare!


Jag VANNNNNN! :)

Ockelbos tävlingar tycker jag om:) Andra gången jag är där, andra vinsten! Kan det bli så mycket bättre?
Jag hade bestämt mig att stryka mig i LA:1 redan från början. Det skulle bli så sent innan vi fick komma hem. Därför hade jag full fokus på LB:1. Var inte alls speciellt taggad från början. Åkte till stallet i tolv tiden. Kom då på när det var dags att åka att jag glömt grönt kort och min tävlingslicens. Bra jobbat Emelie. Ringde till Super Vickan och hon fixade att jag slapp åka hem och hämta det. Vi åkte i halkan klockan 2 från stallet var framme i  Ockelbo lite före 3. Lastade ur hästen vid halv 4 och började rida fram strax före 4. Kändes som valigt, lite segare dock. 16:33 var det min tur. Så bra med fasta starttider. Jag startade sist i min klass. 40 ekipage var vi. På banan var har superseg! Men jag var fokuserad. Vi red igenom programmet utan missar, förutom att han knappt gick framåt! Slutade jag driva en millisekund kändes det som om han skulle stanna. Supernöjd med sista galoppfattningen, mellangaloppen och sista inridningen och halten. Då hade han vaknat. Då ville man rida om programmet :) När jag kom över banan frågade en tjej hur det gick. Jag sa som det var att jag var supernöjd med ritten, inga missar men han var super seg. Hon hade 198 poäng och låg etta i klassen. Jag började spänna upp sadelgjorden och gick lite med Ikaros för han vill gärna kissa efter man ridit. Då kom pappa och sa att jag hade fått ihop 201 poäng! Jag låg etta! Självklart blev man superglad men man vågade inte riktigt tro på det tills de sa det i högtalarna. Jag på ridskolehästen Ikaros vann över 39 andra privathästar. Helt otroligt vilken pärla jag får låna! Han är väldens bästa i världen!  Vi skrapade ihop 69.13%! Det har jag aldrig fått förut :) Tydligen säger de som vet att domaren tycker om sega hästar och då är vi det perfekta ekipaget. Jag har aldrig ridit för henne så jag trodde det var den andra som satt brevid var domaren :) Men roligt var det iaf att få vinna! Helt otroligt som sagt :)
Ikaros sprang iaf rätt fort på ärvarvet. Tror han tyckte det var lite skoj :) Han brydde sig heller inte om att han fick en rosett fastsatt på tränset denna gång. Hahaha han börjar kanske bli van min prins! :) Synd att inte pappa köpt någon filmkamera. Hade varit roligt att sett hur det ser ut när man vinner;)
Efter vi gjort iordning honom och lastat så gick vi in en snabbis och fikade på macka och kaka som mamma hade med. Var riktigt mysigt att få fika och titta på några andra ekipage. Hade inte haft tid till det tidigare. Sedan när man satt där som vinnare var det extra skoj :) Tror det var pappa som hört någon säga till domaren i sista klassen att "hon som vann andra klassen strök sig i denna". Haha! Man ska iof sluta när det går som bäst ;) Men som jag skrev tidigare det skulle bli så lång dag... Går bra när både mamma och pappa är med när jag tävlar och vi åker någon stans. Känns väldigt bra att få massa hjälp och ha mamma som har koll på alla grejjer och pappa som är chaufför och förste protokollhämtare :) Så roligt när han kommer med det och ler. Då vet man att det gått bra! Mamma är snabbt vid mig och hästen när jag ridit klar och ger mig jacka och täcke till hästar. Tusen tack för att ni ställer upp! Ni är väldens bästa föräldrar, skulle inte vilja byta ut er mot några i välden!
Nästa gång är den 8 mars på Fältis ;)

Väl hemma efter 7 någon gång blev det snabb dusch sedan droppade tjejerna in för att kika på melodifestivalen. Hjärtat kom lite senare. Kan man ha det bättre än vad jag har det nu? Allt käns på topp! Har hittat på världens underbaraste pojkvän och har världens underbaraste vänner. Jag är så lycklig :)

För tillfället ligger Hjärtat kvar och snusar i sängen. Jag bara ler... Som jag har sagt tidigare han är alldeles alldeles underbar!

Slappardag

Blev inte mycket vettigt gjort idag inte. Inget pluggande som jag tänkt.
Har iaf varit ut och skottat snö.
Nu ser jag fram emot att hjärtat kommer. Blir mys med god mat, godis och Let´s Dance. Ordningen är återställd!
Pratade nyss med honom i telefon. Kan inte låta bli att le:)  Allt känns så bra!
 

Vilket väder!

Nu får det sluta snöa! Uscha.Undra om man borde ge sig ut och skotta...
Kom nyss hem från Valbo. Köpte två longerlinor som vi måste ha när vi lastar Ikaros. Han vill inte gärna gå in i transporten... Men blir de tinte bättre väder stryker jag mig. Vägen till Ockelbo är ju inte den bästa...
Sitter och käkar köttfärssås rester från igår. Precis lika gott som då :)

Alldeles alldeles underbar....

Så kan jag beskriva från onsdag kväll och framåt :)
Har inte bloggat sedan onsdag kväll och mycket har hänt. Har helt enkelt inte kunnat slita mig ;)

Vi börjar från början!

Onsdag eftermiddag/kväll:
Sista målsamtal gick också bra. Har varit riktigt trevligt. Skillnad att sitta på den sidan bordet med alla pappaer än sitta mitt emot med en förälder. Jag tycker att mina elever vågade prata på fast deras föräldrar satt med. Iof kanske de fick stöd i dem vilket inte är så konstigt kanske :)
Sakta men säkert gick tiden framåt, slutade jobbet och åkte till stallet. Vickan var förvarnad att hon fick hoppa. Att mocka två boxar gjorde inte ryggen bättre. Försökte hänga ut mig i en boxdörrsöppning men jag är så lång att det var lite trixigt. Men det kändes lite bättre efter det iaf.
Vickan hoppade iaf Gisze superbra!!!! Hon var jättedukitg och övertalade honom att hoppa över de läskiga höga hindren. Gisze hade inte en chans att komma undan. Han stannade totalt 2 gånger på hela lektionen!!!! Vilken skillnad det är när någon som kan hoppa hoppar. Jag trivdes iaf som fisken i vattnet på backen jag :) Får se hur det blir i framtiden om jag vågar mig upp igen eller inte. Som sagt Vickan gjorde det ruskigt bra. Både jag och ridläraren var nog förvånad ;)
När väl hoppträningen var slut och hästen ordninggjord fick jag åka hem! Oj vad jag hade längtat efter den tiden på dygnet.
Det dröjde inte alltför länge när jag kommit hem förän Hjärtat stod utanför dörren med sitt härliga leende. Vad underbart det var att få träffas igen! Två veckor kan gå otroligt långsamt men nu var längtan och väntan över! En dusch och pizza tillsammans var toppen! Detta med att fråga chans är helt underskattat. Även om det känns som man är tillsammans så har man ju inte fått det riktigt bekräftat. Man vet ju inte riktigt vad den andra känner. Men nu är det iaf bekräftat;) Vi har ett förhållande och vi är tokkära! Han är alldeles alldeles underbar....

Torsdag
I går var mysfaktorn fortfaraden på topp:) Vi vaknade sent, käkade frukost och sedan bar det av till stallet. Hjärtat var superbra hjälp. Han gjorde ordning Giszes foderburkar, fixade nytt spån och följde med på en promenad med Oralie i släptåg. Tusen tack för hjälpen! Han gjorde det jättebra. Var inte rädd eller något, iaf inte vad du visade :S Riktigt mysigt var det tyckte jag att grejja i stallet med någon man tycker otroligt mycket om. Men jag lovar att jag inte kommer tvinga ut dej i stallet varje dag ;)
Efter det så åkte vi hem duschade och började baka semlor. Medan degen jäste fickade Hjärtat supergod köttfärssås med jalapenos i. Själv fixade jag pastan! Haha riktigt stor insats. Så skönt att sitta på köksön och se hur du donar. Jag blir så bortskämd! Som sagt du är alldeles alladels underbar....
Semlorna bakade jag ut efter maten. Självklart glömde jag pensla första plåten med ägg innan jag stoppade in den i ugnen.. Så typiskt mig... Vickan kom och permiäråt mina semlor när de var klara. Tyckte faktiskt att de fick godkänt:) Eller? Ska komma ihåg att du inte vill ha mandelmassa Vickan :)
Efter det och Vickan åkt hem kikade vi på Sveriges värsta bilförare. Som sagt hur ska de bli bättre om de inte får lektioner? Självklart är de lika livsfarliga tills de får ordentlig hjälp! Måste vara supersvårt att se en förbättring. Vet inte var programmet tänker med. Sedan fattar jag inte att den som gett dem förkort en gång i tiden gjorde det?! De borde bli av med sitt jobb! Oj vad elak jag lät nu :) Som sagt massa mys sedan sovdags igen. Hjärtat skulle upp och jobba. Själv har jag helg tills på tisdag :)

Idag Fredag:
Nyss har jag klivit upp och käkat frukost. Hade ställt klockan på 8. Men orkade inte masa mig upp då. Så skönt att ligga kvar. Drömt massa konsiga drömmar. Inte alls lika mysigt att vakna när man inte har någon som ligger brevid.... Hjärtat åkte före 7 till jobbet.

Nu måste jag försöka fixa ordning mig och fara till valbo och köpa lite grejjer inför tävlingen i morgon. Håll tummarna för bättre väder!

Kram! ♥


Nytagen bild på killarna

Det är inte det lättaste att få med dem på kort kan jag säga :)
Har mejlat på akvariet igen. Svarar de inte får jag ringa i kväll eller i morgon.
Nu har jag bytt sängkläder. Ser riktigt skönt ut att krypa mer igen. Dammsugit har jag också gjort. Käkade hårdmacka till frukost. Klyftigt. Fullt  med smulor blev det på golvet...
Nu börjar det bli dags att göra sig i ordning inför jobb. Sista målsamtalet i eftermiddag. Vickan får nog hoppa Gisze idag. Min rygg är inte riktigt bra. Så idag blir jag bara hästskötare. Ska bli roligt att se när någon annan hoppar honom. Se om han är lika dum då. Säkert inte :) Vickan har mer rutin och är modigare än vad jag är.
Får se hur det går :)

Kram! ♥

Dermot (t.v) och Tony (t.h) 4 feb 09


Äntligen onsdag!

Behöver jag säga mera? Äntligen! Vad jag har längtat :) Snart är väntan över. Hoppas dagen går tokfort så vi får träffas! Längtar så. Nästan lite pirrigt :S Ska bli underbart helt enkelt.

Nu ska jag försöka dammsuga av golven och byta sängkläder.

Kram! ♥

Finns det inget stopp?

Jag skulle nog kunna äta ihjäl mig... Finns inget stopp... Inte konstigt att man sväller ut :)
Måste hitta motivation nu. Som sagt vårruset kommer med närmare med stormsteg.
Hamnade såklart på Kurras. Där finns det mycket gott att stoppa i sig :) Måste sluta åka hit eller få bättre självdiciplin att låta bli. Det senare får det bli :)

Nu är det bara ett dygn kvar! Längtar!

Dags att fara hem till mej. Försöka komma i säng. Upp i tid i morgon och byta sängkläder och städa det sista.

Kram! ♥

Kalles Kaviar = SANT !! :)


Avokado +


Avokado med kaviar

Har du inte provat det så måste du! Säg inte att det är äckligt förän du provat ;) Supergott och världens snabbaste förrätt!!
Städa var det ja...

Handlat...

Nu är det handlat iaf. Tänkte tvätta men då är det någon som tagit tvättiden idag... Suck... Inte mycket att göra åt. Ska försöka komma igång med städningen. Mejlat på akvariet. Får se om jag får något svar. Försöker även få tag på rektorn för hästgymnasiet. Skulle behöva ett jobb till hösten...

Kram! ♥

Så mycket bättre!

Å vad skönt att vakna och känna att ryggen nästan är helt bra! Undra vad jag hade gjort eftersom den var så. Någon lista blev inte gjord igår. Får göra det idag innan jag åker och handlar efter jobbet. Tänkte jobba 6 timmar både idag och i morgon. Sedan går jag på helg! :) Blir underbart.

Fiskarna har fått mat nu på morgonen. Försöker få det till en rutin så de blir mer vakna när jag donar i köket. Nu äter de fast jag står brevid. Superskoj att de blir "tamare" :) Tony simmar och tittar på mej nu. Undra om han fick i sig något... Måste försöka få fast dem på bild någon dag.

Nu är det dags att borsta tänderna, leta på dages outfit och fara till jobbet.

Kram! ♥

Kommentarer :)

Vad roligt det är att få kommentarer :)
Hur svarar man på dem? Eller ska man inte göra det?
Jätteroligt när folk läser iaf fast jag inte skriver om superspännande saker. Jag är ingen modell, har koll på mode eller känd. Sedan gnäller jag absolut inte på mitt liv. Det är precis lagomt. Just nu mer spännande än på länget. Är full av längtan och det pirrar i kroppen. Härlig känsla detta :) Nu skriver jag bara av farten. Det ena leder till det andra..

Pratade idag  med tjejerna om man skulle skaffa ett större akvarium och fler fiskar. Även fiskar får man dåligt samvete över. När jag kikade in till dem nu när jag kom hem låg de sida vid sida. De verkar gilla varanda och sin lilla värld. Frågan är då om jag byter miljö och stoppar i vi säger två till slöjstjärtar, vad händer då? Kommer de vara snälla mot varandra? Tror jag väntar med ett tag iaf. Tankarna kom upp när jag såg ett superfint begagnat sexkantigt akvarium på blocket. Vi får se hur jag gör....

Nu på kvällen har vi fått hallon/blåbärspaj. Duktig du är på att baka ;) Supergrattis också! Kalas är alltid trevligt :)

Min rygg är aningen bättre nu iaf. Var nästan grinfärdig idag. Kunde inte rida :( Jaja som det är. Hoppas det går bra på lördag iaf... Håller tummen att ryggen är bra till på onsdag iaf när det är hoppning. Annars får jag lösa det på något vis... Borde göra en inköpslista nu som jag kan handla i morgon efter jobbet så vi har till onsdagen. Kanske kan baka semlor på torsdag? ;) Om vi nu tar oss upp ur sängen :) haha nu går jag händelserna i förväg :S Som sagt är full av längtan... Två dygn kvar... :)

Nä nu ska jag göra inköpslista och försöka varva ner. Sov ju två timmar middag så nu är jag rätt pigg. Ska värma på vetevärmaren snart också. Det var ju toppenskönt! Att jag inte kommit på att använda den mer tidigare. Den håller ju sig varm superlänge. Jätteskön att ha under täcket innan man lägger sig så det blir varmt och mysigt.

Kramar! ♥

Vill ha till våren! (Matta från IKEA)


Fint va?!


Nya hallmattorna!


Nya mattor i hallen :)

Nu har jag köpt en till likadan matta på Rusta. Blev bra tycker jag :) Skönt att ha nya rena mattor. De jag hade tidigare var riktigt sunkiga nu. Dag dags att kasta dem för länge sedan. Försökte tvätta de en gång men det gick inte alls. De hann surna innan det torkat. Ligger fortfarande ute på min balkong. Måste ta mig till återvinningen någon dag... Köpte disktrasor också. Ett helt gäng gröna faktiskt. Blir grönt i sommar. Tänkte rosa tema igen men blir nog mer åt det limegrönahållet. Spanat in en supersnygg matta på IKEA som är åt det limegröna hållet. Den ska jag ha i vardagsrummet när det blir mer vår, om den finns kvar då.

Har sådan värk i ryggen idag. Fort jag rör mig hugger det till. Ska värma en vetevärmare å lägga mig en stund. Måste vara kry i den tills ikväll. Blir ev sista gången jag rider Ikaros innan tävlingen på lördag.
Var med pappa och käkade lunch på Malaysian. Tre små rätter blev det. Gott! Han kunde skjutsa på lördag tack och lov:) Tack än en gång för maten pappa! Får se om du köpt en filmkamera till på lördag också;)

Nu ska jag plocka undan lite kläder som ligger i en hög på stolen. Vad skönt det är att jobba knappt 4 timmar :)

Kram! ♥

Ny spännande vecka

Sitter och käkar frukost, smoothie och en hårdbrömacka med leverpastej. Skönt med att bara jobba en halv dag. Tänkte jobba mellan ca 8 och 12. Har ett målsamtal kl 10. Seda ska jag försöka planera nästa veckas lektion. Huvudvärken vill inte riktigt försvinna. Hoppas det släpper under dagen.

Fiskarna ser riktigt pigg ut. De simmar och tittar på mej. Undra om de är hungriga men tänkte inte ge dem mat riktigt än. De fick igår kväll. Dermots mage verkar vara i form iaf :)

Mattan jag fick av mamma igår blev riktigt bra. Ska kolla kontot och fara förbi rusta när jag åker hem och köpa en till. Såg lite väl litet ut med en.
Samma typ av matta som jag har i vardagsrummet, "hårig" :)

Måste än en gång slå ett slag för MMS och SMS. Finns det något bättre?! Attans vilken bild ;) Kan bara sucka.... Längtar....
Blev inte mycket till filmtitta igår heller. Fullt upptagen med SMS/MMS/MSN :)

Ikväll är det dressyr med Ikaros. Det blir skoj. Tävling på Lördag i Ockelbo.

Kram! ♥

Movietime med Gere och Willis!

Poppcorn, Gere och Willies funkar rätt bra. Men jag vet vad som skulle kunnar varit bättre ;)
Nu börjar  Shakalen!

Söndag...

Vad har jag hunnit med idag tro?
Klockan 8.00 satte jag mig i sekeratiatet på ridskolan. Det gick jättebra faktiskt. Fick köttfärssås och spagetti som funktionsärsmat. Det att fint innan jag stod i insläppet på framhoppingen. Tiden gick över förväntan väldigt snabbt. Efter det åkte jag hem till mamma för att hinna säga hej till mormor och morfar innan de åkte hem. Fick mat och tårta. Smaskens :)

Nu sitter jag i min soffa. Så skönt att glida runt i morgonrock och duntofflor. Har bytt vatten till mina killar. Matade dem först. De käkar snabbt vill jag lova. Det känns bra. De verkar väldigt pigga också, så även om jag inte ser att Tony äter något måste han få i sig något iaf. Har haft dem i 3 veckor och en dag idag. Tycker om dem mer och mer. Är faktiskt ett sällskap. Trevligt att titta på dem när man sitter och käkar.

Måste berätta lite om gårdagen. Den var supertrevlig. Tror alla är överrens om att det måste vi göra om ;) När vi kom gick vi runt och kikade lite på rummen. Supersnyggt överallt. Fondtapeten i vardagsrummet var riktigt fin. Efter det fick vi se deras relaxrum. Säger bara woooow. Där skulle man kunna bo. Bubbelpoolen syns på kortet nedan. Där satt vi 4 personer, plats för 6-8 säkert fler om man trycker ihop sig lite. Underbart var det att sitta där och snacka skit. De hade även en platt-tv som man kunde vrida så man såg den från poolen. I ett hörn stod en massagestol också. Där skulle man kunna ha en heldag med att skämma bort sig själv.
Efter vi bubblat klart och duschat blev vi bjudna på hemmagjorda semlor. Mummmmmmms
Kvällen avslutades med TP. Mitt lag vann självklart ;)
Tusen tack för en toppenkväll! Som sagt detta måste vi göra om ;)

Uscha vad jag fick ont i huvudet. Dags att ta två alvedon och mysa ner i soffan under en filt och kika på tv.

Nedräkning pågår ;)

Kram! ♥

Behöver jag säga mer?


Lyxigt värre!

Får berätta med om gårdagskvällen, men jag sammanfattar det som lyxigt värre! Skulle också kunna tänka mig att bo där :)
Eller rättare sagt när jag flyttar till hus kommer jag ha det i tankarna att det finns möjöighet om man är händig.

Idag kommer jag vara i stallet hela dagen. Det är tävlingar där, storhästhoppning. Jag själv ska alltså inte tävla :)
Över 200 starter så det kommer nog ta sin lilla tid... Men dagen kommer nog att gå fort och det gör ju inget ;)

Kram! ♥

RSS 2.0