Lördag

Gick  bra att ha stalltjänst idag. Rätt nöjd med Gisze idag också. Red lite dressyr.

Nu sitter jag hos mamma. Ska käka mat med mormor och morfar som är här och hälsar på. Får se om det blir bad ikväll och semla :)

Blev så trött efter jag duschat. Nu måste jag kvickna till!

Kram! ♥


Verkar som den funkar iaf på mig! ;)


Pepsodent White Now!

I dag är det stalltjänst från 8.00-15.00.
Ska ta tr insläppet åt Anna. Efter det ska jag hem till mamma och träffa mormor och morfar. Ska få god mat och efterrätt:)

Sitter här med min smoothie. Den blev lite väl söt. Provade att ha i flytande honung... Blir mindre av det nästa gång.

Har provat en ny tandkräm som jag sett reklam om. Pepsodent White Now!
Försökte ta en före och efter bild på mina tänder med det gick inget vidare. Man såg ingen skillnad men när jag tittar själv i spegeln tycker jag faktiskt att det är skillnad efter en gång! Ska köra vidare med denna och se. Var väldigt god smak också. Kändes som den gjorde väldigt rent! :)

Nu måste jag jalla jalla!

Kram! ♥

Det nådde fram!

Vad underbar dagens teknik är. Vad skulle man göra utan internet och sms? Jag skulle ha dött! ;) Finns inget så underbart när det piper till i telefonen och det står något gulligt där. Eller varför inte vakna och där finns du, nära fast endå så långt borta...
Snart så ;)

Fredag...

Då sitter man framför Let´s dance och tuggar godis. Så härligt med fredagkvällar. Tacos är en typisk fredagsmat som vi käkat för en stund sedan.
Hann med en snabb sväng på badhuset med Vickan också. Skönt det är i kroppen efteråt.

Helgen kommer att spenderas i stallet... Sedan börjar vi om med måndag igen. Längtar faktiskt till nästa vecka så det gör inget om denna helg går snabbt ;)

Kram! ♥

Duktig syster! :)

Du är så duktig syster yster! Inte bara igår utan hela tiden. Jag är stolt över att vara din stora syster. Saknar att du inte är hemma... :(

Min "duktighet" håller i sig idag också. Har pluggat en stund och städat. Nu sitter jag och tuggar i mig en matlåda, korvstroganoff och ris. Funderar på att åka och handla innan jag ska till jobbet. Deltagarservice ringde mig i morse. Blev tokrädd att jag missat att jag hade lektioner eller nått på morgonen men det var angående målsamtalet idag. Eleven var tydligen sjuk men kanske skulle kunna ha målsamtal på eftermiddagen endå. Får se om det dyker upp någon elev och föräldrar.

Kram! ♥

Hallonblåbärsmoothie

Det blev min frukost idag. Rikigt gott! 
Satt igång två maskiner med tvätt också nu på morgonen. Sedan ska jag försöka städa lite och plugga innan det är dags att åka till jobbet. Har ett målsamtal klockan halv 4. Får se vad klockan blir när det är klart om jag ska träffa Vickan på badhuset och simma lite eller om jag åker direkt till Kurras och käkar tacos :) Blir det inget bad kanske man tar och ror en kilometer. Faktiskt en riktigt rolig träningsmaskin :)

Kram! ♥

Hoppas det når dej!


Glädjande besked! :)


Mindre än en vecka kvar!!
Längtar!! :)

Livsfara!

Finns det verkligen sådana i trafiken?
Livsfara för alla oss andra som vistas i trafiken!
Man borde väl kunna ta av folk körkortet om de kör som de gör?


Helt slut i kroppen!

Har precis rott 1km. Helt död blev jag. Som sagt kondisen måste bättras. Vårruset kommer med stormsteg!

Annars har jag hunnit med att sköta Gisze. Så mysigt att skritta ut när det är snö ute. Märks att det är ljusare på kvällen nu. Snart är det vår!
Vi red förbi en "hästhatar" idag. Man skulle iaf lätt kunna tro det. Precis när vi ridit förbi rycker han upp bagageluckan på sin bil så det brakar till bakom hästarna. Självklart reagerar dom. Sedan vräker han ner den snö som fanns på bagageluckan sedan avslutar han med att smälla igen luckan. Det hör till att vi ska korsa en trafikerad väg. Vad tänker man med då? Även om man inte gillar hästar kan man ju tänka till när det sitter ryttare på dem. Skoj att ha två ryttares död på sitt samvete? Skulle inte tro det... Men sedan har vi smarta människor också. Den bil som skulle fara förbi såg att våra hästar var oroliga så den stannade och lät oss gå över. Tusen tack för det! Skulle finnas fler människor som den föraren. Då skulle vi ryttare rida säkert!

Nu sitter jag hos mamma och ska få mat. 
Nu ropar hon, vad har jag nu gjort?

Kram! ♥ 


Duktig flicka :)

Nu måste jag få klappa mig själv lite på axeln. Har pluggat en stund nu. Känns som jag kommit igång. Frågan är bara om det är så här läraren menade uppgiften... Ska fortsätta fort jag bloggat klar. Blev inte av i morse eftersom jag började skriva på uppgiften. Lika bra att "go with the flow" :)

Innan jag började plugga kikade jag genom platsannonser på ams sida. Skickade en förfrågan till engelska skolan som ska öppna i höst för att höra om mina ämnen skulle hållas på egelska. Det skulle de så jag skickar nog inte in någon ansökan då. Engelska är inte mitt starka ämne om jag säger så... Skulle inte klara att hålla hela seriösa lektioner på engelska iaf. Men jag ska nog skicka in min CV till MediaMart iaf... Måste ju söka allt som går till hösten...

Har gjort storkok också! Blev en portion som jag åt till lunch, fyra matlådor och en potion enbart korvstroganoff. Rätt nöjd hur det smakade faktiskt. Men lite extra salt behövdes till riset. Glömde salta ridvattnet. Det märktes pga riset smakade sötare än vanligt.

Nu ska jag sätta fart och plugga en stund sedan ska jag nog snabbröja lite i lägenheten så jag slipper det i morgon.
Ska träffa Vickan i stallet och skritta ut en sväng tillsammans med henne och Oralie. Gisze behöver nog röra på sig idag så han inte blir stel. Roligt med sällskap också.

Nej nu måste jag fortsätta plugga så inte mamma ringer å påminner mig....

Kram! ♥

Överlevde!

Pust, jag överlevde! :)
Fick hoppa på min nivå idag. Kändes bra men det var nära att få tugga grus två gånger. Tack Vickan att jag fick låna din sadel. Tror det var mycket den som gjorde att jag höll mig kvar på ryggen. Men det kändes mycket bättre idag än förra onsdagen. Då gick det inte alls. Måste lära mig rida honom på backen helt enkelt...

I morgon jobbar jag inte. Ska faktiskt inte ställa någon klocka. Tänker kliva upp när jag vaknar, äta frukost och sedan plugga. Känner mig faktiskt motiverad att ta tag i det nu. Skulle behöva bli klar så jag kan söka jobb till våren. Kommer att söka allt som finns. Helst något lärarjobb såklart :) Men McD är ju bättre än inget.

Nu ska jag sova. Är så himla trött. Att vara nervös tar på krafterna...

Dröm sött!
Kram! ♥


Så romantiskt *suck*

Sitter och pratar med min gamla klasskompis som gift sig. Hon berättade om frieriet och bröllopet. Ååååå vilket romantiskt frieri! Vissa är så kreativa... Fick se en bild på hennes ring också. Jättefin! På den sidan som hennes ring fanns med på fanns det ju säkert minst 100 andra ringar också. Hur kan man välja?! Kommer bli jobbigt den dagen man ska välja och prova ut en ring om man nu ska gifta sig någon gång... (Håller tummarna!)  :) Har blivit mer positiv till giftemål nu än vad jag var tidigare. Såg ingen riktig vits i det då, kanske för att man har skilda föräldrar? Efter att mamma gifte om sig känns det annorlunda. Man behöver ju inte ha ett kyrkbröllop för massa vänner utan ett litet bröllop med enbart närmast sörjande på en plats som man tycker mycket om. Haha men som sagt den som lever får se hur det blir för mig. Troligen har ju den man gifter sig med också åsikter och snart ska jag äventyra livet med Gisze :S
Riktigt nervös lär jag erkänna. Om det inte vänder att börja gå bra så tror jag att jag måste lämna över hoppningen till någon bättre. Känns inte rätt mot varken mot hästen, hans ägare och mig själv.
Har ju så mycket att se fram emot just nu, dock inte rullstol!

Kram! ♥

Segt....

att ta sig upp idag ur sängen. Känner mig supertrött fast jag kom i säng i skaplig tid. Har iof sovit väldigt oroligt...

Måste ta tag i min skötsel av blommorna här hemma. De är jättevissna. Kanske dags att skaffa plast iaf. Växterna i akvariet ser iaf ut att må bra. Stoppade i två piller i akvariet. De simmade och tittade på mig. Skulle vilja att Tony käkade ordentligt. Aldrig sett honom bajsa... Dermot äter dock hur mycket som helst. Han har en annan tecknik ser jag nu. Dermot tar in hela i munnen och tuggar som en tok medan Tony naffsar lite på kulan, tar den i munnen men slöpper den hela tiden. Det slutar ju med att Dermot kommer och käkar upp den. Jaja de får väl göra som de vill men man blir irriterad. Tony verkar iof rätt pigg och det är väl huvudsaken. Han kanske lär sig om ett tag. Det är rätt roligt att sitta och itta på dem när man äter frukost. De håller sig på den sidan då som jag sitter, simmar lite fram och tillbaka och tittarpå mig. Är glad att jag skaffade dom faktiskt. Det var en bra impuls grej. Byra vatten och göra rent akvariet är ju inte heller betungande eftersom jag har det i köket. Nära till vatten och vasken.

Idag blir det jobba igen. Ska ha lektion med B-klassen. Vi ska kika på film och diskutera den. På motionen hoppas jag att några elever hänger med att gå stavgång, annars får jag lyssna på musik... Sedan är det hoppning på kvällen. Gruvar mig lite faktiskt. Gick inte alls bra förra gången... Det visar sig hur det går idag.

Nu ska jag borta tänderna, klä på mig och fara.

Kram! ♥

Tisdagen....

Ja då sitter man i soffan efter en fullspäckad dag... Så skönt att komma hem, låsa in sig, stoppa i sig lite mat och sjunka ner i soffan med tv:n som sällskap. För tillfället är det handboll...

Dagarna flyger iväg. Målsamtalen har gått bra tycker jag. Man får reda på mycket. Skulle nog behöva ha separata samtal med eleverna oftare. Tycker jag fått annan kontakt med dem. Jätteroligt är det. Får se om vi kan få till en förändring, en positiv sådan. Samtidigt vet jag att jag är en "pain in the as", men det får jag ta. Tjatar inte för att jag tycker det är roligt, jag lovar! Hoppas att de tycker om mig lite, ibland iaf :) Får se om jag får med några elever att gå stavgång med mej i morgon.

Sedan idag har jag planerat morgondagens lektion. Ska bli spännande att se hur den blir. Varje lektion i livskunskapen är en prövning. Antingen funkar det, eller funkar det inte. Stackars elever, de är som försökskaniner :) Jag hoppas att de kommer tycka att det ger dem något iaf.

Sista målsamtalet blev klart ca 17.30. Då åkte jag till badhuset och träffade Vickan. Simmade verkligen oseriöst. Hur flamsig som helst var jag. Ibland känner jag mig som 16 år. Trodde säkert folket runt omkring också :S
Men nu har jag ätit bruna bönor och korv. Det får man väl vuxenpoäng för? Måste hitta balansen :)

Förra tisdagen var det restaurangbesök. Känns som det är superlänge sedan... Tiden går långsamt när man väntar på något, fast i andra hänseenden springer tiden iväg. Hur går det ihop?
I morgon är det onsdag. Då har halva jobbveckan gått. Kommer iof vara ledig på torsdag, men ändå:) Då ska jag faktiskt plugga. Har inget val nu.

Nu måste jag röja i köket. Svårt att resa sig från soffan...Blir nog lite kladdkaka och en kopp te lite senare. Varför ska det vara så svårt att låta bli?

Kram! ♥

Börjar man bli gammal?

Fick precis bekräftat att en gammal klasskompis från gymnasiet har gift sig! Super Grattis! Jätteroligt att höra. Måste få höra fler detaljer vi något tillfälle :)
Andra gamla klasskompisar ser man i tidningen titt som tätt, på barnsidorna.
Någon gång blir det säkert min tur också, får jag hoppas :S
Får njuta av tiden innan det nu, och det gör jag verkligen. Ser fram emot detta 2009 och se vad det har i sitt sköte ;)

Hittade precis på ett strå i min filsyltblandning! Såg först ut som en mask!!! Uscha, får det vara sånt i sylten? Märks väl om jag blir sjuk :)

Idag blir det en lååååång dag på jobbet. Första målsamtalet 8.00 andra 16.30. Ungdomsmottagningen kommer till andra halvan av klassen idag också.
Kanske blir simma ikväll. Något som verkligen kommer att bli är stekt korv och bruna bönor till middag!!!
Längtar....

Kram! ♥

Måndagen....

sprang iväg... Dröjer inte länge förän det är helg igen.... Vilket iof är toppen ;)

Hade mitt första målsamtal idag, med en elev och hans mamma. Tycker det gick riktigt bra :) Lite skillnad att sitta på den sidan bordet. I morgon har jag två nya.

Vi fick tårta idag på jobbet. Vi är Sveriges bästa gymnasieskola! Det är bra när jag ska söka nytt jobb, att jag arbetat på ett bra gymnasie. Tråkigt om jag måste leta mig vidare. Trivs så bra, både med eleverna och kollegorna.

På eftermiddagen kom ungdomsmottagningen på besök. Tycker faktiskt att deras föreläsning var bra. De svarade bla på frågor som eleverna ställt tidigare genom att skicka in lappar.

Skyndade till stallet efter jobbet och red på Ikaros. Gick inte alls så bra som sist. Sedan skötte jag om Gisze lite snabbt. Han har ont i ryggen, så han fick massage med linement. Hoppas det går över så han är pigg till på onsdag när det är hoppning.

Stressade sedan hem på styrelsemöte med min bostadsförening. Sa ifrån mig någon roll i styrelsen. Kändes bra. Nu behöver jag inte engagera mig i massa möten mm. Fick smörgåstårta och rulltårtsbakelse. Supersmarrigt. Hade tänkt göra bruna bönor och stekt korv men det får bli i morgon i stället.

Nu ska jag försöka komma i säng så jag orkar med i morgon. Fullt schema då med.

Kram! ♥


Lätt Fjällfil?

När jag var och handlade på COOP i Valbo igår så hittade jag Fjällfil 0,8%.
Självklart måste man ju testa!
Fjällfil är ju så gott. Då tänker jag på mormor och morfar. Åt ofta det med mormors hemmagjorda hallonsylt när sov där när man var lite mindre. Det är så fruktanvärt gott! Ibland skivade man i banan i stället, precis som morfar. :)
Fjällfil är otroligt krämig och har en lite "stickig" smak.
Hur är då lätt fjällfil?
Jo det ska jag berätta.
Blev lite besviken när jag öppnade förpackningen och hällde upp det i ett glas. Krämighet = 0 ! Lypisk "lättfilskrämighet". Sprutade i lite hallonsylt. Bob´s klämflaska. Väldigt praktiskt. Kände mig lite skeptsik när jag tog första skeden, men blev glatt överaskad. Den stickiga smaken var där! Jippi jag har hittat min nya favorit lätt fil! :)Frågan är iof om den är lika god naturell som med lite tillskott av socker :)

Nu till något helt annat. Måste erkänna att mina fiskar blivit lite mer social. Nu när man kommer in i köker gömmer de sig inte lika snabbt. De kommer nästan fram när man är i köket nu och donar runt dem. Undra om de börjar förknippa mig med mat? Spelar ingen roll. Tycker faktiskt att de börjar bli lite roligare nu :) Ett litet sällskap är de allt nu :)

Nu måste jag fixa ordning mig. Klockan 8.20 har jag mitt första målsamtal!

Kram! ♥

Sexupplyst nu?

Kikat på sexualupplysningsfilmen med Regina Lund, men jag vet inte om den gav så mycket?!
Skulle inte valt den att visa för mina elever.  Det fanns mer nackdelar med den än fördelar tyckte jag. Samtidigt så avdramatiserade den sex mellan homosexuella.

Gott med kladdkaka och mysigt med tjejkväll var det iaf. Undra vad vi ska hitta på nästa gång? :)
Så skönt att jag har er tjejer. Vad skulle jag göra utan er? Mina skrattmuskler skulle iaf förtvina :)

I morgon ska jag ha mitt första målsamtal. Ska bli skoj. Får man se hur eleven är tillsammans med sina föräldrar.
Sedan på eftermiddagen kommer ungdomsmottagningen och ska ha en föreläsing med ena halvan av klassen. Ska bli spännande att se vad de tar upp. På kvällen ska jag rida dressyrspecial på Ikaros. Ska bli jätteskoj. Längtar. Ska även sköta om Gisze. Var länge sedan man pussade på honom också.

Dröm sött
Kramar! ♥

Väntar på tjejerna:)

Kladdkakan står klar på bänken. Väntar på tjejerna. Vi ska kolla på porrfilm:) Haha!

Kunde inte låta bli :)


Fixat naglarna!


Se glad ut?! (Man ser att jag använt värmespolarna)


Bilder fån webkameran...


Tråk...

Kalla att man har tråkigt när man sitter och knäpper kort med webkameran på sig själv, så kallade egobilder?! :)
Vart är du mamma?

Sälja?

Jag har eventuellt en spekulat på min lägenhet om jag vill sälja den! :S
Var en granne som sa det, att han viste en som skulle vilja titta på min lägenheten om jag ville sälja den.
Men det ska jag ju inte. Iaf inte just nu...

Full rulle

Nu har jag käkat frukost, bytt vatten åt killarna och varit ut och skottat snö med grannarna. Var riktigt skönt att sätta på sig täckbyxor, täckjacka, mössa och vantar för att sedan gå ut och svettas i snön. Ryggen känns av men är mycket bättre. Vickan hade rätt, den blir bättre om man rör på sig:)
Nu ska jag duscha och byta om. Ska följa med mamma till Valbo. Själv måste jag hålla i pengarna...
Så fruktansvärt fikasugen!

Kram! ♥

Aj aj

Träningsvärk.
Jag känner att jag har en rygg... Aj aj.
Måste ta tag i träning helt enkelt. Mina muskler måste ju vara helt oanvända...

Vad mycket snö det har kommit! Måste skotta massa snö om jag ska komma ut med bilen men jag skjuter på det. Hoppas någon granne går ut och skottar... Kommer nog att kännas på bra i ryggen det också innan jag fått bort all denna halvblöta snö... Får bli dagens träning :)

Undra vad jag annars ska pyssla med idag?

Kanske ska börja med frukost iaf :)

Kram! ♥

Kommer jag eller kommer jag inte?

Det är frågan...
Är superstel i ryggen redan. Hur kommer det att vara i morgon? Kommer jag över huvudtaget upp ur sängen då? Den dagen den sorgen...

Nu har jag haft spelkväll med tjejerna. Vi började med TP. Jag och Cornelia var i samma lag. Vi förlorade mot TP-mästaren... Min tur i TP var inte längre med mig... Men det var rätt jämt mellan oss iaf så det var spännande. Typiskt att man ska svara fel när det är 50% chans att svara rätt. Helt otroligt....
Efter TP blev det kortspel. Från vanliga poker med fem kort till plump till slav till presedent. Plumpen vann Cornelia, Grattis gumman! I poker måste jag erkänna att jag vann flest gånger, lika i slav och presedent! Från slav direkt till presedent. Sedan satt jag ohotad på tronen:) Kan man ha tur i spel och kärlek samtidigt?! :S
Tack för en trevlig kväll tjejer! Det får vi göra om ;)

Vad ska man syssla med nu då? Inte tillräckligt trött än för att sova, inte riktigt än...

Nu går det någon film på 4an.. kanske ska kika på den. Borde tömma upp vatten i en hink också så jag kan byta vatten till fiskarna i morgon. Kom på att vattnet borde stå minst en dag innan man byter för att minska chocken för de stackars liven.

Kram! ♥

"Bernt bär och betalar...."

En sådan skulle man ha!
Haha tittar på semestersvenskar. Viliket roligt program:)
Jag vill också åka till Thailand. En av reseledarna var och bestälde en klänning som hon såg i en tidning. På en dag var den färdig och satt så otroligt snyggt! Hon blev så fin i den. Vill också kunna få sådana klänning uppsydda som sitter snyggt. Krävs nog lite annat också, för att klänningarna ska sitta snyggt ;)

Kram! ♥

Rolig träning:)

Ny tid! 5min 7 sek. Bättring:)
Nu blir det skönt med en dusch..
Måste dricka ett glas vatten först!

Sämsta kondisen i stan!?

Det har jag!
Helt slut. Kan knappt skriva.
Provade Jannes roddmaskin. Rodde 1km på 5min och 40sek. Hade spurt på slutet. Ojoj vad det känns mellan skulderbladen och i rumpan. Men det var rätt skoj. Tror jag måste prova snart igen. Måste hämta andan lite bara:)
Här ska brännas kalorier! :)

Krma! ♥

Vilket väder...

Snön yr ute. Uscha vill inte alls gå ut. Skönt att man inte måste.
Undra vad man ska pyssla med idag då. Känner mig rastlös...
Borde åka hem till mig och skotta men det får vänta. Blir kvar på Kurras ett tag. Där finns familjen som kan roa mig :)
I dag har jag haft killarna i två veckor:) Dags att byta vatten. Gick ju bra sist. Får inte glömma att röra runt i sanden idag. Det får bli kvällens bestyr.

Nu ska jag gå och kika in roddmaskinen som Janne köpt. Kanske man skulle prova den och bränna någon kallori? Har lyckats äta en hel del nu redan :S

Kram! ♥

Vad hände?

Stackars Blondinbella. Svek alla läsare henne, eller var hände? Hon var ju absolut inte sämst. Jag hade brytit ihop men hon var stark. Eloge till dej, Blondinbella!

Provat ostkrokarna. De var helt ok. Tror jag måste äta några fler för att kunna bestämma mig om vanliga eller de nya är godast.

Nu ska jag och mamma kika på min häst sedan ska jag nog ta å lägga mig. Sover kvar på Kurras i natt.

Kram! ♥

Let´s Dance

Det har gått jättebra att medela eleverna deras slutbetyg idag. Det var riktigt trevligt att prata lite ensamma med dem. Det göra man sällan...
De flesta viste redan vad de skulle få för betyg. Några sjuka som jag får berätta betyget för på måndag.

Efter jobbet åkte jag till mamma. Har käkat tacos. Så gott. Nu blir det Let´s Dance och godis:) Mamma hade köpt hem nya ostkrokar med chilismak. Dessa måste jag prova senare ikväll!

Två veckor kvar.... Längtar....

Kram! ♥

Härligt...

med nystädad lägenhet :)  Har hunnit dammat, dammsugit och torkat golven. Nu ska jag göra rent toan, handfatet och badkaret ordentligt, sedan dags att göra sig iordning och åka till jobbet. Jobbar till 16.40 idag...

Kram! ♥

Så fort veckorna går

Då var det fredag. Ska berätta betygen för eleverna idag. Det känns bra faktiskt. Tror många kommer bli glatt överraskade medan andra kommer i besvikna. Så är det kanske alltid?

Sitter och käkar frukost innan jag ska ge mig på dammsugaren och moppen. Vill inte föra oväsen innan klockan 8. Man vet ju inte vad grannarna tycker... Blev inget städa igår när jag hade migränkänning.

Ska bli skönt att åka till mamma efter jobbet. Var superlänge sedan som jag såg henne känns det som. Vi ska käka tacos. Mumms!
Jag undrar vart min pappa tagit vägen. Fick autosvar på mitt mejl jag skickade till honom att han skulle vara tillbaka den sista januari. Konstigt. Inte hört något att han skulle bort...

Det märks då att Dermot käkat bra. Hänger en ordentlig korv efter honom :) Stackars Tony svälter nog... :(

Undra vad som annars händer i helgen då... Öppen för förslag :)

Kram! ♥

Duktig tjej :)

Nu har jag borstat, tandtrådat och fluorsköljt med Dentan tre dagar i rad!:)

Nu är det sov dax!
Dröm sött!

God Natt Kram! ♥

Hittat min häst! ;)

pappa... ;)
Jag har hittat min häst!

Migränkänning

När jag vaknade från middagsluren var det fullt av migränfläckar framför ögonen. Var bara att försöka somna om. När jag vaknade sedan var fläckarna borta, bara huvudvärken kvar. Nu är jag mycket bättre. Himla tur. Har som sagt inte tid att vara sjuk nu.

Provat att göra en utåtbakad fläta på mig själv. Gick rätt bra. Tjejerna tycker att jag måste träna så Ikaros får en snygg fläta i pannluggen när vi tävlar. Det tar sig vill jag lova:)

Kikade runt lite på blocket. Perseruppfödaren som jag så gärna vill ha en kattunge av hade annons ute. Supersöta småtjejer. En sådan ska jag ha sedan när jag bor i hus. Fy vad de är söta. Man smälter direkt.

Käkat lite pytt i panna med stektägg. Var faktiskt gott. Pratade med mamma. De skulle käka bruna bönor och stekt fläsk. Fy vad avis jag blev. Har gått och längtat efter det idag:( Det ska jag käka nästa vecka någon gång! Undra om man ska göra egna bruna bönor?

Nu ska jag kika på handbollen dricka lite te å käka några kakor. Är inne i en ät period :S
I morgon efter jobbet tänkte tag fara till mamma på myskväll.

Kram! ♥

Halvdag blev det

Jag hann med mycket idag på jobbet.
Delade ut provet och inlämningen, gjorde klart omdömen om livskunskapen inför målsamtalen samt satte slutbetyget tillsammans med Lisa i naturkunskap. Jätteskönt att ha satt dem tillsammans med en annan erfaren lärare.

Nu sitter jag och tuggar i mig svamp crêpes. Supergott blev det! Tänkte först göra pannkakor men blev så sugen på svamp.
Efter maten ska jag försöka storstäda. Kanske blir en liten middagslur också. Fortfrande lite konstig i huvudet...

Matade killarna också. Får se om de käkat upp när jag kommer in i köket.

Kram! ♥

Snurrig i huvudet :S

Superkonstig i huvudet. Känner mig snurrig... Hoppas det går över snart...
Har inte tid att bli sjuk. Fullt upp på jobbet. Lämna tillbaka elevernas prov och evolutionsinläming idag. Ska även sätta deras slutbetyg idag, senast i morgon. Känner mig glad att de hunnit med ett antal prov och inlämningar. Lättare då att sätta rätt betyg på deras prestation i naturkunskap.

Vet inte när jag tänker sluta idag. Tänkte åka hem sedan och städa. Skulle vara skönt att få det gjort då så man slipper det på fredag. Då ska jag jobba heldag och medela eleverna deras slutbetyg.

Dags att plocka bort frukost och klä på sig..
Kram! ♥

My perfect life :)

Jag har det så bra just nu. Allt är toppen och flyter på. Ser fram emot en vår och sommar... ;)

Blev bjuden på en supermysig restaurang igår, Matildas på söder. Super god mat och härlig stämning. Käkade oxfile, vitlöksås och potatisgratäng.
Redan när jag parkerade hade han fixat en parkeringsbiljett. Hur gulligt som helst! Han är helt underbar! Kvällen fortsatte fantastiskt med efterrätt och film hos mig. Tittade på I am Sam. Kan jag verkligen rekomendera. Så det blir lite tårar.

Var riktigt segt att kliva upp i morse men det gick bra tillslut. Härligt att äta frukost med någon. Lite jobbigt när han gick. Kommer inte att ses på lite över två veckor... Hoppas du får det fantastiskt! Man vänjer sig fort med goda vanor ;)

Idag har jag jobbat.
Skrivit klart omdömena inför målsamtalen i livskunskap samt börjat kolla igenom slutbetygen i naturkunskapen. Vad svårt det är när de ligger på gränsen mellan tex VG/MVG.... Ska fortsätta med det i morgon.
Sedan på kvällen hade jag hoppträning. Det gick inte alls bra. Jag bangar när Gisze stannar i stället för att bli mer bestämd. Trippeln gick inte alls idag... Hoppas det går bättre nästa gång. Måste bli modigare och bättre på att rida. Gisze gör inget extra om han slipper...

Efter hoppningen åkte jag, Vickan och Cornelia till McD. Jag var ju skyldig dem mat pga min förlust i vår bantningstävling. Blev en chicken el maco. Så himla god! Eftersom vi fick fel hamburgare från början bjöd de på glass. Kolasåsen där är ju så mumsig. Åkte hem till mig sedan och kikade på Top Model. Så glad att jag har er tjejer, så tack för idag :) Kanske blir TP eller "porrfilm" på lördag? ;)

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon!
Dröm sött!
Kram! ♥

Tiden springer iväg!

Kom precis hem från stallet. Anna var magsjuk. Jäktade som tusan i stallet.
Gick faktiskt rätt bra att rida stundvis. En liten stund så kändes han kanon. Inte haft den känslan förut så det var skoj:)
Han kändes dock lite trött men jag hoppas han är piggare i morgon när vi ska hoppa.

Borde skottat snö också men hinner inte... Skrev jag att jag gjorde det igår? Första gången här hemma för iår :)

Nu håller jag på att tappa upp ett skumbad. Blev så genomkall efter stallet. Sedan blir det piffning och restaurangbesök. Undra vad jag ska ha på mig? :S 
Längtar! :)

Kram! ♥

Tisdag morgon....

Uscha vad fort man blir förslappad. Pest och pina att behöva kliva upp när klockan ringer. Nästa vecka blir det andra bullar. Måste börja ställa klockan och komma igång med mitt eget plugg.

Nu sitter jag och käkar frukost. Rostat bröd med skinka, fjällfil med hjortronsmak och juice.
Ska jobba en halv dag idag. Målet blir att betygsätta proven jag rättat samt se över en annan uppgift som jag redan rättat att det ser ok ut. Det är så svårt att bedöma. Det är värsta med lärarjobbet att man måste betygsätta.

Efter jobbet ska jag handla hem lite efterrätt sedan blir det piffning. Ska ju bli bjuden på resaturang idag. Kommer bli jätte mysigt! Nästan lite pirrig :) Som sagt efterrätten blir hemma hos mej ;)

Kram! ♥

gottesugen

Oj vad sugen jag blev på något sött som innehåller tokmycket kalorier! En semla och en kopp kaffe hade inte varit fel nu.

Jag har hunnit med ett och annat sedan jag skrev sist.
Rättade klart proven, tvättat sex maskiner tvätt och vikt det, bytt sängkläder, käkat mat och nu sitter jag framför tvn och kikar på smekmånad. Så skönt att avsluta dagen så. Har iof köket kvar att röjja men det tar jag i någon reklampaus :)

I morgon blir det jobb sedan myskväll! Längtar... :)

Kram! ♥

Trött

Sitter och gäspar...
Har 16 prov kvar att rätta...
Håller på att tvättar för fullt. Känns skönt att tvättkorgen snart är tom.
Ikväll blir det bara lugnt. Såg att det började en film klockan 20.00. Den ska jag se. Sedan är det nog dags för sängen... Känns som om jag varit ledig länge nu, men i morgon tänkte jag jobba en halv dag.
Nä nu måste tag fortsätta rätta så jag blir klar någon gång!

Nu är det vår! Så gulligt av dej, Tack! ;)


Det kostar...

multum hos folktandvården...
Hon höll på i ca 20min och det kostade 590kr! :S
Får man göra massa saker utan att fråga om det nu kostar extra.
Hon kollade om jag hade tandlossning. Var inte skönt vill jag lova! Och det hade jag inte plus att det brukar inte de i min ålder ha, så varför tittar man då?
Sedan tog hon bort tandsten. Det förstår jag att hon måste göra så det är okej :) Efter det polerade hon tänderna? Till vilken nytta? Jag ser då ingen skillnad? Men men det är säkert bra men som sagt det sved i plånboken :(
Måste tillbaka också.... uscha. Undra vad det kommer att kosta då?! 3 mars svider det till igen....

Nu ska jag nog käka lite. Har precis stoppat in sängläder i tvättmaskinen. Var in på dollar och köpte nytt påslakan och örngott. Mamma har lika och de var så snyggt när hon bäddat med det. Såg så inbjudande ut.  Hoppas att IKEA får in fler örngott och lakan i limegrönt också. Tyckte det var så snyggt men när jag varit in har det antingen funnits örngott eller lakan och då vill jag inte handla. Tidigare köpte jag lakan och örngott i typ laxrosa från IKEA. Dålig kvallité för det har redan blivit lite noppigt, men man får ju vad man betalar för....

Dax för käk!
Kram! ♥

Vad kan detta vara?!


Puss på dej pärlan!


... men okej då =)


Gisze vill inte vara med på kort....


Som en permanent!:)


Snygga knoppar va?! Är själv supernöjd :)


Killarna...

Glömde lämna lägesrapport från killarna!
De har nyss fått mat, massa mat! Tänkte ha i några extra kulor så att Tony hinner få i sig någon. Dermot äter med god apptit, men jag vet fortfarande inte om Tony fick i sig någon. De fightades över ett korn som de dragit ned till bottnen men självklart vann Dermot... Dumt nog... Eftersom jag hade i så många kulor idag kanske jag ska vänta ett tag så de inte äter ihjäl sig. De ser rätt pigga ut nu iaf.

Kan man ha det bättre...

än vad jag hade det igår kväll?
Först en varm dusch. Sedan någon som hade handlat med sig mat för att laga. Jag fixade riset i riskokaren sedan kunde jag sitta vid min köksö och dricka vin och titta på hur maten blev färdig. Helt underbart. Maten var thai-inspirerat. Hur gott som helst. Detta måste vi göra om;)
Inte nog med det så fick jag mina första vita tuplaner för i år. Tusen tack. Du är så go! ;)

Tänkte skriva lite mer om tävlingen också.
Första klassen kändes Ikaros superkonstig. Han var jättespänd och bara sprang på utan någon vidare kontakt oss emellan. Fick ihop 60%. Kom en utanför placering. Det var iof rätt ok men det kändes verkligen superdåligt.
Andra kalassen var han precis så underbar han kan vara att rida. Då skrapade vi ihop 62,63% Helt okej. Kom 4 utanför placering. Det tycker jag är bra med tanke på att det är en ridskolehäst som inte är super flashig men gör det han ska. Roligt att ligga på den övre halvan, man skulle lika gärna kunna komma sist.
Ser fram emot nästa tävling, den 7 i Ockelbo. Har lärt mig lite genom att titta på foton som en fotograf knäppte medan man red. Köpte dock inga bilder. Jag sitter väldigt till höger och lutar mig för mycket framåt. Måste träna på detta. Sedan måste vi träna på avsaktningar, framför allt från ökad galopp till arbets galopp. Har även lärt mig att när jag kommer in på banan att trava honom i lättridning lång och låg för att få honom att spänna av. Sedan sätta mig ned och plocka upp honom i formen. Fick även lära mig den hårda vägen att ökad skritt ska man inte ha långa tyglar! Bättre lycka nästa gång helt enkelt:)
Efter jag ridit klart så passade jag på att mysa lite extra med honom. Ska lägga ut bilder på det det. Han var en riktig linslus. Fick med Gisze på ett kort också men lite protest.

Idag är det tandläkarbesök inplanerat :S Efter det ska jag rätta klart prov. Tänker säga ifrån mig ridningen idag. Skulle vara skönt att bara fokusera att få rättningen klar. Tycker Ikaros kan få vila från mig idag också :)

Kram så länge! ♥ 

Bättre lycka nästa gång!

Ingen placering idag. Hade nog för stora förväntningar inför första klassen.
Andra klassen kändes han precis som vanligt, världens pärla. Lärt mig mycket idag. Finns mycket som kan förbättras och tänkas på till nästa gång.
Blir mer uppdatering i morgon. Den som väntar på något gott :) Har även knäppt en del kort. Mamma var fotograf när jag satt på hästryggen men det blev inga bra kort alls. De blev för mörka eller så blev de super suddiga. Ljuset är inte det bästa i ett ridhus och sedan hade jag fullt upp att rida runt. Kan ju inte agera fotomodell och stå still när det är tävling!

Nu blir det en dusch och sedan matlagning;)
Kommer nog inte vara alltför social ikväll men att bara vara tyst funkar ju det med;)

Kram så länge!

Tävlingssöndag!

Sitter i köket tillsammans med killarna. Min frukost består av rostade mackor med ost och jucie. Killarna har fått ett varsit korn. Skulle så gärna vilja se att Tony åt... Dom sitter och kikar på mig bakom växterna. Funderar nog om de vågar åka upp till ytan och käka. Jäklans nu käkade Detmot upp båda. Detta kommer sluta med att jag matar ihjäl honom och Tony svälter ihjäl. Hur ska jag göra?

I dag klockan 12.23 tävlar jag första klassen, LB:1 och klockan 14.06 tävlar jag LA:1.

Nu ska jag ta bort frukost och klä på mig tävlingsoutfiten :) Ska bli skoj detta!

Håll tummarna!
Kram! ♥

Gissa vem som vann;)

Jag vann!!! Helt otroligt:) Det trodde nog inte tjejerna. Haha vann över TP mästaren till och med;) Det var skoj. Detta måste vi snart göra om:)
Hoppas det går lika bra i morgon på tävlingen men får nog vara glad om man inte kommer sist. Men sist måste ju iof någon komma också... :S
En av tjejerna hade med sig chokladbrownie. Supergott med lite vanlijglass och kolasås till.
Hm vad ska man göra nu då tro. Känner inte riktigt för sängen än. Borde stryka tävlingsskjortan också...
Känner mig lite rastlös...
Nä nu måste jag göra något sedan sova så man är pigg i morgon :)

GodnattKram! ♥

Efter ryckning! Se så snygg manen blev :)


Före....


Första vattenbytet

Nu har jag varit sambo en vecka, och första vattenbytet  är avklarat :)
Kom på att man skulle haft något att röra om i gruset med. Såg att det virvlade runt massa saker när jag tappade i det nya vattnet. Måste jag fixa till nästa vecka. Höll på att glömma i en syretablett.
Hoppas de överlever en vecka till iaf. Rätt roligt att komma hem till någon. Idag vid frukost såg vi att Dermot käkade igen. Undra om Tony käkat nått över huvud taget... Hur ska man göra annars?

Kom precis hem från stallet. Tvättat Ikaros man och svans. Först "röck" jag manen. Har knäppt kort. Ska lägga ut dem snart:) Så nu blir han fin i morgon!

Snart kommer tjejerna. Ska spela lite tp. De skulle köpa med sig kebab i bröd och strips. Ska bli gött det.

Kram! ♥

Underbar... *suck*

Var underbart igår:)
Maten blev kanon tillslut. Gratängen tog en väldig tid pga att jag var för snål med vätska. Man lär så länge man lever. Köttet var kanon. Supergod marinad ;) Sedan gjorde vi rödvinsås från grunden. Jag hade som vanligt inte läst igenom receptet så noga så jag hade missat den lilla detaljen att såsen skulle koka ihop en timme innan den silades av!! Vi lät den koka tills maten var klar. Såsen blev riktigt bra ändå. Iof så vet vi ju inte hur den hade blivit om vi gjort exakt som det stod. Till maten lyxade vi till med vitlöksbröd, fetaost och tomater. Mumsigt värre.
Hade köpt lådvin. Det var godare i såsen än dricka till maten. Men det kommer säkert gå ner. Annars får man väl blanda med sprite eller coca cola:)

I morse blev det lyxig frukost med ägg, juice, te, rostade mackor med ost och marmelad.
Sedan en mysig varm dusch.
Allt är mysigare om man är två :)

Nu har vi träffat familjen och fikat sedan följde vi med till Uvnäs. Har nog inte varit där efter mamma och Janne gifte sig. Det såg annorlunda ut vill jag lova. Var till och med ut på isen en sväng och sparkade bort lite vass:) Superhärligt där ute. Skulle haft varmare kläder, en eld, korv och varm choklad. Får bli en annan gång :)

Ska åka till stallet strax. Måste rycka manen på Ikaros och bada honom. Det är ju tävling i morgon! Sedan har jag och tjejerna pratat om att spela tp. Ska bli jätteroligt att träffa dem. Antar att vi blir hemma hos mig så jag borde skynda hem och städa lite sen också innan de kommer.

Kollar på 5an. De visade hur grisar behandlas som blir till bla bacon, hur de klipper av svansarna och kasterar dem utan bedövning. Uscha. Sånt vill man inte veta. Man borde bli vegetarian...

Kram så länge! ♥

Härligt med nymålade naglar

Vad man känner sig snyggare när man har fixat naglarna:)
Snart blir det matlagning och Let´s dance. Ska bli riktigt mysigt.
Nu ska sista lagret på naglarna målas på

Kram ♥


(Detta blev inte publicerat igår kommer idag i stället... )


Snart ska vi åka:(

Nu är det snart dags att åka....
Efter jag lämnat henne stannar jag till i Valbo så har jag det gjort (systemet och coop).

Ringde stallet och de hade inte hört något om någon hade bokat av sin ridlektion idag. Så nu får jag vänta på ett sms. Är på två vis om jag ska eller inte rida idag. Visst skulle det vara bra att träna men samtidigt gick det så bra i måndags att det skulle kännas supertråkigt om det gick tokdåligt idag. Sedan har jag lite att pyssla med hemma också.

Ska bli spännande att se hur mina killar mår idag också. Ska köpa en hink som man kan ha vatten i så får det stå över natten innan jag byter åt dem i morgon. Allt för att minimera chocken när vattnet byts...


Fint det blev! :)

Tusen tack syster yster! Blev toppenfint! Nu kommer det gå kanoners på tävlingen känner jag:) Blev hundra gånger snyggare än om jag gjort det själv. Duktig du är! Skulle också vilja sådant tålamod och nogrannhet som du har...
(Hon har sytt fast baksidan av nummerlappen på mitt nya snygga tävlingsschabrak!)

Fullt upp = roligt (oftast)

Vad svårt det är att sova när man vet att man har fullt upp hela dagen.
Hade väckarklockan på 9. Ska väcka syster yster då och käka frukost. Har nyhetsmorgon på. Alltid något sällskap samt får man höra vad som hänt i världen. Mycket dåligt är det. Då inser man hur pass lyckligt lottad man är som bor i Sverige...

Idag åker syster tillbaka till Luleå. Ska skjutsa henne till tåget som går 13.05. Kommer kännas jobbigt när hon åker iväg med det. Hon kommer säkert få superroligt när hon kommer fram men själv blir man kvar i Sandviken där det oftast inte händer alltför spännande saker. Men samtidigt känner jag att jag inte alls vill åka någon stans förutom till Gävle;) 
Efter att jag skjutsat henne ska jag hinna städa och byta sängkläder. Kanske ska försöka hinna handla också.

Om det finns plats över ska jag rida dressyrspecial ikväll. Det är nackdel när man tävlar ridskolehäst att man inte kan träna som man vill. Ska bli riktigt skoj att tävla iaf. Hoppas att Ikaros form sitter i sig. Han var helt underbar i måndags.

Sedan är det ju Let´s Dance ikväll! Ska bli supermysigt;) Längtar!

Nu ska jag bädda sängen här och sedan är nog klockan 9.

Kram så länge! ♥

Vem kan stoppa mig....

... när jag bara rullar fram :)
Attans vad jag har ätit mat! Ojoj magen står i fyra hörn. Riktigt mumsigt var det. Pasta med lövbiff och champinjoner. Till det fick vi fetaostsallad och vitlöksbröd. Uscha vad strumpbyxorna trycker på magen nu... Nu får vi allt vänta lite tills det blir efterrätt:) Glass och kolasås. Smaskens!

Jag och syster yster var en sväng till Valbo. Skulle köpa nummerlapp och gummisnoddar till tävlingen. En kofta och nagellack fick också följa med:) hopplös jag är på det här med shopping. Jag som måste spara... Nästa gång ska jag hålla i pengarna bättre:)

Jaha vad ska jag göra nu då... rastlös....

Kram! ♥

Piggelin!

Då har man varit i stallet.
Gisze var en riktig piggelin idag. Taktade nästan hela vägen och ruskade på huvudet. Roligt att han är pigg och glad. Han hade ett nytt sår på benet... Alltid är det något nytt sår. Han måste ha trampat sig med en brodd. Gjorde rent det men vågade inte ha på någon pencilinsalva eftersom han ska tävla på söndag och det är tre dagars karrenstid.

Nu ska jag byta av syrran i duschen. Vi ska en sväng till Valbo. Måste köpa en ny nummertapp till tävlingen och sy fast på det nya snygga schabraket som jag köpt. Kanske ska be syrran sy fast denna också så kan jag tänka på henne när jag tävlar:) Det gick ju superbra sist vi gjorde det!

Nu blir det skönt med en varm dusch. Stinker häst och är lagom kall efter ridturen.

Kram! ♥

Glömde berätta!

Glömde berätta att Dermot åt ett korn i går kväll när jag kikade på!!! Så glad jag blev:)
Sedan hade det andra kornet försvunnit när jag kom tillbaka in i köket så nu finns det hopp om liv!
Eftersom jag inte är hemma kan jag inte lämna någon lägesrapport från köket.


Nu vaknade syster, dags för frukost eller kanske brunch?


Kram! ♥


Människor som man normalt inte skulle träffa :)

Nu vill jag slå ett slag för internet. Genom det kan man finna många nya vänner och vem vet kanske också den stora kärleken ;)
Sedan finns det säkert många människor som utnyttjar internet med allt var det innebär så man måste vara försiktig. Fick ett mejl från en vän nu där han hjälpt mig att skriva en revisonsberättelse. Supersnällt! Nu väntar jag på att han ska svara på alla mina konstiga frågor. Som sagt vänner kan man inte få nog av. Det är inget som gör en så glad som vänner. Har ju mina tjejer! De är guld värd! Ska träffas på lördag ev. och spela tp :) Träffades inget förra helgen så nu är det dags, nästan abstinens! Vi bodde mer eller mindre ihop under julledigheten. Så mysigt!

Snart är det fredag också med allt vad det innebär. Längtar...:) Kanske redan ikväll? :S

Tråkiga med fredagen är att syster yster åker tillbaka till Luleå då. Blandade känslor alltså. Man blir snabbt van att hon är här. Alltid nåt att prata med och det händer mer saker hela tiden. Mamma tycker också det är jobbigt att hon ska åka...

Börjar bli lite krasslig i halsen. De flesta runt omkring är också sjuka så det kanske är min tur du. Jag brukar klara mig rätt bra från sjukdomar peppar peppar.... men vi får se hur det utvecklas. Vill vara superkry i morgon iaf och på söndag när det är tävling.

Nu börjar klockan springa iväg. Dags att väcka syrran och käka frukost! Se vad vi sedan hittar på för något skoj efter det. Just ja får inte glöma hästen!

Kram så länge! ♥

Det kan svänga fort

Ändrade planer.
Blir ingen quize ikväll. Tiden sprang iväg. Känns rätt ok. Synd att man hann göra sig i orgning, och måste göra om samma procedur i morgon bitti. Tänk vad skönt om man kunde lägga sig så här och sedan vakna upp i samma "skick".

Vad har hänt idag.
Jo i morse tror jag faktiskt att Dermot och Tony käkade sin första matkula. Frågan är om de verkligen åt upp dem eller om de sjönk till bottnen. Sedan är ju också om de åt en varsin eller om en åt båda. Strunt samma. Pratade med en på skolan som hade koll på akvariefiskar och hon sa att de klarar sig rätt länge utan mat så nu känner jag mig lite lugnare. Måste nog ge dem mer tid helt enkelt...

Nu är kondomjakten avslutad. Eleverna har varit superduktiga. Inga invändningar på vad de skulle göra som jag kanske förväntat mig. De hade inga speciella kommerntarer alls, varken bra eller dåliga. Men tror att det gick hem iaf. Syftet var ju att avdramatisera kondomanvändningen. Hoppas det gick hem hos några iaf. Rätt nöjd med lektionerna i helhet.

Det var underbart att komma ut och stavgå idag också. Hade toppenväder. 54min gick vi. Det blev ingen rekordtid men vissa ställen var rätt hal. Ser fram emot att komma i form nu. Mindre skoj när man står framför spegeln och man känner sig som en stoppad korv. Märker att jag inte har så mycket kläder som det kanske ser ut. Inte många plagg som jag använder fast jag rensat ut en massa. Iof kanske en del plagg skulle användas mer flitigt om man var lite smalare så de satt bättre. Jobbar på det:)

Hoppningen gick iaf superbra som jag skrev tidigare. Han var så duktig. Hoppade en blå kulvert utan att stanna! Helt otroligt. Tror förra veckans uppläxning av ridläraren gav effekt. Var supernervös innan jag började hoppa för det var liksom uppgjort för att jag skulle ramla av men icke då. Världens bästa Gisze!! Nu längtar jag till nästa onsdag:)

Hungrig börjar jag bli också. Inte käkat något på kvällen. Har inget enkelt hemma heller...

Undra om jag börjar bli lite förkyld trots allt. Har hostat lite nu och känner mig lite varm. Feber? Skönt med helg nu iaf. Blir ordentlig sovmorgon i morgon. Undra vad jag och syster yster ska hitta på sen då. Åka en sväng till Valbo eller nått sånt. Vad ska man annars göra? Jag ska till Gisze också och skritta ut en sväng.

Nu ska jag kika igenom kylen igen. Kommer att hungra ihjäl om jag inte får i mig något förän frukost. Ska åka iväg till syster och hennes kompis också om ett tag. Sa att jag nu kunde vara nykter så skjutsar jag hem henne och sover kvar där i stället. Börjar bli riktigt trött. Får se till att jag inte somnar :S

Blev ett långt inlägg detta. Blir så när man har småtråkigt. Skönt att skriva av sig också.

Hörs i morgon!
Kramar! ♥ 

Jalla jalla!

Kom precis innanför dörren efter hoppträningen. Jäklans vad bra det gick idag=) så nöjd. kanske man är lite tuffare nästa gång?

Nu blir det snabbdusch och piffning innan det blir quize! De säger att det brukar bli roligast när det är oplanerat så får hoppas på det då :)
Sedan ska jag och syster yster sova hos mig

Uppdaterar i morgon!

Kramar så länge! ♥

Snart helg! :)

Fördelen med 40% är att man får helg efter två arbetsdagar :)

Frukosten består av samma sak som igår. Måste handla...
Inga värmespolar blev det idag. Ska ut och gå stavgång på motionpasset på skolan. Varje onsdag har vi 50min motionpass där alla ska röra på sig både våra "ettor" och hela arbetslaget. Jag och Elisabet bukar då passa på att stavgå. Kan behövas om man ska orka runt vårruset joggandes som jag har som nyårslöfte. Känns superlyxigt att får motionera på arbetstid.

Nu ska jag försöka rätta klart proven. Gjorde inget alls igår kväll.. Inte bra. Slutbetygen i naturkunskap ska snart sättas. Sedan fortsätter kondomjakten:)

Efter jobbet blir det stallet. Har hoppträning med Gisze ikväll. Är faktiskt lite nervös. Åkte av förra onsdagen. Det är mindre skoj. Man kan ju hoppas om jag ska fortsätta ramla av att det går lika bra som tidigare gånger. Att jag klarar mig utan skador förutom självförtroendet som får sig en törn. Är faktriskt riktigt roligt när det går bra.
Kikade in på ridklubbenshemsida. De hade lagt ut startlistor för söndagens dressyrtävling. Jag startar 20 i b1 och 4 i a1. Å vad roligt det ska bli:)  Så taggad nu när det gick så bra i måndags.
Måste rycka manen på Ikaros också. Han ser ut som en skogsmulle nu.

I natt sover jag kvar hos mamma tänkte jag. Eftersom jag är ledig i morgon och syrran åker tillbaka till Luleå på fredag så tänkte vi hitta på något. Kommer att bli tomt igen när du åker syster yster :(

Nä nu måste jag sätta fart. Stoppade i två matkulor till killarna i köket. Hoppas de ätit upp dem :S

Hoppas du får en toppendag!
Kram så länge! ♥

För smal?!

Det har jag aldrig hört någon sagt i Top Model :)
Men hon var verkligen sjukt smal.
Vad vacker en del blir på bild som inte alls sticker ut så mycket utan smink och innan de fastnar på bilderna.
Attans att man inte är en av dem :)

 

Helt slut..

Ja då har nästan hela tisdagen gått. Oj så fort det gått.
På morgonen planerade jag klart lektionen. Tror den blev rätt okej. Det var ingen som invände iaf:) Det jag har lärt mig är att bananen fort "tappar ståndet". De blir fort mosiga och går lätt sönder om man klämmer för hårt. Eleverna var iaf väldigt snabb. I morgon fortsätter kondomjakten med andra halvan av klassen.
Man blir helt slut efter att ha två lektioner i rad utan rast. Sedan tror jag att jag har blivit förslappad när jag jobbar så lite. Två dagar i veckan är inte mycket inte.

Efter jobbet kom pappa och hjälpte mig med revisionen. Tack snälla pappa! Det såg helt ok ut de papper jag fått hem. Sedan sa pappa att jag fick låna pengar av honom om det skulle bli kris nu när jag bara jobbar 40%. Superskönt att höra det fast jag tror det ska gå. Men det är iaf en trygghet. Tack igen pappa!

Nu gjorde jag lite rens i kylen. Blev riktigt gott. Hade kvar lite tacoköttfärs som jag blandade i kokta makaroner, jalapenos och ost. Detta serverades med isbergssallad och tomat. Blev som sagt riktigt gott.
Vad mycket man kan lära sig äta. Förut åt jag inte jalapenos men nu tycker jag det är riktigt gott om det inte är så mycket. Igår glömde jag berätta att jag käkade lite sushi. Var faktiskt helt ok. Men sjögräset är sådär. Förut fick jag inte ner en bit. Men träning ger väl effekt även på att lära sig äta olika sorters mat.

Försökte ge Tony och Dermot mat också men tror du de åt? Nej de gömde sig bakom växten... De kommer ju svälta ihjäl:( Någon som har något tips om hur jag får dem att äta?

Nu är det snart Top Model på kanal 3. Borde rätta några prov också... hälften kvar...

Kram! ♥

God morgon!

Ja då sitter man framför datorn med värmespolar i håret och frukosten brevid.
Dagens frukost består av fibermackor med ost, tomat och aromat och ett glas mjölk. Det var undefär det enda som fanns i kylen. Måste handla någon dag.

Idag vägde jag in. Trodde att jag skulle väga mer faktsikt. Så nu är det väl bara att bita i det sura äpplet och försöka göra något åt detta.

Idag blir det jobba till kl16.40 sedan hem och träffa pappa. Han ska hjälpa mig med revisionen. Jag håller tummarna att han kan annars har jag löst det på ett annat sätt. Tur att det finns snälla människor där ute!

Killarna ute i köket verkade okej. Det var ingen som flöt upp och ned iaf=) ska försöka se om de vill ha lite mat ikväll.

Kom på att jag skulle rättat prov som jag tagit hem Det har jag inte haft en tanke på så det får nog bli projektet efter revisionen ikväll.

Håll tummarna att min lektion idag går bra! Kommer som sagt kunna bli hur bra som helst eller en ren flopp :S
Nu ska jag ta ut värmespolarna, ha i ett kilo spray och sätta på mig ansiktet och kläder. Ojoj vad ska man ha på sig idag då? Tack och lov rensade jag min garderob förra veckan. En ica-påse med underkläder och två svarta sopsäckar med kläder försvann, så nu har jag lite bättre översikt i garderoben iaf :)

Kramar så länge! ♥

Ull = handtvätt

Jag har lärt mig något nytt nu på kvällen.
Tröjor av ull ska man handtvätta, så nu är jag en lamullströja fattigare:)
Man lär så länge man lever=)
Vad ska jag nu hoppa i? Dagens i-lands problem...
Nu är det dags att krama kudden om man ska orka med morgondagen. Som lärare är det inte snyggt att gå runt och gäspa:S

Dröm sött!
Godnattkramar! ♥

Ska jag, ska jag inte?

Varför ska det vara så svårt att låta bli godis?
Är hemma hos mamma och här finns det mycket gott. Det är så svårt att låta bli men jag ska försöka vara stark.
Har ju ett nyårslöfte att hålla :)

Vad har jag hunnit med sedan jag skrev sist tro?

Jo, tvätten gick inte alls bra idag. Maskinen funkade inte efter andra gången heller så då fick tvätten åka till mamma i stället. På tal om det så hänger den inte sig själv...


Jag har ridit ut i mörkret på Gisze. Det gick bra. Han var riktigt pigg:) Sedan fick jag hjälp av en hästtjej med både att göra ordning Gisze och att mocka. Tusen tack!! Guld värt!!
Sedan red jag dressyrspecial på Ikaros. Det gick super! Han är en riktig pärla. Ser fram emot att tävla på söndag:)

Nu sitter jag med mina papper från bostadsföreningen och känner mig som ett kryss. Har inte en aning om hur man gör eller vad man ska börja med. Hade behövt ett papper där det stod exakt hur man gör:) kommer aldrig ta på mig något sådant uppdrag igen kan jag lova.


Skulle behövt planerat klart min lektion inför i morgon också. Har inte bestämt riktigt hur jag ska göra men roligt kommer det nog bli, eller blir det en tokflopp. Spännande blir det nog iaf, hoppas jag:S

I morgon är det som sagt jobbdag. Sedan vet jag inte vad jag ska fylla min dag med. Det visar sig nog det också. Spändera lite tid med syster yster kanske innan hon åker tillbaka Luleå igen *snyft*
Men som någon sa: "Vi får åka å hälsa på henne". Svårare än så är det ju inte:)

Kram så länge! ♥  


Förlåt!

Det var inte sabotage, så förlåt att jag trodde det!
Tydligen är det massa partiklar som kommer in via vattnet som täpper igen ett filter.
Tur att man har händiga grannar som kan fixa:) så nu måste jag vänta ytterligare 1h och 40min på att tvättmaskinen ska gå klart... kommer aldrig till stallet känns det som...
Har städat bort julen iaf så lite nyttigt har jag gjort medan jag väntat. Kanske ska ta en sväng med dammsugaren också.

Borde bestämma hur jag ska lägga upp lektionen i morgon också. Kondomtävling blir det iaf :)

Det blir inte alltid som man tänkt sig....

Tänkte fara till syrran men inte då. När jag kom ner i tvättstugan stod det att det var fel på vattentillförseln till tvättmaskinerna så den hade inte tvättat... lite drygt... Så det var bara att starta om.
Antingen så är det sabotage, att någon stängt av vattnet för att jag tvättade före kl 8, eller så var det bara något tillfälligt. Iof får jag skylla mig själv för maskinerna var nog klar klockan 9 men seg som man är...
Så nu blir jag hemma och väntar in tvättmaskinen sedan stallet.
Kanske ska passa på att städa lite mer noga då. Städa bort julen kanske :) Ja, det ska jag göra!

Kaviar

Det kändes fel att stå och göra iordning kvariarmackor blevid killarna...
Sorry :S

Lägesrapport

Måndag morgon = ledig dag nu för tiden. Jobbar bara 40% nu fram till sommarlovet. Meningen att jag ska göra klart mina studier samtidigt hade jag tänkt. Kommer nog behöva några sparkar i rumpan :)

Igår blev det som sagt panikstäda= plocka undan så det inte ligger prylar och kläder på fel plats. Dammsugning blir en annan dag och vi ska inte prata om torka golvet. Hallen är riktigt sunkig nu...
Därefter hämtade jag ut föreningens årsrapport och köpte med mig en kebab hem. Den var helt ok faktiskt förutom att brödet var så blött. Kebabbröd ska inte vara blöta, blir så slemmiga då :)
Sedan blev det filmmys med allt vad det innebär...

I morse var jag duktig eller kanske inte alls. Jag gick iaf upp och lade i två tvättmaskiner, som borde vara klara för länge sedan. Lätt att fastna framför datorn. Var så skönt att inte behöva åka till jobbet utan gå å lägga sig igen. Lider med dej ;)
Funderar på om jag ska hinna iväg till badhuset en sväng nu. Det är ju måndag och jag har ju mer eller mindre sagt att nu på måndag ska jag ta tag i det här med den eländiga vikten... Sedan ska jag rida två hästar också... undra om det får bli min mjukstart och ta badhuset i morgon före jobbet? Oj vad det lät hurtigt:)

Måste ju lämna en lägesrapport från köket också. Dermot och Tony har vaknat. Ligger fortfarande gärna bakom växterna. Men igår kväll var de faktiskt ute på "öppet vatten" tills man kom förnära, så det tar sig:) Det där med maten har jag lagt ner. Läste på nätet att man ska vänta tre dagar innan man börjar ge dem mat så jag tänkte göra så. Annars får de käka på växterna om de håller på att hungra ihjäl. Uscha vad grym jag kände mig nu men bättre att de är superhungrig och käkar upp maten jag har i än att maten ligger och förgiftar vattnet. I morgon är tredje dagen, jag har fått dem att leva snart två dygt.

Nu kan jag inte sitta här längre. För det första blir det inget gjort alls för mig och för det andra börjar det bli bra långt att läsa. Får se om jag lyckas ta några bilder under dagen.

Kramar så länge! ♥


Jag har fått en trogen läsare iaf :) Superroligt!

Ändrade planer!

Panikstäda!!!
Filmmys

Som ny!

Ja då var man som ny :)
Middagsluren gjorde susen eller var det den varma duschen kanske?
Nu ska jag fara och hämta packetet med årsredovisningen för min bostadsförening. Är ju revisor i den hur nu det gick till...
Men det löser sig säkert. Alltid finns det ju någon som kan annars kanske det står på nätet.
Dags att kanske få i sig lite käk också...
Glömde berätta att jag lagat min fotölj också:) Som ny den också, eller kanske inte...

Min lägenhet är en enda röra men jag tror jag spar det tills i morgon. Jobbar inte förän på tisdag.

Kramar så länge!

Inte så bara....

Detta med att designa en bloggsida är inte det lättaste vill jag säga:)
Varit runt på massa sidor för att hitta inspiration. Supersvårt. De flesta är mer eller mindre rosa.
Eftersom jag inte är den mest tekniska personen som vandrar runt på denna jord så har jag fått en syster som är det.
Tack vare henne så har utseendet på bloggen förändrats. Tycker det börjar se riktigt snyggt ut syster yster ;)
Bilderna har varierat mycket under morgonen från passionsfrukt, äpple, hallon till olika blommor och nu en guldfisk.
Vad kan då guldfisken symbolisera tro?
Förfader till mina killar?
Guldfiskminne? ;) haha där slog jag huvudet på spiken, tror jag iaf ni som känner mig tycker :) Det värsta är att det nog också är sant... Bättring?!
Guld är något dyrt och vackert? Dyr i drift är jag nog iaf:)

Nu får jag rapport av syster att hallonet kanske var bäst ändå:)

Ska det vara så här att vara fiskägare?

Ojojoj...
Jag som trodde att det var en baggis att ha fiskar jämfört med andra större husdjur med kanske päls.
Börjar tvivla på det....
Blev superglad när jag vaknade och tittade in till Dermot och Tony. De bor i köket på min köksö.
Tony simmade omkring som en galning tills jag kom förnära. Tama är inte mina fiskar men det ska vi träna på:)
De på djuraffären sa att man skulle börja mata dem idag, så jag tänkte börja med att släppa ner två kulor fiskmat, en var att börja med. Någon reaktion? Nej förutom Tony som simmade snabbt runt två varv. Jag har läst på nätet att om man har fiskmat kvar i vattnet som de inte äter upp så bildas det gift när maten bryts ner. Detta är jag ju livrädd för! Vill ju inte att mina pojkar ska dö nu, de kan ju faktiskt bli 10år! :)
Läste precis på burken att de fiskarna ska käka upp kulorna på några minuter så nu blev de utan frukost. Får försöka igen till "lunch"...
Men om du läser detta och har haft egna slöjstjärtar tycker säkert att jag är supertöntig men jag måste erkänna att det är lite oroligt, först när de verkar "hängiga" och sedan inte äter eller! Hoppas att de tuffar till sig och börjar käka snart. Har ni några bra tips hur man bäst sköter sina vattenlevandevänner är jag idel öra!
Kanske dags att få i sig lite frukost själv också? Kanske lite limpmacka med ost och varm choklad? Ja det får man lyxa till med på en söndag :)

Värmespolar är grejjen med stort G


Värmespolar var det ja :)

I julklapp fick jag värmespolar.
Är riktigt nöjd! Det blir jättefina lockar och man kan sminka sig medan splarna sitter i.
Superpraktiskt. Går så mycket snabbare än att stå och locka hela håret med locktång.
Kommit på att jag är en lockig person:)


Mina småpojkar, Dermot och Tony! (Dermot till vänster)


Sambo med två små pojkar!

Hej och välkomna till min blogg!

Idag har det varit en mycket "första gången" dag:)
Tex
Första gången vi sover fyra stycken i min lägenhet. Bor i en liten etta på 46 kvadratmeter.
Första gången det var masstandborstning:)
Första gången vi äter frukost fyra stycken runt mitt matbord. Bakade scones, mumsigt värre.
Första gången jag köpt fiskar!
Första gången jag äter korvstroganof med bacon i. Funkade faktiskt.
Första gången jag bloggar!

Så nu är jag alltså sambo med två små pojkar, Dermot och Tony! :)
De är slöjstjärtar, vita med orange huvud. Tony har även lite orange på stjärtfenan.
Riktigt fina är de iaf.
Jag är dock lite orolig över Tony. Han var lite hängig när jag åkte hemifrån. Hur kan man se om en fisk är hängig? Jo det är inte så svårt. Han ligger still och inte alls lika aktiv som Dermot. Jag hoppas verkligen att han piggar på sig när han aklimatiserat sig i sin nya värld.
Det känns riktigt skoj att ha husdjur. Längtar hem till mina små pojkar!

Nu blir det slappa vidare hemma hos mamma med familjen.

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen!

RSS 2.0