Lycka till Linda!

Jag säger bara det....

Men jag har ju hittat väldens bästa så det är ju inte så konstigt att det bara var stolpskott med i programmet :)

Nu är det sovdags. Jobb, stall och sedan invägning! I morgonkväll börjar tävlingen!

Vem ska hon välja?

Svårt val? Not.

Lyckades spilla te i min dator... Inte bra alls att ha datorn i knät och dricka te... Suck....

Kan inte rida längre

Åkte ifrån jobbet för att rida för Fia idag. Gick inte alls bra. Uscha vad tråkigt det var. Vet inte vad som hänt men inget känns bra. Måste hitta tillbaka. Tur att tävlingen börjar snart. Fått i uppgift att träna magen. Noll magmuskler. Men det är ju bara att kämpa på... Jag har ju 20 år på mej ;)

Gick bra att jobba. Hade helt glömt bort att jag hade lektion idag på eftermiddagen. Tur att jag blev påmind.

Nu har jag precis sökt ett jobb som avfallspedagog. Låter som det är mig de söker :) Håll tummarna att jag får komma på intervju! Måste hitta ett jobb snart. Såg att McD i Valbo köpte folk. Ska söka där med.

Dags att skala potatis. Hjärtat är påväg hem. Tutar snart ;)

Kram! ♥

Så trött

Vet inte om det beror på att det fattas 4,5dl blod i kroppen men jag mår mindre bra och är så trött! Ska försöka göra korv i ugn och mos. Längtar efter hjärtat....

4,5dl fattigare

Nu har jag varit och lämnat blod. Gick ju jättebra. Okej lite obhagligt känns det ju men man gör det ju för en bra sak. Fick en liten "pinns" med en bloddroppe på. Man fick tydligen det när varit blodgivare i 3 år. Skoj. Ska byta ut den mot rosa bandet som sitter på min "duffel" nu. Mamma jobbade i
Sandviken idag så vi var ut på stan och lunchade. Sedan lämnade jag mina två svarta sopsäckar med kläder till något välgörande ändamål (hoppas jag). Åkte förbi återvinningscentralen med lite skräp också. Nu ska jag fortsätta röjja lite. Sedan ska jag till stallet om en timme. Håller på att somnar. Är så trött. Blir en tidig kväll idag. Full rulle i morgon!

Nervös...

Ska strax iväg på blodgivning. Lite nervös faktiskt... Var länge sedan jag lämnade nu. Men det går säkert bra. Brukar kännas fånigt efteråt att man varit nervös. Ska försöka hinna packa bilen med återvinningsmaterial och åka till återvinnningscentralen efteråt. Måste börja röjja undan massa saker nu. Lite kaos är det hemma nu :) Hendrik har tagit hit sin platt-TV. Jätteskoj. Det är bra annorlunda om man jämför med min gamla tjocktv. Livet leker och allt känns så roligt :) Han är så underbar och snart är han riktigt "fast" ;)
Dags att skynda lite så man inte kommer för sent!

Kram! ♥

Nu funkar det igen!

Så skönt. Funkade inte att blogga idag :)

Idag skulle man ju ställt om tiden till sommartid. Det hade jag missat, eller glömt. Hade bestämt tid med Cornelia, men blev en timme sen eller om man nu kan kalla det sen. Löste sig iaf. Cornelia red Gisze en stund och då fick jag rida på Charlie. Åh så roligt det var :) Vill också ha en sådan häst sen. Gisze kändes också jättefin efter Cornelia ridit en stund. Ser ju så enkelt ut när hon rider. Fick lite tips att träna på. Fortsättning i morgon, sedan Fia-träning på tisdag. Ska bli jätteskoj.

Efter stallet blev det jäkta hem. Emil och Jenny kom förbi och fikade. Sedan åkte vi runt i Sandviken och kikade. Var förbi Kurras och kikade på Liljan. Killar.... :)

På kvällen har jag och Hendrik varit en snabbis till Pappa och Ingrid och efter det hyde vi film och käkade pizza från Verona. Supersmarrigt! Kikade på rallybrudar. Helt okej faktiskt. Lagomt roande.

Nu är det bara slappa i soffan. Ska lämna blod i morgon. Måste röjja lite i lägenheten också :) Borde åka förbi återvinningscentralen...

Kram! ♥

Fikar

Då var man i Hudik. Varit runt på stan men inte hittat något jag vill köpa. Bara fått inspiration att göra om hemma :) Trött är jag också. I morgon tänker jag inte ha någon klocka på ringning. Då ska vi ha en långfrukost. Koka ägg och mysa i morgonrock. Tänker inte köra hem iaf :)

Hudik

Idag ska jag och mamma åka till Hudik och hälsa på mormor och morfar. Tur att det slutat snöa. Ska hämta upp mamma klockan 9 på Kurras. Jag ska köra för mamma drack vin igår.
Sitter och käkar lite frukost. Hjärtat ligger kvar och sover. Skulle inte vara helt fel. Får se om vi ska åka runt och kika lite i affärer med mormor. Jag hoppas att vi kan springa in en snabbis på H&M. Dollar store  och Albert och Herbert i Hudik är också roliga att titta i. Får se om mormor har några planer. Vi kommer säkert få god mat iaf :)

Ridningen igår gick inte så speciellt bra. Förra veckan var han kanon! Får se om jag rider samtidigt som Cornelia i morgon... Idag ska jag inte till stallet. Känns lite konstigt när man annars är där varje dag. Men han klarar sig nog utan mej en dag. Anna ska sköta om honom så helt ensam blir han ju inte :)

Vad ska man säga om Let´s dance igår då? Dansmässigt så är ju Laila hundra gånger bättre. Blev verkligen rörd av hennes fria dans. Så vackert! Jämföra det med Magnus Björnen Baloo dans går ju inte! Men för Magnus dansare Annika var det ju jätteroligt. Hon var verkligen värd att vinna!

Käkade glass och jordgubbar till efterrätt igår. Utländska jordgubbar går inte att jämföra med Svenska. Smaken är helt annorlunda. Men gott var det ju ändå såklart. Vadå gnälla i onödan :)

Nu är det dags att ta unnan frukosten, ta ur värmespolarna, borsta tänderna, klä på sig och åka och hämta mamma!

Hudik here we come!

Kram! ♥

AJ!

Hur lyckades jag med det där?
Bitit mig i tungan, alltså inte på sidan utan i mitten i tungan så det blöder. Ajaj känner hur den sväller. Så går det när man är för glupsk och inte låter maten kallna...
Nu är det jalla jalla!

Mackorna i ugnen

Kom precis hem. Var iväg och handlade. Nu står mackorna i ugnen och jag väntar på att tumlaren ska bli klar. Tänkte vara på jobbet till 2. Eleverna ska ha projektredovisning. Ska bli spännande och se hur det gick för dem.
Köpte jordgubbar idag på ICA. Kunde inte låta bli. Får bli det till efterrätt ikväll kanske?  Jordgubbar och lite glass :)

Havrekakor

Nu har jag varit ute och promenerat med Jenny och hälsat på farmor och farfar en snabbis. Åt havrekakor hos dom. Det är så gott! Fick med mig några hem. Blir morgondagens frukost :) Måste handla hem ost bara och kaviar. Slängde in två nya mskiner tvätt också när jag kom hem. Måste hänga det som är blött som ligger i en ikeakasse i hallen. Ingen ordning. Fastnat framför datorn igen... Bytte sängkläder och handdukar innan jag åkte iväg. Ska städa toaletten lite mer noggrannt nu. Sedan får nog städningen duga. Dammsög igår :)

Vilken toppenkväll det var igår!

Vilken toppen det kväll det var igår! Helt underbar på flera olika sätt :)
Tidsoptimist som man är blev jag lite sen till våran träff. Kikade runt i lite klädaffärer men köpte inget! Duktigt va? Iof hittade jag inget som jag fastnade för. Hoppas vi hinner in på H&M i Hudik i morgon. Skulle vara skoj att kika vad de har. Så sugen på att shoppa något! Käkade en sallad på nian. Köpte lite godis också till bion. Sedan blev det en promenad. Jättemysigt. Gick igenom "gamla" Gävle. Ska jag bo i Gävle, ska jag bo antingen där eller i Villstan. Annars får det vara ;) Jättefint där. Massa gamla hus. Sedan fika på Waynes. Waynes är bra det. Fick reda på en otoligt rolig sak. Ni får veta snart nog ;)  Efter ett tag kom Emil och Jenny. Trevligt att träffa dem igen. De är verkligen supertrevliga. På bion köpte vi varma chips. Varför går man inte oftare på bio? Måste bli ändring på det. Iaf en gång i månaden kanske? Varannan minst :) Filmen var kalas bra, fast jag läst boken. Ska bli spännande att se de andra filmerna.

Nu ska jag slänga in tvätt i maskinerna och åka till Jenny och gå en sväng. Tänkte titta förbi farmor och farfar en snabbis också. Sedan blir det hem käka lunch och fara till jobbet. Ikväll blir det ridning och Let´s Dance med min älskling.

Kram! ♥

Varma mackor

blev det till lunch. Hittade ett recept med bla tonfisk, tomat lök mm. Blev riktigt bra faktiskt. Badade skumbad innan. Så otroligt skönt det är att koppla av i ett varmt bad.

Fastnat som vanligt på hemnet... Skulle inte vara helt fel att bo i ett hus nu när det är så härligt väder ute. Bara gå ut på altanen och sola. Lite färg skulle man inte dö av :) Synd att man inte har ett jobb...
Funderar på att sova lite middag nu så man orkar kika på filmen ikväll. Blir den sena visningen. Trevligt att Emil och Jenny ska med. Hoppar över Valbo och åker in tidigare till Gävle i stället. Blir H&M där och sedan lite fika.
Längtar efter en kram nu :)

Det syns inte ;)

Nu var det länge sedan jag bloggade igen. Förlåt alla mina trogna läsare (jag verkar ha en iaf) man jag har ju späckat schema, iaf två dagar i veckan :) Uscha vad jag är bortskämd med det. Tisdagar och onsdagar jobbar jag. Direkt efter jobbet blir det hästen. Har honom på heltid nu kan man säga. Känns bra :) Kom precis hem från stallet. Satt på hästryggen kl 7.45. Rätt skönt att fixa stallet på morgonen. Nu ska jag försöka städa här hemma så jag slipper i morgon. Efter städningen blir det nog matlagning, vad jag nu ska hitta på. Kanske ska tina någon matlåda? Rätt tomt i kylskåpet och jag har ingen fantasi heller att laga ihop något på det som finns. Men men det är ju ett tag kvar till lunch... På eftermiddagen ska jag gå en sväng i Valbo. Fick ett presentkort från H&M på 250kr för att jag handlat så mycket där på ett år. 8080 kr stannade det på. Inte illa pinkat för en fattig student som jobbar 40%. Bättring till nästa år om jag inte får jobb :) Skulle vilja ha två tröjor eller något liknande i vårig färg. Så less på alla mina svarta stickade tunikor... Nu vill man byta ut garderoben. Efter det ska jag träffa hjärtat i Gävle och gå på bio. Ska bli jättemysigt! Har pratat om det länge men nu verkar det bli av. Hoppas det finns en "hångelsoffa" ledig ;) Tänkte se män som hatar kvinnor. Jag har läst alla böckerna och de var jättebra. Får se om filmen kan mäta sig med dem.

Haha tänker på igår kväll när jag kom hem. Bortskämd som jag är hade älsklingen fixat maten, kokt korv med bröd. Han hade även köpt smågodis! Det var minst lika bra som våfflor. Kanske skulle skaffa sig ett våffeljärn ändå?

Vet inte vad som hänt men på kvällarna beter vi oss som fjortisar. Iaf jag :) Finns iof ett bevis att Hendrik också är fjortis, ja hjärtat det SYNS! Vet hur jag ska få en reaktion. Men när han tar till sina kampsports-grepp är jag fast! Och då menar jag riktigt fast. Tur att man kan spela död ;) Det är roligt att inte vara super seriös jämt, att man får vara fjortis helt enkelt. Tycker om dej så himla mycket!

I morgon fredag ska jag upp med tuppen igen, baka muffins och sedan gå en sväng med jenny och efter det besöka farmor och farfar. Måste tvätta och byta sängkläder också. Klockan 2 ska jag vara på jobbet. Eleverna ska ha sina projekt redovinsingar. Ska bli skoj. Efter det ska jag rida och på kvällen blir det mys framför finalen på let´s dance. På lördag ska jag och mamma åka och hälsa på mormor och morfar. Det blir trevligt! Brukar få sådan god mat och fika också! :)

Nu är det dags att börja dammsuga och plocka undan massa saker. Blir så rörigt när man bor litet. Iof skulle det nog bli lika rörigt om jag bodde stort också :) Tur att hjärtat är lite mer ordningssam.

Kram! ♥

Rastlös...

Jaha vad ska man göra nu då?
Röjja i köket kanske... Så tråkigt att vara ledig när ingen annan är det...
Vill ha svar från min handledare nu så jag kan jobba vidare med examensarbetet

Vakna med the voice!

Faktiskt riktigt mysigt att kliva upp tidigt, om man är pigg :)
Sitter och käkar frukost med the voice.

Igår var jag och Hendrik ut på en fikaturné, jättetrevligt. Vi började turnén hos Gisze och Boggie. Matade dem med massa äppelbitar.Smarrigt värre. De blev som dreggelmonster! Inte skoj när man inte är hästklädd. Vi fortsatte hem till pappa i Kungsgården. Hendrik hade inte varit dit. Hade med oss en påste gamla bullar från min frys. Trevligt var det att prata lite och fika. Efter det åkte vi till mamma och fikade äppelpaj. Sista fikastoppen var hemma hos Jenny och Jimmy. De har fått det jättefint i sitt hus! Vill också bo i hus... Gott fika fick vi där också :) Trevligt trevligt. När vi var där ringde Cornelia och ville komma och hälsa på. Vickan kom också. Käkade lite korv med bröd innan de kom. Sedan avslutade vi fikaturnén med en magnus mandel. Blir bra att tävlingen drar igång nu :) Då blir det stavgång på morgonen, iaf när man inte jobbar. På onsdagar har vi stavgång på schemat i skolan. Det är toppen. Tisdagar kanske blir en dag utan stavgång. Iof kanske man hinner lite motion på kvällen efter stallet. Kan behöva lite sparkar i rumpan att komma igång. Måste skaffa mig ett par springskor som det inte är hål i.

Idag står stallet på planeringen. Kanske ska baka ihop lite matbröd? Vet inte annars vad jag ska göra. Kikat på ams, inga nya jobb jag kan söka. Inte har jag fått något mer svar från min handledare på skolan heller. Men men det löser sig. Dagen kommer att springa iväg iaf :)

Kram! ♥

Toppendag!

Idag har det varit en riktigt bra dag.
Den startade med stalltjänst. Mötte Anna i stallet klockan 7. Då ville hästrna ha mat. En av dem var dålig, kolikkänning eller något så han skulle longeras. Försökte men fick han inte alls att springa runt mig i en cirkel. Tänkte att han kanske inte gjort det tidigare. Penny kom efter en stund och tog över. Då såg det ut som han inte gjort annat än blivit longerad hela sitt liv... Undra vem som gjorde fel jag. Sedan fick jag gå ut och longera han och då gick det bra :) Man lär sig något nytt hela tiden. Efter att vi mockat och fixat i stallet och fikat var det dags att ta in Gisze. Vi skulle ju vara med på clear round tävlingen i dressyr. Var supernervös för att Anna skulle kika. Men ritten gick faktiskt över förväntan. Han var riktigt rolig att rida. Red ihop 61.33%. Fick en 8 på sista halten. Jätteroligt! Så nu vet jag inte hur jag ska göra på hemma tävlingen.... Anna var också nöjd, vilket känns mest bra :) Sedan var det jätteroligt att pappa och Ingrid kom och kikade. Pappa knäppte lite kort också. Tror han har lite öga ändå för att se fel på hästar. Han tyckte också att ritten såg helt okej ut och han brukar ha lite känsla när jag får ihop bra procent och inte. Han är en riktigt bra dressyrpappa :)

Nu på kvällen har vi varit iväg till Hendriks mamma på middag! Ojojoj vad man är mätt nu. Tuggat konstant. Först en toppen middag, sedan annanaspaj och glass och där emellan godis och chips. De är verkligen super trevliga! Måste bjuda hem dem till oss snart :) Kom precis hem nu. Ska kika lite på film kanske, sedan blir det sängen! Den ser riktigt lockande ut. I morgon får båda sova lääääääänge.

Kram! ♥

Fikasugen...

Funderar starkt på att ta lite äppelpaj. Tråkigt att fika ensam bara...

Laxpytt

Hemmagjord laxpytt blev det. Mummma. Nu har jag fått min ranson fisk :)
1a april kör en ny tävling igång. Då ska jag ta den seriöst! Vill ju slippa gömma mig i ruffen ;)

Tack snälla mamma för hjälpen!

Nu har jag skickat in mitt gamla examensarbete för rättning igen. Uscha vilken lång tid det tog att gå igenom alla ändringar. Tack och lov att jag gjort knäckig äppelpaj. Den blev faktiskt riktigt bra! Kommer jag göra fler gånger faktiskt :)

Till middag, om man nu kan kalla att äta middag kl 21 så åt vi fiskpinnar, kokt potatis och remoladsås. Jag tyckte det var riktigt gott med fisk. Det äter vi alldeles för sällan. I dag ska jag koka lite lax och steka på potatisen som blev kvar från igår till lunch.

Sovit dåligt i natt. Vaknat hur många gånger som helst och inte kunnat somna om. Vet inte vad det var. Klev upp när hjärtat gjorde det. Så nu har jag varit duktig. Eller om man kan kalla det duktigt att söka två jobb och skickar iväg examensarbetet. Har ringt till bredbandsbolaget också. Mitt modem har dött. Inte en enda lampa lyser. Vet inte vad det är för fel så nu ska det börja krånglas. Har ju sagt upp bredbandet så nu ska jag skicka tillbaka det här modemet, hämta det nya och ha det i knappt två månader för att sedan skicka tillbaka det också. Men bredband måste man ju ha. Tur att hjärtat har resurser :) Sitter vid hans dator nu. Han har mobilt bredband. Jättebra funkar det ju. Får se när vi får bredband via comhem som ska ingå i hyran. Kommer bli bra det.

När man tittar ut nu får man lust att kasta ut allastickade plagg ut garderoben och köpa nytt. Kanske något med lite färg! Men nästa månad måste jag prioritera nya stallskor. De jag har läcker in vatten. Inte alls skoj nu när det är så blaskigt ute. Sedan måste jag ha nya springskor så jag kan börja träna seriöst inför vårruset. Det närmar sig med stormsteg. Mattan från Ikea får bli nästa år :) Det är priorotet sist iaf. För köper man mattan vill man ju kanske köpa nya kuddar eller plädar som matchar också.... Lika bra att hålla sig borta från affärer, vilket inte är så svårt när man numera bor i stallet

Dags att städa, byta sängkläder och handdukar och tvätta. Dagens göra innan stallet.

Kram! ♥

Plugg med mamma

Igår hände det varför jag är så glad att jag står på backen när Gisze hoppar. Vickan ramlade av!! Uscha stackars henne. Måste skicka ett sms å höra om hon lever idag. Gisze bestämde sig inte om han skulle stanna eller hoppa så på något vis kravlade han sig över. Sedan blev han lagomt kör ivägg och skulle inte hoppa mer. Men tur att Vickan är duktig så hon fick över honom tillslut och då var det igen som han aldrig gjort annat.

I eftermiddag kommer mamma och ska plugga med mej. Hon ska hjälpa mig att få klart det gamla examensarbetet. Skulle vara så skönt att få klart det så jag kan ta ut min första examen. Sedan är det bara mitt nya kvar. Handledaren har sett det men skulle tänka över frågorna. Tror jag ska göra en fortsättning på frågorna i morgon och skicka dit. Borde läst igenom ett liknande examensarbete också som är om kursmålen för lägre barn.

I morse åkte jag till stallet efter jag käkat frukost med hjärtat. Strax efter 8 stall jag på hästryggen. Riktigt nöjd med honom idag. Så roligt att rida när det går bra. Självklart har vi mycket kvar att jobba med galoppen men ändå, man får vara glad för det lilla :) I morgon ska jag rida Annas dressyrspecial och på lördag ska jag rida en lite clear round tävling på ridskolan. Det är en tävling som man får rida vilket dressyrprogram man vill. Jag tänkte prova rida igenom ett program på lång bana, B:2. Det är det programet som kommer vara med när vi har dressyrtävling hemma i påsk. Lika bra att träna på lång bana eftersom man sällan rider det när man tränar. Ska bli kul iaf. Innan ska jag ha stalltjänst och efter stallet ska vi på middag till Hendriks mamma och hennes sambo. Kommer bli jätte trevligt. Var så länge sedan vi träffades nu. God mat har det ryktats också att det blir :)

Nu borde jag käkat nått och torka av bordet. Tänkte göra en knäckig äppelpaj också som jag hittade recept på. I morgon blir det städning kan jag lova. Uscha vad dammet syns när solen ligger på :S Fönstren ser man knappt ut igenom heller.
Men varför gnälla när man har våren utanför?

Kram! ♥

Funnit sin plats :)

Haha han har redan funnit sin plats framför spisen :)
Har jag sagt att han är helt underbar?
Underbart när man kommer hem efter en dag på jobbet och sedan stallet å få maten serverad. Riktigt lyxigt. Detta kan jag stå ut med ;)

Blir mycket häst nu framöver. Så otroligt skoj!! Måste träffas nu och bestämma vad som gäller mm.
Håll tummarna för jobb i höst.

Nu ligger jag med hästkläder i soffan. Inte orkat tagit mig in i duschen. Vem vet kanske får sällskap? :)

Kram! ♥

Onyttigt men ack så gott!

Nu har jag gjort världens lunch :) Ibland lyckas jag riktigt bra. Lite kylskåps och frysrens.
Har varit jättesugen på potatis och det har legat potatis i kylen hur länge som helst. Letade i frysen efter kycklingfile men det fanns det ingen. Hittade däremot en ensam kycklinghamburgare. Potatisen skalade jag och skar i skivor, blandade ordning en liten mariand med olja som de vändes i och in i ungnen. Efter ett tag lade jag in kycklinghamburgaren också. Onyttig som jag är hade vi mjuka tortillabröd kvar. Tog ett sådant, bredde på mjukost och tre skivor ost och vek ihop så det blev en halvmåne. Den fick också åka in ugnen på slutet när allt var klart. Gissa hur gott det blev!? Känner mig som en riktig amerikan. Bara coca cola som saknas. För att göra det hela lite nyttigare serveras tacosås och sallad till maten och drycken är vatten. Sedan har jag kommit på knepet med potatisen. De ska vara inne länge i ugnen så de blir riktigt bruna. Krispigt och gott!

Måste handla efter stallet. Någon som har tips på snabb mat? Veckan är redan uppbokade med kvällsaktiviteter... Borde kanske börja göra storkok på söndagarna så man bara kan tex koka ris eller pasta på kvällen.

Enkäten klar?

Snickrade ihop en enkät nu till mitt examensarbetet som jag skickat till min handledare. Får se vad han säger annars är det bara att köra! :) Sakta men säkert går det framåt! :)

Enkäten klar?

Snickrade ihop en enkät nu till mitt examensarbetet som jag skickat till min handledare. Får se vad han säger annars är det bara att köra! :) Sakta men säkert går det framåt! :)

Uppe med tuppen

Ojoj då var man uppe och sitter vid datorn. Dags att käka lite frukost, sedan återvända och börja plugga på examensarbetet.
Gäsp. Sängen ser ovanligt lockande ut nu vill jag lova... Men men nu är det dags att sätta fart!
Kram! ♥

Underbara Sverige

Vilket underbar väder det var idag. Så härligt Sverige kan vara.
Jag Hendrik och Emil var till Rönnåsen. Tydligen en skidbacke utanför Ockelbo. Var lite svårt att hitta dit bara :)
Hade med oss korv och korvböd. Killarna gjorde upp eld medan jag satt på en filt och njöt av solen. Man kunde sitta i bara en tröja. Solen värmde så skönt. Det kom en pappa med en son också dit vi var. Vi satt längst upp på en backe. Sonen åkte sopsäck nerför den innan de åkte. Självklart måste jag också prova. Först testade jag om filten fungerade som stjärtlapp, men icke. Därefter testade jag en vanlig plastpåse. Det gick! Iaf rätt bra. Åkte halva backen iaf :) Skulle haft madrassen. Ojoj vad det skulle gått unnan eftersom det töat så snön är hård. Efter vistelsen där åkte vi till mamma och lämnade batteriladdaren och åt mat. Nu har vi precis duschat och ska kika på film.

Igår var det utgång i Gävle. Skoj faktiskt. Mycket skaka rumpa på dansgolvet. Träningsvärk idag. Innan träffades vi hos Lena och fick tacos och kikade på melodifestivalen. Vad nära det var att Snälla snälla låten vann, men Sandvikentjejen tog hem det hela. Får hålla tummarna att låten funkar ute i Europa också.

I morgon ska jag kliva upp när Hendrik åker till jobbet och sätta igång och plugga.

Kram! ♥

Världens bästa pappa!

Nu blir det tokplugg som gäller!

Sovmorgon i längsta laget

Vaknade strax efter 11 idag... Skönt men ändå onödigt. Borde klivit upp 8 och börjat plugga. Letat jobb har jag gjort samt läst lite om vilka fiskar som passar ihop med slöjstjärtar. Det verkar som de passar bäste ihop med andra slojstjärtar... Får se om de får ett nytt akvarium i helgen :) Pigga och glada ( tror jag) de är. Simmar runt och letar mat hela dagarna. De har blivit ordentligt hungriga, precis som matte! Haha har till och med dåligt inflytande på mina fiskar :S Man blie om man umgås kanske inte är så dumt ordspråk iaf :)

Ridningen igår gick faktiskt bra. Han hade en superfin höger galopp. Man riktigt kände rytmen och han väntade in nya komandon. Han är en riktig pärla. Ikväll ska jag rida honom på Annas dressyrspecial. Om det går hälften så bra som igår blir jag nöjd.

Fick sms av henne nu. Måste bestämma mig hur jag ska göra... Dumma är att det kommer att gälla från väldigt snart och nu har jag inte mycket till inkomst... Suck. Om jag bara viste att jag hade jobb till hösten skulle det varit lugnt...

Kram! ♥

Kycklingpasta med apetina

Blir dagens middag :)

Nu ska jag ta och skriva en inköpslista.

Vad har hänt sedan sist

Ojoj nu var det länge sedan igen. Man hinner inte alls med bloggen när man jobbar ;) I tisdags var det jobb sedan efter jobbet åkte jag han Hendrik till Bergby för att hälsa på hans kompis och tjej. Trevligt. Fick tacos när vi kom. Tur det för min mage var riktigt hungrig. Sedan blev vi bjudna på fika. Var riktigt trevligt.

Igår onsdag var det jobb igen sedan bar det av direkt till stallet. Fixade hästen åt Vickan som hoppade. En riktig hästmördarbana var det igår de fick hoppa. Se hur Gisze mår idag. Säkert massor av träningsvärk. Efter stallet kom jag hem till världens underbaraste människa! Tänt massor av ljus i alla rum och maten stod och doftade på köksbordet. Jättesmarrig korvstroganoff av något slag med mjukost och pepparrot i bla. Han är så duktig att laga mat! Allt smakar fantastiskt. Sedan var det dags att duscha av sig hästlukten. Superskönt att få håret tvättat. Som jag tjatar i alla inlägg han är alldeles alldeles underbar. Blir mer och mer bortskämd. Undra vad jag har gjort för att förtjäna detta? Måste bjuda igen. Laga mat ska jag göra idag. Ska titta lite på Arlas hemsida och se om de har något tips.

Klockan 13.10 ska jag rida en privatlektion för en dressyrtränare. Ska bli riktigt skoj. Hoppas som sagt inte Gisze har alltför mycket träningsvärk. Efter det ska jag träffa Linnéa i Gävle och leta efter något att ha på oss på lördag. Då blir det melodifestival hos Lena, sedan utgång. Ska bli riktigt skoj faktiskt. Var år och dagar sedan man var ut känns det som. Håller på att mejla på ett akvarium. Se om vi får tid att åka och titta på det idag. Annars får det bli i helgen.

Nu ska jag kika lite på Arlas hemsida.

Kram! ♥

Bil fixad

Jag får låna pappas bil till stallet och i morgon. Tack pappa! Ska gå till hans jobb och hämta den om en stund. Åker direkt till stallet sedan tänkte jag. Har nyss käkat pyttipanna med ägg. Det var ICAs pytt. Inte alls bra. Kommer inte köpa den igen...

Sovmorgon

Å vad skönt det är med sovmorgon. Stackars hjärtat som måste iväg till jobbet. Hans bil startade inte i morse så han fick ta min bil. Hoppas han kan laga sin ikväll. Annars får vi lösa det på något vis. Lillebror kanske inte behöver ha sin?
Måste ringa lillebror och höra om jag ev kan ta den till stallet. Rider halv 6 och ska sköta om Gisze också. Undra vad jag ska laga för mat då? Måste ringa blodcentralen och byta tid för boldgivning också. Tittade på körskolans hemsida. Ett paketpris för BE-körkort kostar 4000kr. Ny kurs startar den 22 april.

American Take Away Pizza

Precis när jag bloggat klart sist kom hjärtat innanför dörren med en överraskning, PIZZA! Läsa tankar det kan han :) Som sagt alldeles alldeles underbar!

Åkte hem till mamma och Janne för att hämta en bilbatteriladdare. Fick kaffe och glass. Kikade på Wipeout. Riktigt roligt. Skulle aldrig själv våga.

Nu blir det mysa framför Beck efter hjärtat duschat klart, sedan läggdags. I morgon ska jag ringa bilskolan och höra vad ett BE körkort kostar.

Kram! ♥

Lugn

Å vad skönt det är att sova middag och sedan krypa ner i ett varmt skumbad och lyssna på lugna musik. Nu är jag i ett skönt lugn...

Mindre lyckat resultat

Tävlingen gick inte alls så bra. Känslan var inte alls som sist. Red ihop lite över 56% Men men nya tag nästa gång. Sov jätteoroligt i natt också var jag ovanligt nervös innan. Sedan vann jag sist så omedvetet tror jag att jag hade egna höga förväntningar. När han kändes dålig på framridningen kände jag mig stressad i stället för att ta det lite lugnt och verkligen koncentrera mig. Men som sagt nya tag nästa gång. Då är det lagtävling om jag inte hittar på någon annan tävling innan :)

Kom precis hem från fältis. Kikade på Vickan när hon red LA:1. Oralie var jättefin. Nu ska jag sova lite å duscha. Supertrött. Har precis käkat en macka och en bulle.

Appropå mat. Maten hos mamma igår var super!

Kram!

Lördag

Väckt före 8. Bara kliva upp och käka frukost och köra hjärtat till Gävle. Han och Emil skulle skruva trasig peugeot. Åkte och träffade mamma och  Kicki på auktionen i Kungsgården. Ropade in en gammal antik stol till mamma. Den kommer bli superfin med lite vit färg. Jag ropade på en gammal lampa men icke. Folk är som galna när de är på auktion! Slänger ut massa pengar på skitsaker. Hur tänker folk egentligen. Allt gick åt, från gamla gardiner till små prydnadssaker. Det kanske är en annan som inte har någon stil? Efter auktionen hjälpte jag till på "hopptävlingen" hemma. Sedan skulle jag göra Ikaros fin inför tävlingen i morgon men Lena kom med världens förslag! Jag kylde benen på hennes häst så skulle hon knoppa Ikaros man. De blev så fina! Inte alls som när jag gör :) Tusen tack Lena! Hoppas det går bra i morgon också, borde göra det iaf om man kikar på knopparna :) Men någon måste ju komma sist också...
Nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem. Ska till mamma och Janne och äta mat. En fågel viskade att det blir oxfilé, hasselbackspotatis och champinjonsås! Kan det bli bättre?

Kram! ♥

Fyllechaffis

Precis skjutsat iväg lillebror på fest. Ploppade upp tomtar överallt :)
Tjejerna gick precis när jag kom hem ingen. Får se när nästa ringer och vill ha hämtning :)
Tror bullarna gick hem iaf men jag är skeptisk till att jag kommer att göra dem igen. Bullar med vaniljkräm ska jag nog testa att göra någon gång eller mormors goda kanelgömmor.
Jaha vad ska man göra nu då... Vänta såklart :)
Tjejerna upplyste att tävlingen började klockan 8. En timme tidigare än vad jag hade planerat. Lite drygt...
Cornelia hade hittat på en häst åt mig också. Jättefin! En sådan vill jag ha fort jag fått jobb :)
Nu är det någon film på 5an. Får se hur länge jag vågar kika på den innan jag måste byta. Verkar otäck :S

Bulla + kall mjölk = SANT!

Gottigott :)
Men de var riktigt flottiga...
Får se vad tjejerna tycker.

Verkar smarriga


Susannabullar

Hittade ett recept i expressen (http://www.alltommat.se/recept?recipeid=2897) . Tror jag ska försöka mig på det nu medan jag städar så tjejerna från skapligt nybakta bullar när de kommer.

Lunch

Korv med bröd. Lagomt gott och onyttigt :)

Tjejerna kommer kl 20. Blir trevligt. Var länge sedan nu.

Tvättar för fullt och ska fortsätta städa. Uscha vad fort det blir skitigt. Oj vilken bäver som tittade fram under sängen! Där under är det nog en riktigt hälsofara. När vi bor större ska vi inte ha fullt med kartonger under så man lätt kan komma åt att dammsuga... Ytterligare ett krav :)

Badkarshel*ete

Nu blir jag snart galen! Fick för mig att göra en rengöring under badkaret och nu får jag inte ihop det. Stört omöjligt. Inte nog med det så tappade jag långsidan på stortån. AJ! Nu ger jag upp innan jag gör något dumt. Hoppas hjärtat är mer teknisk än vad jag är för jag får verkligen inte ihop det.

Gårdagen

Glömde berätta om vad jag gjorde igår, torsdag.
Så mycket om att jag var till stallet och red och sedan gick en promenad med Jenny vet ni men vad hände sedan? Blev det Malaysia eller Aldos?
Det blev tre små rätter på Malaysia. Smarrigt. Sedan var det dags att fortsätta prata och trycka i oss lite kalorier. På Marangoni blev det efterrätt. Chokladkaka med grädde. De hade ingen mjukglass :( En kopp te drack vi också. Ett te som smakade kanel och äpple. Riktigt gott. Twinings kan det där med te dom :) Klockan tror jag hunnit passera tre när jag kom hem. Var riktigt skönt att bara sitta och prata. Härligt med kompisar som man inte träffar så ofta men ändå blir det precis som vanligt när man väl gör det. Se om det blir en parfika på söndag efter jag tävlat :) När jag kom hem somnade jag på soffan. Mamma ringde och väckte mig som tur var. Åkte dit och käkade ärtsoppa och tjockpannkaka med lingongrädde. Hendrik tog med pannkaka till matlåda idag. Hoppas den smakar idag också hjärtat. När jag kom hem till mig var han redan här. Mysigt värre ;)
Summa sumarum hade jag en riktigt toppen bra dag!

Fredag

Idag ska jag vara en duktig "hemmafru" och städa, byta sängkläder och handdukar, handla och åka till återvinningen.
Hendrik ska på wiskey provning ikväll så kvällen tänkte jag spendera med familjen och vännerna. Ska bli mysigt.

Morgonrutinen med att spana in hemnet och ams är avklarad. Inget nytt intressant alls. Kanske dags att äta frukost?

Ska gå ner med lappen om att jag tycker det är helt ok att vi får bredband, fast telefoni och fler tv-kanaler att ingå i hyran. Hoppas majoriteten väljer det. Skulle spara in 398kr i månaden! Alla pengar som man kan spara in är välkomna :)

Dags att göra något vettigt.

Kram! ♥

Dåligt med blogginlägg

Har blivit riktigt dålig på att göra blogginlägg nu. Tiden räcker inte till :) Full rulle hela tiden. I går var det hoppträning för Gisze. Vickan red å det gick så bra så. Hemma väntade hjärtat med kokt korv med bröd. Gott med räksalad och rostad lök på. Sedan kikade vi på Grays anatomy innan det var läggdags. Fy vad jag var trött igår. Inte van att arbeta. Förslappad har jag blivit.

I dag har jag på morgonen  varit till stallet och ridit. Nöjd. Känns riktigt fin stundvis. Efter det åkte jag hem och gick pensionärsstigen med Jenny. Så roligt att träffa henne igen. Blir så långt mellan gångerna. Nu har jag duschar och fixat till mig. Väntar på att Jenny ska hämta upp mig så ska vi luncha. Riktigt hungrig. Får se om det blir Malaysia eller Aldos.

Annars har jag inga speciella planer för dagen. Kanske åker till mamma. Var länge sedan nu.

Kram! ♥

Bedövad

1290kr fattigare och helt bedövad vänster underkäke. Dreglar nästan :( Stackars mej.
30min tog det att laga 2 hål. Inget att gruva sig för egentligen. Gunnar är värkligen bäst!

Nu ska Hendrik komma och göra mat. Tror det blir soppa. Du har verkligen fått se alla mina "naturliga" sidor väldigt snabbt. Iof varför inte vara som man är på en gång så slipper det bli en chock. Naturlig kan jag verkligen vara med dej. Så skönt.

Kram! ♥

Nedräkning...

Uscha vad jag börjar bli nervös nu... Fy tandläkaren är det värsta jag vet! Kommer att göra ont . Jag är en stackars nu...

Jobbdag

Idag är det jobb som gäller. Känns som jag inte varit där på jättelänge. 66 nya inlämningar väntar på att bli rättade...

Igår red jag både Gisze och Ikaros. Riktigt nöjd. Iaf när man fick en bra kommentar av Cornelia :)
När jag varit och handlat gjorde jag en pastasås med bacon. Riktigt smarrigt till spagetti. Nu glömde hjärtat sin matlåda igen när han åkte...

Nu är det dags att ta ut värmespolarna och sätta på sig kläder. 17.50 ska jag till ftv och borra :S Uscha nu fick jag ont i magen.

Kram! ♥

Påminnelse Ftv

Jag ska till tandläkaren i morgon! Uscha, fick ett påminnelsesms. Tur att det finns! Hade jag helt förträngt.... Inte nog att det kostar multum utan det ska kännas konstigt i munnen efteråt. Men men bara bita i det sura äpplet när man slarvar med florskölj och trandtråd...

Blivit ett fäääään av knattehockey!

Satan i gatan vad gulligt det är när små femåringar spelar hockey! Det var roligst på hela matchen när de i pausen hade knattehockeymatch. De var ingefär en tvärhand hög som åkte omkring, full fart. Ramlade hela tiden! Men de petade in mål iaf. Superduktiga. När de spelat klart fick de lyftas av planen. De tog sig inte över tröskeln själv :)

Efter hockeyn åkte vi hem och såg slutet av melodifestivalen. Helt ok låtar fakiskt som gick vidare. Är det inte klart snart med detta? Sedan åt vi makrillsmackor i ugnen. Gott.

Igår söndag åkte jag Hendrik och mamma till Ockelbo. Köpte strumpor. Annars var det inte mycket till marknad. Längtar till Rättvik! Efter det åkte vi till mamma och fikade sedan åkte jag till stallet och red Gisze. Lyxigt att inte behöva mocka, bara rida :) Mamma kom och kikade. Hade skett en förbättring så det var skoj att höra.

Nu ska jag sätta igång att rätta inlämningar. Skulle vara skönt om jag hann göra klart det iag innan jag ska till stallet.
Undra om Hjärtat kommer ikväll? Han har varit här över en vecka. Man skapar snabbt en vana. Tomt nu... Helgerna går för snabbt.

Kram! ♥

RSS 2.0