Snart Rättvik :)

Nu är det dags för Rättvik igen! Vårmarknad där. Åker dit redan idag. Ska bli så skönt med en liten minisemester. Älsklingen ska också med och bo med familjen i husvagnen. Kommer bli så mysigt. Skulle få sill potatis mm ikväll. Smarrigt det ska bli att sitta ute och äta. Fredag kväll är den obligatoriska grillkvällen! Måste åka hem tidigt på lördag eftersom jag ska tävla med laget i Ockelbo. Har precis packat klart, dags för en dusch. Ridit på morgonen. Jättenöjd. Det är så roligt nu. Kanske blir tävling här framöver :)

Hoppas att älsklingen kommer hem snart så vi kan käka lite innan vi åker och hämtar lillebror och far vidare till Rättvik.

Igår var det jobb. Gick stavgång på motionen. Så skönt att komma ut när man jobbar. Sänkte våran tid med en minut. Tror jag fått lite bättre gå-kondig. Kommer behövas den 18 maj :) Vickan kunde inte hoppa så snälla Matte hoppade i stället för mig. Gick bra för dem. Hoppas att han vill fortsätta bara :)

Kram! ♥


Underbar dag idag:)

Oj vad solen skiner över mig idag. Haft en riktig toppendag! Började med komplimanger av älsklingen på morgonen:) Kan dagen börja bättre? På jobbet hade vi arbetslagsmöte och sedan fika. Fick Brie ost och kex. Var kvar från öppet hus i helgen. Satt och pratade med min praktikant fram till lunch. Sedan hade vi mentorsmöte och städning. Jag städade dammsugaren. Fy... Måste ha ett snack hur vi ska sköta den... Blir mögel i den på en gång.... Efter det hade det blivit dags för fika igen. Pratade med mamma i telefon så jag stämplade ut en timme innan jag egentligen slutade. Åkte till Kurras och satt i solen på altantrappen. Så skönt. Därefter åkte jag till stallet. Red Gisze en sväng först på utebanan sedan inne i ridhuset. Han var trött. Undrar om det är vädret som gör hästarna trötta. Annars gick det bra att rida honom lång och låg. Där fick jag också komplimanger av två stycken :) När jag kom hem var älsklingen redan hemma. Gissa vad min underbara pojkvän hade gjort? Jo han hade köpt blommor! :) Han är helt enkelt helt underbar! Han gör mig så glad.

Nu har vi käkat god mat och snart ska vi göra fruktsallad. Ska gå ut och se vad han pysslar med. Han hade med sig sina sista grejjer från hans lägenhet. Snart är vi sambos på riktigt :) Underbart!

Kram! ♥

Grämer mig fortfarande

Det var inte mycket poäng vi behövde för att komma tvåa... Väldigt jämt mellan lagen så det var himla synd... Att jag inte förstod att han var kissnödig... Han som var så fin hade fixat dessa extra poäng lätt... Men nu ville det sig inte... Skärpning till Ockelbo, då ska vi tusan vinna! Bara så ni vet laget ;)

Igår var det en toppendag. Var till Valbo en säng. Först till Mackmyra rangen och sedan Owes och slutligen Köpis. Slog mina första golfbollar på flera år. Var riktigt skoj och tror att svingen satt kvar där bak i ryggmärgen :) Träffade varenda boll, inte klockrent men de åkte iväg iaf. Slog med Hendriks klubbor. Dags att hämta hem mina nu också.
Vi träffade Emil och Jenny på Köpis. Jag och Jenny gick och kikade i affärerna medan killarna kikade på bilarna utanför. Något jippo för biltokiga utanför Mekonomen. Köpte hem tre pikétröjor, främst för att ha att rida i och en kortare tunika som man kan ha ett tunt skärp i midjan. Nöjd med mina inköp. Nu får man hålla i pengarna lite så man kan fynda något på marknaden! Längtar till att åka dit nu. Blir som en minisemester. Så roligt att hjärtat också vill :)
Efter köpis åkte jag till Högbo och kikade på högsta dressyrklassen för helgen. Vilka hästar det finna! Ojoj man bara dräglar. Kommer nog aldrig att få rida den klassen... Om jag inte blir miljonär förståss. Får ta mig runt i lättare klasser jag. Ska försöka lära Gisze ett byte iaf. Det får bli mitt mål :) Självklart ska jag försöka komma runt en LB godkänt också... Det blir vägen mot målet :)
Efter supergod mat hemma åkte vi till Högbo för att kika på golfbanan. Hendrik ska bli medlem där. Var jätteskönt ute faktiskt. Kvällen avslutades med en glass på McD. Finns ingen godare mjukglass än deras faktiskt. Sedan Whipeout med en kopp te i soffan.

Idag har jag jobbat två timmar på morgonen. Eleverna hade redovisning. Gick bra för dem. Efter det har jag inte gjort mycket vettigt alls. Käkat lite rester nu och ska byta om och åka till stallet. Ska rida Gisze först sedan Ikaros på dressyrspecialen. Var inte till stallet igår. Kändes lite konstigt men ändå skönt. Kul att göra något utan behöva planera in när man ska till stallet. Men nu saknar jag honom. Iaf nu när det gått bra att rida :) Får hoppas att det håller i sig. Ska rida med graman idag tänkte jag eftersom han vilade igår. Risk att han blivit stel... Hoppas att Ikaros form också håller i sig. Efter stallet ska jag till pappa så han får hjälpa mig med deklarationen. Sedan hem och laga mat. Ikväll blir det tidigt i säng.

Nu ska jag ner i tvättstugan och slänga i tvätt i maskinerna, sedan sätta fart mot stallet!

Kram! ♥

Kissnödig

Häststackarn var kissnödig, och nu menar jag vekligen KISSNÖDIG!
Han tvärdog fort jag kom in på tävlingsbanan. Jag som behövde rida tokbra. Ikaros kändes väldigt fin, både när jag red fram hemma och på tävlingsplatsen men icke. Trodde först att han var sjuk men tänkte att jag skulle ta mig igenom programet för lagets skull. Med ponnyskänklar och kramp i benen tog vi oss runt. Normalt är Ikaros seg men nu var han helt av. Hände inget, inte ens att han viftade med öronen. När jag hoppade av hästen på skakiga ben ställde han sig på asfalten och kissade, litervis forsade ut honom. Stackarn :( Men jag har lärt mig något nytt. Ska rida fram och sedan hoppa av och gå med honom så att han kissar, sedan rida programmet. Laget kom 5a eller något sånt. Inte bra när det går dåligt för tre ryttare av fyra... Får ta revanch nästa lördag på våran favoritklubb, Ockelbo. Av två starter där har vi två vinster :) Tusen tack pappa för hjälpen och skjutsen idag!

Efter vi åkt hem med hästen och han var iordninggjord åkte jag till Högbo och kikade på regionala dressyrtävlingen där.

Tjejerna var hit en sväng på kvällen och käkade upp Hendriks goda hallonkokospaj.
Nu är det snart dags för sängen.

Kram! ♥

Underbara Gisze

Å vad roligt det är att rida på Gisze nu :) Skönt att vi kommit över svackan nu som vi hade för ett tag sedan.
Har duschar och sitter och väntar på att hjärtat ska komma hem med kebab. Inte bra att börja äta godis...
Måste ner i källaren och hämta upp sofföverdragen och mina tävlingskläder.
Ser fram emot tävlingen i morgon. Ska rida fram lite hemma innan vi styr kosan mot Österfärnebo. Jag rider 13.42 så håll tummarna!

Kram! ♥

Nedräkning

Var och lunchade med Anna på Malaysia. Åt tre så rätter. Var riktigtgott. Undra om de bytt kock. Passade på att gå in på Arken och köpa nytt kattsand och en kloklippare. Så nu slipper du komma ihåg det ;)
Hängde upp sofföverdragen i torkrummet. Hoppas det torkar fort.
Nu har jag nedräkning för att åka till stallet och rida. Fick se en stund av filmen som de filmade när jag red igår. Såg inte så tokigt ut faktiskt. Ska bli skoj att se om det går bra idag med :)
Nu kom missen med en topz. Hon är som en hund. Vill att man ska kasta. Kanske ska leka med henne en stund...
Har handlat mat också. Köpt godis till ikväll :)

Tvättar :)

Det löste sig med tvätten. En som tittat fel på dag så nu ligger sofföverdraget i maskinen :)
Kanske hinner tvätta sängkläderna också innan det är dags att åka till stallet.
Ska borsta tänderna och åka och handla så man slipper på kvällen. Får passa på nu när man fått lön :)

Hmmmm

Någon tvättar på MIN tvättid! Inte alls skoj... Ska ner snart och se om den personen tvättat klart. Har dragit av soffan hela klädseln...
 
Håller på att koka ägg. Blir äggmacka till frukost :)

Toppenbra dag :)

Tror att ni som läst höll tummarna igen. Jättenöjd med Gisze idag. Var länge sedan som det kändes så bra som det gjorde idag. Fick bra tips att jobba vidare med. Ska bli spännande att se filmen som Anna skulle bränna ut :) Blir roligt att rida i morgon igen. Sedan ska Katrin rida honom på lördag och Anna på söndag. Ska tävla Ikaros på lördag. Spännande om vi gör om samma resultat som sist. Fick till och med vara med vara med i tidningen! Jag rider sist i laget igen. Får se i morgon kväll vilken tid jag startar. Tur att jag har en snäll pappa som ställer upp och skjutsar.

Efter stallet har jag varit hemma, tvättat och gått en sväng med Jenny. Supervarmt ute. Sverige är så härligt när det är varmt. Medan jag var ut och gick bakade Hendrik en hallonpaj med kokostäcke. Riktigt gott. Käkade blodpudding också.
Nu kom Hendrik med dammsugaren :) Duktig du är hjärtat. Som sagt kattsand och hår överallt...

Dags att borsta tänderna. I morgon ska jag tvätta soffa och sängkläder, handla, kanske plugga lite och på kvällen stallet. Förhoppningsvis laga någon god mat på kvällen, titta på Talang och bara mysa.

Kram! ♥

Spindeljägare

Idag har missen jagat fram en superstor spindel! Uscha. Vet inte om hon fick den för det hamnade under sängen. Håller tummarna för det...

Igår var jag hoppryttare :) Tror alla som läst höll tummarna för det gick riktigt bra. Han har blivit helt annorlunda. Nu bjuder han på hindret utan att leta efter flyktvägar. Stannade inte en enda gång utan hoppade när jag tröck sporrarna i sidan. Var nära två gånger. En gång på vattenmattan och en gång på en vit stor låda. Förr hade han gjort allt för att slippa. Så han var så duktig så :) Roligt att visa för Anna också att hennes häst är duktig. Fick en muffins. Jättegott.
Efter stallet åkte jag hem och väntade in hjärtat. Käkade pepparlax potatis och sås. Så himla gott med pepparlax.

Idag ska jag vara filmstjärna... Rida för Fia och Anna och Cornelia skulle filma... Känns mindre bra. Har iof gått ganska bra nu på slutet när jag ridit så jag hoppas det håller i sig. Risk är väl att jag rider annorlunda när jag ska "visa". Men men man tränar ju för att bli bättre. Kanske är bra att titta på hur man rider så man får en känsla hur det ser ut. Kan ju vara något helt annat än det känns. Men jag ser faktiskt mer fram emot lektionen idag än förra gången. Förra gången gick det rätt skapligt. Han ska ha på sig sitt nya träns idag. Kommer han bli jättefin!
Efter stallet idag vet jag inte alls vad jag ska göra.. Kanske ska kika om det finns tvättid. Borde tvätta soffan. Har tid i morgonbitti också men då borde jag tvätta smutskläder. Tänkte byta sängkläder också.

Rider 11.20 så nu ska jag byta om, borsta tänderna och fara till stallet. Tänkte hinna mocka innan det är dags att börja göra ordning hästen :) Håll tummarna idag igen så kanske det kommer gå riktigt bra :)

Kram! ♥

Bara bakelsen som fattas...

Sitter och dricker kaffelatté i soffan. Faktiskt riktigt gott. Hendrik har fixat. Han hade en sådan maskin med sig idag. Mycket man får på köpet :)

Igår gick det jättebra att rida på både Ikaros och Gisze. Idag red jag bara 20min på banan innan jag skrittade ut. Funkade bra att jobba också. Efter stallet åkte jag till mamma och käkade. Hendrik var som sagt kvar i Gävle och packade lite saker.

I morgon ska jag hoppa... Håll tummarna att jag inte hamnar på sjukan... Uscha läskligt. Innan är det jobb.

Nu ska jag fortsätta njuta av lattén innan det är dags för sängen.

Kram! ♥

Måndag

Stalltjänsten igår gick faktiskt bra. Riktigt smidigt. Efter det åkte jag hem duschade och åt tacorester med älsklingen. Sedan åkte vi till Kurras och bytte däck på min bil, eller rättare sagt Hendrik gjorde det åt mej. Tack hjärtat! Jag fick testa att använda bultdrageren eller vad det heter. Med tryckluft så snurras bultarna ut. Supersmidigt ju. Fikade innan vi åkte hem igen. Kikade på Whipeut. Skojjigt :)

Nu håller jag på att käka brända varmamackor. Hopplös på att göra sådana. Bränner dem jämt! Håller på att tvätta två maskiner. Ska hämta upp det snart. Sedan byta om och åka till farmor och farfar en snabbis innan jag måste till stallet. Ska rida Gisze lång och låg innan jag ska rida Ikaros på dressyrspecialen. Tävling på lördag.

Dags att sätta fart.

Kram! ♥

Stalltjänst med morgonfodring

Nu är det dags att ha stalltjänst igen. Bytt så jag kan åka till Rättvik. Så det blir ytterligare en dag i stallet... Finns så mycket man skulle vilja hinna med som man inte gör. Späckat schema hela tiden. Tur att älsklingen också har det. Eftersom jag har morgonfodringen så får jag åka hem till 3. Får se sedan vad man hinner med av schemat.

Igår blev det ingen programridning för mig. Gick inte speciellt bra att rida dressyrspecialen kvällen innan så då kände jag att vi måste träna mera. Det stärker inte självförtroendet direkt att rida program under 50%... Borstkämd med Ikaros. Hjälpe till på "tävlingen", både som speaker och protokollhämtare. Inte mycket folk alls i stallet men de som var där hjälpte till. Gick jättesmidigt så tack till alla dem!
På kvällen åkte vi till mamma och fick äta supergod plankstek! Kikade på Robinson :)

Nu måste jag skynda. Ska börja fodra kl 7.

Kram! ♥

Katthår och kattsand...

Dags att dra fram dammsugaren? Ojoj vad hon löser hår! Syns så bra när en nästan helvit katt stryker sig mot mörka byxben. Syns på golvet också när solen lyser in. Skulle nog behöva badas, men vet inte om man kan bada en bondkatt. Får höra med Hendrik :)
Någon som har ett tips på hur man får kattsanden att stanna kvar i lådan? Hittade till och med kattsand i sängen när jag bäddade. Det är ju inte bara missen som släpar runt sanden utan även vi när man duschat och är blöt om fötterna. Som sagt tips om ett kattsand som stannar i lådan tar tacksamt emot :) Får googla...

På morgonen var jag till skolan. Vi hade rörelsedag på schemat. En halvdag med dans. Vi fick testa på gammeldans, bugg och foxtrot. Superskoj! Alla var super duktiga! Som vanligt blir man ju vald sist... Vem vill dansa med läraren lixom... Får hoppas att det var därför:S

När jag kom hem gjorde jag mat, glodde lite på tv sedan sov jag och missen middag. Vaknade av att hon skulle ligga på min axel när jag låg på sidan. Flyttade på henne och somnade om. Sedan när klockan ringde kom hon och skulle ligga på min mage. Låg och kura ett tag innan jag orkade gå upp. Hoppas att man orkar vara uppe ett tag i kväll nu då. Vi ska dricka drinkar idag :) Sedan får man ju inte glöma att vi ska käka tacos! Jag har köpt hem banan. Så himla gott till tacos. Bivit helt såld på det.

Om en timme ska jag åka till stallet och rida. Anna har redan varit dit och mockat. Gisze har fått nya skor idag. I morgon ska jag rida programridning... Får se hur det går denna gång...

Kram! ♥

Ikväll utökas familjen :)

Ikväll flyttar Hendriks katt in. Se hur hon kommer överrens med mina pojkar. Kanske kommer hem en dag och skålen är tom :S Har varit iväg och handlat lite saker till den bla kattlåda och kattsand. Handlade iof mat också. Lådan kommer nog vara lite liten märkte jag när jag kom hem. Det märks om det funkar annars finns det ju andra större lådor. Köpte ett par springskor också på Intersport :)

Nu är det bara att vänta på att Hendrik och missen kommer hem. Kankse ska fara en sväng till Valbo. Skulle vilja gå en sväng på IKEA.

Kram! ♥

Dålig start på dagen...

Dagen började inte alls bra. Fick inte komma på den andra intervjun... De ville ha en mer erfaren lärare... Vad säger man. Antar att jag kanske inte gjorde ett så bra intryck då som jag trodde... Men det löser sig. Efter det så har det bara gått bättre :)
Gick jättebra att hoppa också.
Nu ska jag koka på lite korv och kika på Grays Anatomy. Väntar på att älsklingen kommer hem.

Kram! ♥

Lite bakis...

Måste erkänna att jag var lite bakis idag. Farligt att dricka vin :)

Idag har jag varit på Kurras och rott i roddmaskinen. Ojoj som sagt jag har verkligen Sveriges sämsta kondis. Fick blodsmak i munnen men lyckade slå mitt rekord, 1km på under 5min. Efter det var vi in till Gävle och käkade på Kina. Mummmms. Tre små rätter blev det med räkchips till förrätt och banan och glass till efterrätt. Sara åkte tillbaka till Luleå idag. Så tråkigt när hon åker. Händer alltid något skoj när hon är hemma :)

Nu ska vi kika på lite film och mysa i soffan. Typiskt sådant väder ute.

Kram! ♥

Mumma :)

Oj vad vin kan smaka olika :)

Smålullig :)

Får börja att be om ursäkt om det blir knasigt skrivet med fler stavfel än vanligt. Sitter hemma hos mamma och dricker vin med familjen. Gott =) Var länge sedan jag drack något nu :) Sista kvällen innan syster åker hem :(

Idag har syster yster ridit Gisze medan jag mockade och fixade ordning allt. I morgon får han vila. Ska dit och mocka på eftermiddagen. Han får vila då.
Efter det sov jag innan jag piffade till mig. Skulle iväg på middag hos svärmor. Ojoj vad god mat vi fick. Så trevligt att åka dit.  

Jag nådde inte riktigt mina mål igår. Red på lite över 49% på Gisze i B2. Kom delad sist. Han var dock jättefin på framridningen så jag är nöjd ändå. Har inte gått så bra att rida honom på ett tag alls. Ikaros är jag jättenöjd med. Typ 62% red jag på i en A3. Han var riktigt rolig att rida på utebanan, Jättefin!

Nu ska jag fortsätta dricka vin och kika på Wipeout!

Kram! ♥

Laget vann igår!

Superskoj! Det hade vi nog inte räknat med :) Jag hade iaf tipat GRS som vinnare men inte då. Ikaros gick rätt ok. Dumt att inte jag red bättre. Måste fokusera bättre. Inviduellt hamnade vi precis utanför placering. Fick iaf fin kritik av domaren både på sits och vägar... Men jag vet inte... Har mycket att jobba på och jag tyckte själv att jag red ovanligt slarvigt. Roligt var det iaf :) Efter vi kvällsfodrat och tävlingarna var klar åkte vi hem till Sofia och käkade tacos. Blev en snabbvisit innan jag skjutsade hem syster och åkte hem, duschade, läste på programen och sov.

Idag är det tävling igen. Tvådagars. Rider Gisze i första klassen 9.08 och sedan Ikaros 12.12 i andra klassen. Får se hur det går. Blir långa banan idag. Kommer vara död innan vi kommit runt. Får se det som en träning. Är faktiskt nervös idag. Håll tummarna att jag klarar 50% iaf!

Dags att äta upp frukosten, klä på sig tävlingskläderna och fara till stallet. Syster yster skulle komma och vara hästskötare :) Så roligt att hon är hemma.

Kram! ♥

Syster yster är hemma! :)

Älsklingen kom hem tillslut i onsdags utan en skårma :) Tur!
 
Igår var det jobb sedan stallet. Anna kom och red en stund innan mig. Sedan red jag och Cornelia hjälpte mig. Kändes mycket bättre. Tycker det känns bra att rida för henne, hon vet hur hästen är och knepen hur man kommer runt problemet. Blir spännande idag att rida för Fia. Förhoppningsvis går det bättre än sist. Ska tävla Gisze i en klass på lördag...

Efter stallet åkte jag till Kurras. Syster yster är hemma över påsk! Jätteroligt! Vi ska shoppa efter ridningen idag, och fika! Mysigt. Måste shoppa något nu känner jag. Kommer säkert inte hem med något alls. Nu ska jag försöka klä på mig ridkläder fara till Granngården och köpa mat till hästen, mocka och sedan rida. Efter det åker jag till Kurras, lunchar med syster yster duschar och åker till Valbo. På kvällen blir det kanske grilla. Måste komma i säng tidigt i kväll. I morgon har jag stalltjänst plus tävlar. Asmycke starter.... Kommer hålla på hela dagen och kvällen...

Dags att packa kläder och leta på tävlingsprylar tills i morgon.

Kram! ♥

På dåligt humör...

Inte alls min dag idag... Inget har känts bra, förutom målsamtalet med rektorn. Får tänka på det :) Kändes bra att prata av sig med Vickan också. Andas och räkna till 100...
Bara kämpa vidare i morgon.
Haha tur att mitt humör pendlar snabbt iaf :)
Katt-skämt kan få vem som helst att skratta. Tack för det!
Undra vart min gulliga sambo är någonstans då. Ska man bli orolig? Han skulle vara hemma i skaplig tid och nu svarar han inte i telefonen... Uscha vad hemskt om det hänt honom nått! Han borde höra av sig snart.
Borde hoppa i duschen nu och äta något. Hungrig.

Kram! ♥

Kändes riktigt bra :)

Jag tyckte intervjun idag gick riktigt bra! Känslan var bra när jag gick därifrån iaf :) Fick massa positiva kommentarer bla att hon tyckte min CV var fin, att jag hunnit med mycket samt pluggat och jag skulle fylla 24. Riktigt roligt att gå på intervju.

Blev en jättemysig morgon med promenad och sedan frukost med Cornelia. Åkte in till högskolan och hämtade betyg och lämnade tillbaka böcker jag lånat. Efter det åkte jag till mamma och var iväg och lunchade med henne. Käkade kinabuffé. Jättegott. Efter det gick jag runt i Gävle innan intervjun. Passade på att åka och tvätta bilen på Jannes jobb innan jag åkte hem. Hendrik kom förbi han också. Han skulle jobba extra. Ska försöka göra köttfärsbiffar och stuvade makaroner till han kommer hem. Nu kanske jag skulle gå ner och leta efter ramarna till konstkorten. Hann inte det i morse.

Kram! ♥

Konstkort från IKEA


Promenad

God morgon!
Inte pigg alls men det är bara att kliva upp. Väntar på Cornelia. Ska ut och gå innan frukost. Sedan blir det piffning innan lunch med mamma. Efter det är det ju dags för jobbintervjun! Håll tummarna! Det svåra är nog att hitta dit. Måste fixa ett kombinationslås också från ClasOhlson. Även hinna med till högskolan och lämna två böcker och hämta betyg. Oj oj full rulle :)
Nu ska jag klä på mig och leta reda på några ramar till kort jag köpte på IKEA igår, eller rättare sagt Hendrik :)

Kram! ♥

Jag hade glömt...

Men jag tror han överlevde. Gick ganska bra att rida idag iaf. Tror jag rider bäst när jag rider själv, när ingen tittar. Men som sagt vi kämpar vidare. I morgon blir jag utan häst. Känns lite konstigt men samtidit har jag bokat upp hela dagen. Blir lätt så när man är ledig.

Efter stallet kom tjejerna hit och fikade. Kändes som det var väldigt länge sedan. Nu sitter jag och Hendrik och kikat på tv. Ska dricka lite te. Så gott med det på kvällen. I morgon är det dags för jobbintervjun. Känns lite pirrigt. Ska luncha med mamma innan. Måste skriva ut CV och betyg att ta med på intervjun. Undra om man ska ta med gymnasiebetyg också? Känns ju lite orellevant... Cornelia kommer i morgon till 8 ska vi ut och gå innan frukost. Blir trevligt det.
Dags att dricka te innan det blir kallt

Dröm sött! ♥

Undra om jag glömde...

hänga fram Giszes täcke. Hoppas för guds skull inte det för isof blir han nog kall. Var stupsäker på att det skulle bli lika varmt idag som igår så han fick vara utan innetäcke dumt nog. Eller rättare sagt han fick gå ut utan täcke efter jag red igår för det var tokvarmt och sedan åkte ingen dit på eftermiddagen. Svårt väder ute nu om man inte är där både på morgonen och kvällen.

Idag ska jag och Hendrik åka en sväng till Valbo. Måste köpa nya ridhandskar. Mina stinker och färgar av sig. Super äckliga. Borde ha en ny hjälm också.... Men först och främst borde jag rika in mig på nya ridskor som inte tar in vatten. Sedan blir det nog en sväng in på IKEA också. Borde köpa en ny tvättkorg. Den jag har nu har gått sönder. På eftermiddagen åker jag till stallet sedan kommer tjejerna hit på kvällen. Vickan fyller år! Dags att städa gumman? ;)

Kram! ♥

Otroligt härligt väder

Var ut till Uvnäs och grillade korv. Satt i bara t-shirt ett tag. Underbart i solen.
Nu har vi vilat lite middag. Ska duscha strax och fara till mamma på middag. Kanske kika lite på Robinson?

Tack Katrin

Det gick riktigt bra för Katrin att rida Gisze idag. Red en stund efteråt och han kändes mycket bättre. Lite tråkigt att alla andra rider honom mycket bättre än jag.... Men men sånt är livet

Jobbintervju!

På måndag ska jag på jobbintervju hos Manpower för tjänsten som avfallspedagog! Ska bli jätteroligt. Nu har man ju iaf en chans till tjänsten när man blir kallad på intervju. Tjänsten är iaf heltid, ett år :) Bara att hålla tummarna.

Igår var det fullt upp. Jobb, stallet, 18 års kalas, sova. Var till Edsbyn med eleverna på UF-mässa. Var trevligt. Ridningen gick som vanligt inte alls så bra. Gramanen åkte på. Kommer inte rida utan den nu på ett tag... Är för svag i mellandelen så jag orkar inte. Känns superdryg, måste använda bollen bättre... Eller börja med det över huvud taget :) På kalaset åkte jag dit. Hade inte ätit en enda godisbit på hela mässan men där fanns det en stor skål med massa lösgodis! Ojoj vad gott det var. Måste ut och springa idag eller nått. Skönt att man har Hendrik som puschar på :) Roligare att rörra på sig om man har sällskap. Min latmask är inte att leka med.

Idag ska Katrin provrida Gisze. Skulle vara skönt att veta att någon kan sköta om honom och rida om jag åker bort eller är sjuk. Så det blir spännande att se hur det går. Går säkert jättebra. Kan inte gå så mycket sämre än när jag rider för stunden iaf... Måste hitta på nästa knapp snart... Anmält oss till tävling i påsk. Går det inte bättre får Cornelia rida eller så byter jag till Ikaros. Ska iaf rida Ikaros i laget. Blir skoj att tävla lag. Det har jag aldrig gjort tidigare.
Efter stallet kanske vi hänger med mamma och Janne till Uvnäs och grillar korv. Annars vet jag inte hur planerna ser ut. Dagarna har en tendens att springa iväg iaf :)

Några har gjort en kommentar om vad det är för tävling jag är med i. Det är en tävling som går ut på att gå ner mest i vikt på 2 månader. Deltagarna är jag, Cornelia, Vickan och Jenny. Den som gått ner minst i vikt, procentuellt får bjuda de andra på mat. Helt okej tävling faktiskt.

Kom på nu att jag inte gav fiskarna mat igår. Inte bra Emelie. Dags att ända på det så de inte svälter ihjäl! Så nu var det ordnat.

Vilket härligt väder det är ute nu. Så varmt och skönt. Tråkiga är att mina fötter börjat svälla... Vet inte alls hur jag ska göra med det . Jättejobbigt för fötterna känns så stela och ömma... Får rådgöra med läkare... Inte speciellt snyggt med svälda fötter i skor heller där man ser fotryggen... Men men det löser väl sig.

Nu ska jag surfa runt lite på nätet, väcka älsklingen vid 9 kanske och äta frukost innan det är dags att åka till stallet.

Kram! ♥

Mästerkock?

Ibland lyckas jag verkligen :) Passade på att käka lite lax. EHftersom tävlingen börjat skulle det vara halvmagert :) Resultatet blev folieknyte i ugnen. Knytet fyllde jag med skivad potatis, salt peppar, fryst laxbit, lite mjölk och sweet chilisås. Jättegott faktiskt. Roligt att använda sin fantasi ibland och se att den fungerar.

Halv 8 satt jag på hästryggen. Tänkte hinna med hästen innan jag skulle vara sotvakt hos pappa klockan 9. Efter det åkte jag hem och sova 1,5timme. Var så trött. Nu är det full rulle. Lagat mat och ska tvätta. Har bytt sängkläder och handdukar. Måste städa också för i morgon hinner jag inte. Ska packa i saker i lådor också :)

Kram! ♥

Nu har tävlingen börjat!

Nu har vi vägt in och tävlingen börjat :) Midjan mättes också... Känns riktigt bra faktiskt att vi börjat, och det är inget apriskämt ;) Har en hel del att gå ner så man känner sig lite mer fit inför bikinisäsongen. Blev McD innan. Sista på ett tag nu :)

Idag har det varit en riktigt ut och gå dag. Först stavgång på motionen i skolan, sedan en promenad med hästen i finvädret och sist en sväng med Jenny. Sprang faktiskt lite på vägen hem. Helt slut! Kondition noll, eller rättare sagt minus... Ojoj kommer inte bli lätt det här...

Sitter i soffan och tittar på Grays Anatomy. Längtar efter min älskling som är påväg.
I morgon ska jag upp och rida, sedan vara sotvakt hemma hos pappa innan jag åker hem och tvättar och packar ner saker i kartonger som ska ner i förådet. Roligt :)

Kram! ♥

RSS 2.0